Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: در حالی که حرکت قوه قضاییه به سمت استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس است این مهم باید به فرهنگ غالب و قابل پذیرش مردم در جامعه تبدیل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، غلامعلی دهشیری صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی یزد اظهار داشت: زندان باید به محل نگهداری مجرمین خطرناک تبدیل شود و برای سایر جرایم خرد و کم اهمیت استفاده از مجازات‌های جایگزین مد نظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از مجازات حبس را دارای تبعات بسیاری برای خانواده زندانی و سایر ارکان حاکمیت دانست و گفت: سلب آزادی یک فرد که بنا به ارتکاب یک جرم و بر اساس حکم قضایی صورت می‌گیرد، آسیب‌های جدی به خانواده بی‌گناه زندانی وارد می‌کند و هزینه‌های مادی و معنوی بسیار زیادی را برای حاکمیت دارد.

رئیس کل دادگستری استان یزد هدف از مجازات را اصلاح مجرم و باز اجتماعی کردن مددجو ذکر کرد و گفت: تا زمانی که درجه جرم اجازه دهد و امکان این باشد که از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده شود نباید به سمت استفاده از مجازات زندان رفت.

وی تصریح کرد:‌ وقتی فردی به مجازات زندان دچار می‌شود یک مضطر واقعی است چرا که دیگر حتی نمی‌تواند امور مربوط به خویش را پیگیری کند و اگر در جرایم مالی، شاکی داشته باشد نمی‌تواند حتی به دنبال جلب رضایت شاکی برود.

دادستان همدان: مجلس مصوبه کاهش مجازات حبس تعزیری را اصلاح کندبیش از 6 هزار رای جایگزین حبس در استان گلستان صادر شد8000 رأی جایگزین حبس در دادگستری کرمانشاه صادر شد
رئیس کل دادگستری استان تغییر فرهنگ حبس محور را ضرورت اجتماعی امروز جامعه اعلام کرد و گفت: مردم باید بپذیرند که تنها حبس در زندان مجازات محسوب نمی‌شود و امروزه حبس مجازاتی سوخته است، بلکه بسیاری از مجازات‌های جایگزین و حتی مراقبت‌های الکترونیکی نیز می‌تواند بازدارنده و موثر باشد و افراد را محدود کند بدون اینکه تبعات استفاده از مجازات زندان بر آن مترتب باشد.

وی تأکید کرد: قضات نیز باید در تعیین مجازات، دستورالعمل ساماندهی زندان و کاهش جمعیت کیفری زندان را به عنوان نقشه راه مد نظر قرار داده و اعمال نمایند.

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به حدیثی و تشبیه زندان به قبر و گور  اظهار داشت:‌ زندان، قبر زنده‌ها است، چرا که وقتی افراد از دنیا می روند دیگر یارای انجام هیچ عملی را در دنیا ندارند و فرد زندانی نیز با سلب آزادی، تمام دسترسی‌های خود را پیگیری امور خویش از دست می دهد.

دهشیری با اشاره به حدود 700 عنوان مجرمانه دارای مجازات زندان در قوانین، تصریح کرد: بازنگری در قوانین و جرم انگاری‌های زیاد داری مجازات زندان، نیازمند بازنگری دقیق جامعه حقوقی، نخبگان حوزه حقوق و قضا، دانش پژوهان علوم اجتماعی و روانشناسی و جامعه شناسان مبرز است تا در طرح‌ها و لوایح جدید در مجلس شورای اسلامی، شرایط روز جامعه و سایر ابعاد استفاده از مجازات حبس مد نظر قانون‌گذار قرار گیرد.

در این مراسم از حسین سبزواری مدیرکل سابق زندان‌های استان یزد تقدیر و رضا مقبلی قرایی به عنوان مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی معرفی شد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان یزد مجازات های جایگزین استفاده از مجازات مجازات زندان جایگزین حبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • دو متهم به قتل، در آمل دستگیر و به زندان معرفی شدند
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز