Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@00:59:23 GMT

روند صعودی فوتی‌های کرونایی در ۱۰ استان کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۰۹۶۵

روند صعودی فوتی‌های کرونایی در ۱۰ استان کشور

با خروج تمام شهرهای کشور از وضعیت قرمز کرونایی، روند بستری‌ها و فوتی‌ها در اغلب استان‌ها کاهش یافته، اما ۱۰ استان هنوز با افزایش موارد فوتی کرونامثبت مواجه‌اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست؛ با خروج شهرهای کشور از وضعیت قرمز کرونایی، 33 شهر در وضعیت نارنجی، 321 شهر در وضعیت زرد و 94 شهر در وضعیت آبی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمودار موارد بستری و فوتی کرونامثبت در کشور نزولی شده است. در هفته اول اردیبهشت ماه 1266 بیمار کرونایی بستری شده‌اند در حالی که این آمار در هفته آخر فروردین 2090 نفر بوده است.

142 نفر در هفته اول اردیبهشت ماه با تست مثبت کرونا فوت کرده‌اند که نسبت به هفته ماقبل، کاهش یافته است.

تعداد بیماران سرپایی کرونامثبت نیز در کشور کاهش چشمگیری پیدا کرده و روند نزولی به خود گرفته است. در هفته گذشته 6883 بیمار سرپایی با تست کرونای مثبت شناسایی شده‌اند.

در هفته اول اردیبهشت‌ماه، در استان ایلام اگرچه موارد بستری کرونامثبت روند ثابتی داشته اما تعداد فوتی‌ها در حال افزایش بوده است. میزان بستری و مرگ و میر در این استان از متوسط کشوری بالاتر است.

در هفته اخیر موارد بستری و فوت استان کرمان روند افزایشی داشته به طوری که بروز موارد بستری و فوت از متوسط کشوری بالاتر است.

در استان لرستان موارد بستری کاهش و فوتی‌ها افزایش یافته است.

در بوشهر موارد بستری کرونامثبت ایستا مانده اما تعداد فوتی‌ها افزایش داشته است. بروز موارد بستری در حد متوسط کشوری و تعداد بیماران فوت شده بالاتر از میانگین کشوری است.

در همدان تعداد بیماران بستری کاهش و فوتی‌ها افزایش یافته است.

در استان مرکزی روند بستری کاهش و تعداد فوتی‌ها افزایش یافته است.

کهگیلویه و بویر احمد نیز در وضعیت کاهش بستری‌ها و افزایش فوتی‌ها به سر می‌برد.

روند بستری و فوتی استان البرز افزایش داشته است؛ تعداد بیماران بستری هنوز از توسط کشوری پایین‌تر است و میزان مرگ و میر استان در حد متوسط کشوری بوده است.

در قزوین شاهد افزایش مختصری در تعداد بیماران فوت شده بر اثر کرونا هستیم. بروز موارد بستری هنوز از متوسط کشوری پایین‌تر است.

 در سیستان و بلوچستان تعداد بیماران بستری ثابت مانده اما روند فوتی‌ها افزایش مختصری داشته است.

تا امروز 64 میلیون و 328 هزار و 567 نفر دوز اول، 57 میلیون و 544 هزار و 801 نفر دوز دوم، و 27 میلیون و 29 هزار و 483 نفر، دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 148 میلیون و 902 هزار و 851 دوز رسیده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فوتی ها افزایش تعداد بیماران موارد بستری متوسط کشوری بستری و فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی

به گزارش جام جم آنلاین البرز،مراسم افتتاحیه دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشور‌های آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی، همچنین با حضور علی اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی امروز جمعه هفتم اردیبهشت سال جاری ماه در سالن بین المللی اجلاس سران برگزار شد.

در این رویداد که همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شده است و تا روز دهم اردیبهشت ادامه دارد، سهیلا مرادی بیدهندی، معاون تحقیقات و فناوری، رایناک قادری سرپرست روابط بین‌الملل و مسئولانی از مدیریت بازرگانی موسسه رازی نیز دکتر اسحاقی را همراهی کردند.

مسئولان موسسه رازی در حاشیه این همایش، با محمد جواد همت پناه، رئیس اداره اطلاعات و آمار اقتصادی معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه که این دفتر همکاری‌هایی موثر در برقراری ارتباط بین موسسه رازی و کشور‌های قاره آفریقا داشت، به بررسی زمینه‌های توسعه روابط دو طرفه با کشور‌های آفریقایی پرداختند.

بر اساس این گزارش، رئیس و مسئولان موسسه رازی در راستای افزایش تعاملات و صدور محصولات و فراورده‌های بیولوژیک موسسه رازی به کشور‌های افریقایی -به ویژه کشور‌هایی که سال گذشته در دوره‌های آموزشی و انتقال تکنولوژی ساخت واکسن‌های موسسه رازی شرکت کردند- و همچنین مذاکره و بسترسازی برای صادرات محصولات رازی به این کشورها، حضور یافتند.

همچنین روز شنبه ۸ اردیبهشت نیز ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو۲۰۲۴) گشایش خواهد یافت که شرکت‌کنندگانی از ۸۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند و موسسه رازی در این نمایشگاه با برپایی غرفه‌ای به مساحت ۱۴۰ مترمربع و ارائه دستاورد‌های خود در طول یک قرن فعالیت در عرصه تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک، حضوری فعال و پررنگ خواهد داشت.

گفتنی است؛ ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران، موسوم به (IRANEXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و غرفه موسسه رازی در سالن‌های ۱۰ و ۱۱، از ساعت ۹ تا ۱۶ میزبان حضور علاقه‌مندان و بازدید کنندگان محترم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد