Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل جابجایی مستاجران کم کم فرا رسیده است و حالا با رشد تصاعدی اجاره بها در شیراز، مستاجرانی که توان پرداخت این مبالغ را ندارند به سمت حاشیه شهرها رفته اند. جنوب نیوز: شیراز جزو کلانشهرهای کشور است و این یدک کشیدن نام کلانشهر بودن موجب شده تا برخی با این خیال قیمت اجناس و کالاهای را به صورت فزاینده ای افزایش دهند و در مقام مقایسه با مرکز کشور قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آمارهای غیر رسمی به لحاظ گران بودن شهرهای کشور شیراز در جایگاه سوم کشور قرار گرفته است و پیش از شیراز، اهواز و در جایگاه نخست کشور نیز تهران قرار دارند البته این نظر سنجی و آمار تنها در خصوص قیمت و متراژ زمین بوده و سایر اقلام اساسی در آن نیامده است.

مناطق معمولی شهر شیراز نیز همچون مناطق لوکس شهری تصاعدی افزایش قیمت داشته و در برخی از مناطق میزان رشد قیمت‌های اجاره بها از مناطق لوکس نیز پیشی گرفته و افزایش بیشتری داشته که لزوم نظارت مسئولان را طلب می‌کند.

در بررسی مناطق شهری شیراز به مناطق شمال شهر که می رسیم باز هم رشد تصاعدی را شاهد هستیم به طور کلی می‌توان گفت مالکان تفاوتی میان منطقه بندی مناطق مسکونی شیراز نداشته و در تمامی نقاط رشد تصاعدی قیمت تبدیل به عرف شده است.

اما اگر سایر شهرهای کشور را با شیراز مقایسه کنیم در خواهیم یافت که این مصداق در آن کلان شهرها صدق نمی‌کند و مناطق لوکس، خوب و معمولی شهر با درصدهای متفاوتی افزایش یافته‌اند.

در این میان علاوه بر در نظر گرفتن نقش مالکان در افزایش قیمت اجاره بها باید به این نکته نیز توجه کرد که بنگاه‌های معاملات مسکن نیز دستی بر آتش افزایش قیمت داشته‌اند. با رشد شبکه‌های اجتماعی شاهد بروز و فعالیت شبکه‌های اجتماعی خرید و فروش کالا و خدمات هستیم که افراد در این شبکه‌ها می‌توانند هم کالای خود را عرضه کنند هم تقاضا برای خرید کالا و خدمات را به اشتراک بگذارند که معروف ترین این شبکه‌های اجتماعی بازار محور با عنوان دیوار شناخته می‌شود.

کرایه‌ها مستمرا گران می‌شود

برای درک صحیحی از افزایش ناگهانی قیمت‌های مسکن به سراغ چندین مشاورین املاک و مراجعان به این مراکز رفتیم و کلید واژه مشترک این افراد این واژه است که قیمت‌ها مستمرا افزایش می‌یابد.

علی احمدی از جمله مستاجرانی است که با جواب رد مالک برای تمدید مواجه شده و اکنون به دنبال مسکنی مناسب برای خانواده خود است که با ما هم کلام شد و گفت: قیمت‌ها به گونه‌ای افزایش پیدا کرده است که دیگر توان اجاره مسکن در مناطق مرکزی شهر را نداشته و باید به اجبار به مناطق حاشیه‌ای شهر رفت.

وی افزود: منزلی که تاکنون اجاره کرده بودیم در مناطق مرکزی و خوب شهر شیراز بود اما اکنون مالک مبلغی را برای اجاره بها در نظر گرفته که در مناطق لوکس شیراز نیز این قیمت غیر منصفانه است.

این مستأجر تاکید کرد: هیچ نظارتی بر قیمت‌های اجاره بها وجود ندارد و هر شخصی هر چه قدر مایل باشد قیمت منزل را افزایش می‌دهد از این رو کاش مسئولان نظارت جدی ترب بر حوزه مسکن داشتند تا مشکلاتی این چنین برای مردم حادث نشود.

عده‌ای دیگر از مراجعه کنندگان به مشاوران املاک نیز پس از شنیدن قیمت‌های جدید اجاره و رهن مسکن عطای مسکن جدید را به آقای آن بخشیده و به سراغ صاحب خانه قبلی رفته تا بتوانند با مذاکره مشکل مسکن خود را برطرف کنند.

سوالات بی جواب مانده در بنگاه‌های مسکن

یکی از وظایفی که رؤسای اتحادیه‌های صنفی دارند پاسخگویی به مطالبات مردمی است که از سوی نمایندگان افکار عمومی مطرح می‌شود از این رو خبرنگاران مکلف اند مطالبات مردم را از طریق تماس با این افراد و مسئولان پیگیری کنند.

در این رهگذر رئیس اتحادیه مشاوران املاک شهر شیراز تماس‌های را بی پاسخ گذاشت.

اکنون سوال این است که مشاوران املاکی که از طریق شبکه‌های اجتماعی خرید و فروش همچون دیوار نقش مستقیمی بر افزایش قیمت دارند چگونه با آنان برخورد می‌شود؟ آیا اصلاً نظارتی در این بخش وجود دارد؟ اتحادیه مربوطه چگونه توانسته است نقش نظارتی خود را ایفا کند؟ آیا تنها به چند برخورد سطحی و هشداری اکتفا کرده است؟

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی افزایش قیمت مناطق لوکس رشد تصاعدی اجاره بها شبکه ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مساله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش‌های متعدد اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره مسکن در «منطقه ۱۹» تهران را بررسی کنیم.

براساس گفته برخی از کارشناسان فعال این است، تعداد معاملات بیش از هر چیز وابسته به سایر بازارهای سرمایه‌گذاری و به‌ویژه نرخ ارز بود، با افزایش قیمت دلار حجم معاملات مسکن افزایش می‌یافت و با افزایش حجم معاملات مسکن نهایتاً قیمت‌ها در بازار املاک و مستغلات روند صعودی به خود می‌گرفت.

روند معاملات در سال ۱۴۰۲، متفاوت از همیشه شکل گرفت؛ زیرا در بسیاری از ماه‌های سال ۱۴۰۲ تعداد معاملات رسمی کمتر از ۲۰۰۰ یا بعضاً کمتر از ۱۰۰۰ معامله در ماه بود. حتی افزایش قیمت دلار در ماه های پایانی سال نتوانست تکانه جدی در حجم معاملات ایجاد کند.

کاهش قدرت خرید مسکن و افزایش مداوم قیمت‌ها در صنعت ساختمان موجب تعمیق رکود در بازار شده است.

یک آپارتمان ۸۲ متری دوخوابه در منطقه ۱۹ محله «خانی‌آباد نو» تهران با پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و کرایه ماهیانه ۳ میلیون تومان قابل اجاره و این واحد ساخت (۱۳۸۲) است.

همچنین برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۸۰ متری دوخوابه، ۲ سال ساخت در همین منطقه در محله «عبدل‌آباد» تهران، نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه خواهید بود.

قیمت رهن واحدهای دیگر در منطقه ۱۹ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۹)

متراژ ساختمان

قیمت اجاره (تومان)

قیمت رهن (تومان)

اسفندیاری - بوستان ۶۳ ۱,۵۰۰,۰۰۰ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
بهمن‌یار ۶۰ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
خانی‌آباد نو ۸۲ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دولت‌خواه ۸۰ _ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
عبدل‌آباد ۸۰ _ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
نعمت‌آباد ۸۲ ۳,۵۰۰,۰۰۰ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک شریعتی ۸۵ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کد خبر 6092329 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است