Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مشاور رئیس سازمان بورس در امور بین‌الملل گفت: پیشنهاد‌های متنوع بورس کالا به مقامات مرتبط به بازار سرمایه سوریه ارسال شده که منتظریم که طرف سوری نظر نهایی خود را در این خصوص اعلام کند تا از این طریق وارد فاز جدید از همکاری خود با این کشور شویم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، بهادر بیژنی در خصوص راه اندازی دفتر بورس کالای ایران در دمشق گفت: بورس کالای ایران یکی از بین‌المللی‌ترین بورس‌های کشور است و نگاه بسیار ویژه‌ای به کشور همسایه، سوریه دارد تا جایی که دفتری در دمشق تاسیس شد و این دفتر به عنوان مرکز هماهنگی فعالیت‌های بازارسرمایه ایران در سوریه نام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: این دفتر نه تنها مرکزی برای هماهنگی فعالیت‌های بین‌المللی بورس کالا در سوریه است، بلکه به تمامی ارکان بازار سرمایه و سازمان بورس و اوراق بهادار هم در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی که در کشور سوریه دارند به ارائه خدمت می‌پردازد.
مشاور رئیس سازمان بورس در امور بین الملل تاکید کرد: البته بورس کالای ایران، آمادگی کامل برای تاسیس بورس کالا در سوریه و همچنین تشکیل پلتفرم مشترک معاملاتی با کشور سوریه را در حوزه بورس کالا دارد. این آمادگی به طور رسمی از طریق دفتر مشترکی که در بالا به آن اشاره شد، به بازار مالی سوریه اعلام شده است.
او ادامه داد: همکاری‌های موجود بین بورس کالای ایران و سوریه در این خصوص به تسهیل مبادلات کالایی کشور و انجام نظام‌مند آن کمک می‌کند تا هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت تاثیر مثبتی در مبادلات کالایی داشته باشد و هم از نظر میزان مبادلات و ارزش مبادلات کالا بین دو کشور تاثیرگذار باشد. براین اساس، بورس کالا آمادگی خود را در این راستا اعلام کرده است.
بیژنی گفت: بورس کالای ایران در این زمینه از تجربه خود در خصوص تاسیس پلتفرم مشترک بورس کالا با بورس‌های کالایی هند استفاده می‌کند و در حال حاضر این پلتفرم نیز آماده بهره‌برداری است.
او در اشاره به موضوعات مرتبط با نقل و انتقالات ارزی در این پلتفرم با توجه به تحریم‌ها گفت: در پلتفرم مشترک معاملاتی بحث اصلی، مبادلات کالا بین طرفین به صورت تهاتری است، بنابراین موضوع ارزی با این روش تسهیل خواهد شد.
پاییز سال گذشته بود که رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از راه اندازی پلتفرم مشترک مبادلاتی ایران و سوریه از مبداء بورس کالا و آمادگی ایران در این خصوص خبر داده بود. دکتر عشقی گفته بود که روابط سازمان بورس ایران با بورس سوریه وارد سطح دیگری شده، طوری که مطابق مستندات جلسات متعددی در خصوص تقویت بازار سرمایه این دو کشور با حضور مسئولان سوری، بورس کالای ایران، بورس انرژی، شرکت بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی انجام گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس کالای ایران بازار سرمایه پلتفرم مشترک مبادلات کالا سازمان بورس بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمبابوه عصر امروز در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.  آقای مخبر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌ها به خصوص کشورهای دوست براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارز‌های ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز هست، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری شود و همچنین تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های امضاء شده هر چه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد. 

کنستانتینیو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و فاصله جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است، اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس