Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ارومیه در مجلس خواستار رسیدگی وزارت راه و شهرسازی به وضعیت تعاونی‌های مسکن ارومیه و تعیین تکلیف متقاضیان شد.

به گزارش ایلنا، سید سلمان ذاکر در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک عید فطر، روز کارگر و روز معلم به این دو قشر عمرانی و فکری و مظلوم، گفت: مردم آذربایجان غربی و شهرستان ارومیه متأسفانه هنوز در شعله های آتش مشکلات اجتماعی، اقتصادی و رفاهی می سوزند و می سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکل نخست، مشکل تعاونی های مسکن است که مردم بیش از ۲۰ سال پیش از تعاونی‌های مسکن، زمین خریداری کرده اما هرگز در طول این مدت نه تنها امکان ساخت، اسکان، فروش نداشته بلکه صاحب زمین هم نشده‌اند و امروز به دلیل فشار مستأجری و اجاره‌بها، عدم آرامش، سخت دچار آسیب جسمانی و روحانی شده و حتی متأسفانه جان خود را به خاطر غم و غصه مسکن از دست داده اند.

وی در ادامه خطاب به وزیر راه، شورای شهرسازی، سازمان ملی زمین عنوان کرد: آیا صدای ناله و نفرین چند هزار نفر از اعضای مساکن تعاونی در ارومیه را نمی شنوید؟ اگر نمی شنوید که وای به حالتان که نفرین مردم ندار، بی سرپرست، یتیم و بازنشسته را پشت سر دارید. اگر هم می شنوید و درد آنها را می دانید، چرا اقدام به حل مشکل آنها نمی کنید؟ آیا این اهمال و سهل انگاری نیست؟ مقصر کیست و موانع چیست؟ اگر موانعی وجود ندارد پس مشکل از کجاست؟ از مسکن و شهرسازی، سازمان ثبت اسناد، منابع طبیعی، امور اراضی، شهرداری، مسئولان نظارتی و یا دادگستری؟

ذاکر در ادامه با بیان اینکه مردم باید چند سال دنبال مال خود بگردند؟ خاطرنشان کرد: شورای عالی شهرسازی، سازمان زمین ملی و مسکن تکانی بخورید. مردم را به تهران نکشانید و به داد مردم مساکن غرب، عطار، عرفان و رزمندگان برسید. به داد مردم مساکن پرواز، یاد یاران و جانبازان برسید. به داد مردم مساکن امید، امیریه، آزالیا، اندیشه برسید. بیایید به اعضای تعاونی مردم مساکن کهرم ساحلی، شهرداری، پلسنگ، پریدر، گلشهر ۱ و ۲، برسید. بیایید مردم مساکن قطعه ۵۱۶ بسیجیان، بیت المقدس، اداره کل زندان و بهزیستی را دریابید. تعداد زیادی تعاونی در یک شهر داریم و مشکلات آنها بسیار زیاد است. مشکل سرداران ۲ را حل کنید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه باید مجوز ساخت به خود مردم داده شود، عنوان کرد: برخی از مردم زمین های ۶۰ و ۷۰ متری دارند اما نمی تواند ساخت و ساز کنند لذا باید تولید مسکن را از این طریق افزایش داد. افرادی که در ساخت و ساز فعالیت داشته و منشأ اشتغال و درآمدزایی هزاران نفر می شوند، خوابیده اند که باید به داد آنها رسید.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در پایان اظهار داشت: اساسنامه گلمانخانه، شهر جدید را در هیأت وزیران تصویب کنید همچنین جاده این شهر و جاده چیچست نور ندارد که وزارت نیرو باید آن را تأمین کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مردم مساکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • واگذاری ۱۰۴۵ قطعه زمین نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در شهر بم
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟