Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@11:15:45 GMT

کلاهبرداری و فیشینگ با ترفند پرداخت فطریه

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۱۹۰۹

کلاهبرداری و فیشینگ با ترفند پرداخت فطریه

 

 

با توجه به در پیش بودن عید سعید فطر، رئیس پلیس فتا استان بوشهر از شهروندان خواست: فطریه خود را از طریق سایت‌ها و مؤسسات معتبر که از طریق رسانه ملی اعلام می شود، پرداخت کنند.

به گزارش جام جم آنلاین بوشهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ "مهدی قاسمی" رئیس پلیس فتا بوشهر در این خصوص گفت: در کنار خجسته بودن این عید مسلمین، باز هم شاهد هستیم که برای جمع‌آوری فطریه و کفاره روزه، در فضای مجازی خصوصاً شبکه‌های اجتماعی، تبلیغاتی نظیر ما وجوه نقد شما را به مستحق حقیقی می‌رسانیم یا در پوشش عناوین دروغین مؤسسه‌های خیریه و سازمان‌های رسمی بهزیستی و کمیته امداد که مورد اعتماد مردم هستند، به دنبال کلاهبرداری از آنان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ قاسمی افزود : شهروندانی که فریب این کلاهبرداران سایبری را بخورند، امکان دارد علاوه براینکه وجوه نقد واریزی به حساب کلاهبرداران واریز می‌شود، با هدایت آنها به درگاه‌های اینترنتی جعلی بانکی، مشخصات حساب آنها فیشینگ شده و در اقدام بعدی، کل موجودی حساب آنها به‌سرقت رفته و یا از حساب آنها برای مقاصد مجرمانه دیگری، سوء استفاده شود.

این مقام سایبری با اشاره به اینکه کاربران فضای مجازی برای کمک به نیازمندان حتماً به مؤسسات خیریه شناخته شده و دارای مجوز مراجعه کنند و فریب پیام‌ها و سایت‌های جعلی را نخورند؛ از عموم مردم خواست به هیچ عنوان به کانال‌ها و گروه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی اقدام به جمع‌آوری کمک مالی به نام مؤسسه‌های خیریه می‌نمایند اعتماد نکنند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان داشت : مجرمین سایبری با سوء استفاده از این فضای معنوی و اقدام خداپسندانه و انسان‌دوستانه مردم، اقدام به طراحی صفحات و درگاه‌های جعلی با مشخصات ظاهری مشابه با مؤسساتی اعم کمیته‌امداد و بهزیستی نموده و با این طریق اطلاعات حساب کاربران کمک‌کننده را کپی و فیشینگ نموده و در ادامه موجودی حساب آنها را به‌سرقت می برند.

وی در این راستا و برای پیشگیری از آسیب‌پذیری و جلوگیری از ایجاد ضرر و زیان به کاربران توصیه کرد: تا در صورت امکان، مبالغ مربوط به فطریه یا کفاره احتمالی روزه‌های خود را بصورت حضوری به افراد مستمند واجد الشرایط یا با مراجعه به شعب کمیته امداد و بهزیستی و مؤسسات خیریه رسمی، پرداخت نماید.

وی افزود: اگر به هر علتی قصد دارید از طریق پرداخت اینترنتی اینکار را انجام دهید، برای اطلاع از آدرس صحیح ارگان‌ها و مؤسسات مذکور، به خبرگزاری‌های معتبر خصوصاً  اطلاع‌رسانی صدا و سیما توجه نمایند.

رئیس پلیس فتا بوشهر همچنین خاطرنشان کرد: جهت واریز مبالغ به حساب مؤسسات خیریه اعم از کمیته امداد،  بهزیستی برای کمک‌های نوع دوستانه، شخصاً آدرس سایت‌های معتبر اصلی آن ارگان در قسمت آدرس بار (Address bar) مرورگر اینترنتی تایپ نموده و از رفتن و باز کردن لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف یا در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ‌ شده خودداری نموده و در زمان پرداخت از رمزهای دوم یکبار مصرف، استفاده کنند.

شایان ذکر است، پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این گونه مؤسسات از طریق مراجع قضایی طرح شکایت کنند تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکه‌های اجتماعی داخلی با ما در ارتباط باشند.

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بوشهر پلیس فتا کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

براساس گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900265

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • حواله علی پی
  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟