Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس گلرو  رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به اقدامات بسیار خوب دولت سیزدهم با نیروهای مسلح برای پرتاب ماهواره و برنامه‌ریزی برای تسخیر مدارهای جدید اظهار داشت: عصر تکنولوژی امروز و یکی از موضوعاتی که کشورهای مختلف جهان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند مربوط به فضا است و حتی آمریکایی‌ها طرح ارتش فضایی را در دولت سابق مطرح کردند که این موضوع نشان می‌دهد ناسا جدا از اینکه تمرکز ویژه‌ای در حضور نیروهای آمریکایی در فضا دارد به نظر می‌رسد آنها به دنبال مشروعیت جهت حضور بیشتر و گسترده‌تر در فضا هستند و در همین راستا قوانین و مقرراتی را وضع کرده و یا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته می‌کوشند در  این زمینه برخی قوانین را به صورت عرفی تدوین کنند.

وی افزود: اگر به عرصه فضا و حضور در آن توجه لازم نداشته باشیم قطعاً عقب خواهیم ماند و در یکی از حوزه‌های راهبردی و استراتژیک که در حقیقت پشت‌بام زمین محسوب می‌شود نتوانیم حضور لازم را در فضا و جایی که ماهواره می‌رود را تثبیت کنیم معنایش آن است که ما در حیاط یک خانه حضور داریم و در پشت‌بام کشورهای خارجی در حال رصد کردن ما هستند و همه اقدامات ما در زندگی تحت کنترل آنها است. اما باید به مرحله‌ای از علم و تکنولوژی برسیم که بتوانیم در فضا حضور داشته و در بلندای آسمان تکنولوژی خود را مستقر کرده و کشورمان را در ابعاد سیاسی و امنیتی محفوظ بداریم و همین که دیگران بدانند چشمان بیدار ایرانی‌ها در آسمان در یک رقابت سنگین با دنیا قرار دارد.

 رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد: حضور در فضا می‌تواند دسترسی‌های مخابراتی و تکنولوژی و تصویری بسیار مناسبی به بخش های مختلف کشورمان بدهد و حتی می‌توانیم وارد مسائل طبیعی و اجتماعی انسان‌ها شویم و مانع از بروز حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله توسط و ... شویم.

گلرو تأکید کرد: حضور ماهواره‌های ایرانی در آسمان معنایش آن است که کمک‌های بیشتری می‌توانیم به کشورمان و ملت بزرگ ایران داشته باشیم. 

وی افزود: در دولت جدید همت بسیار خوبی با همدلی و همراهی ویژه بین بخش‌های مختلف دولت و نیروهای مسلح شکل گرفته است تا بتوانیم عقب‌ماندگی‌های این حوزه را جبران کرده و با شتاب به سمت جلو حرکت کنیم. البته باید مراقبت‌های ویژه هم دراین زمینه داشته باشیم؛ دشمنان ما تلاش دارند با اعمال نفوذ و بروز اقدامات خرابکارانه مانع از توسعه و پیشرفت کشورمان شوند اما این وظیفه بر دوش دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی قرار دارد که در عین حرکت رو به جلو کشورمان در عرصه فضا، مراقبت‌های لازم را داشته باشند تا مانع از آسیب زدن نفوذی‌ها به کشورمان باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عباس گلرو ماهواره برنامه های فضایی عضو کمیسیون امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت هسته‌ای، ثروت‌ساز و اقتدار آفرین است / آژانس در حوزه این تکنولوژی همکاری نمی‌کند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: قدرت هسته‌ای، قدرت ساز و ثروت ساز و اقتدار آفرین است، نه به دلیل آن کارکردی که آنها از آن سو استفاده کردند بلکه به خاطر تأثیراتی که در شکوفایی و فناوری دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی عصر امروز _ چهارشنبه نوزده اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کنفرانس با موفقیت برگزار شد، برای نظام سلطه موضوع هسته‌ای ایران منطقه ممنوعه است زیرا قدرت هسته‌ای، قدرت ساز و ثروت ساز و اقتدار آفرین است نه به دلیل آن کارکردی که آنها از آن سو استفاده کردند بلکه به خاطر تأثیراتی که در شکوفایی و فناوری دارد و سایر حوزه‌ها را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد واجد ارزش است و آنها آن را در انحصار خود قرار می‌دهند.

وی افزود: فناوری هسته‌ای به گونه‌ای است که کل نظام تدارکاتی و لجستیکی هم تحت ضوابط و مدیریت آژانس صورت می‌گیرد، آژانس وظیفه دارد که این فناوری را گسترش دهد و فناوری هسته‌ای را برای کل بشریت و کشورها پشتیبانی، وساطت، میانجی گری و تشویق کند اما برای جمهوری اسلامی ایران این حمایت را انجام نمی‌دهند.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: بخش‌هایی را که آژانس برای ایران انجام می‌دهد مربوط به حوزه ایمنی و امنیت است اما زمانی که وارد حوزه تکنولوژی و فناوری می‌شویم، مطلقاً همکاری نمی‌کنند.

وی ادامه داد: کشور ما به همت جوانان و غیرتمندی نیروهای سازمان انرژی اتمی در این دو دهه گذشته وارد فعالیت اجرایی شده و از طریق تحقیق و توسعه به دست آمده و وارد مراحل صنعتی شده است؛ این برای آنها خوشایند نیست و برای همین با بهانه تراشی و اتهام پراکنی همواره سعی کرده‌اند که مانع پیشرفت کشور ما شوند.

خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 751845

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • قدرت هسته‌ای، ثروت‌ساز و اقتدار آفرین است / آژانس در حوزه این تکنولوژی همکاری نمی‌کند
  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیاردریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس