Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشت سال است که فطریه هایمان را به یک جای مطمئن می دهیم چون می دانیم شبانه روز تلاش می کنند برای نجات جان بیمارن فقیر مبتلا به سرطان.

در دورانی که یک بیماری بسیار ساده، هزینه های زیادی را روی دست خانواده ها می گذارد، حتی فکر کردن به این که سرطان چه ها بر سر خانواده ها می آورد نیز سخت است.
 
بیمارستان و خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان (امید) که عهده دار پذیرش و درمان بیماران سرطانی است، با کمک های مردم فعالیت می کند و تا کنون هزاران بیمار فقیر که هزینه درمان سرطان شان را نداشتند را درمان کرده است، بیمارانی که اگر بیمارستان امید و مردم خیّر نبودند، اینک زنده نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان (امید)  سازمانی است مردم نهاد  که در سال 1369 آغاز به کار کرد؛ در سال 92 و در سال  1392 به عنوان یکی از سازمان های مردم نهاد برتر کشور در حوزه سرطان انتخاب، و لوح افتخار و تندیس سازمان جهانی یونسکو را دریافت نمود. همچنین انجمن خیریه امید اولین سازمان مردم نهاد حوزه سرطان کشور است که موفق به دریافت گواهی سازمان اعتباردهیUKAS  انگلستان شده است.

*مراجع تقلید نیز اجازه  شرعی اختصاص فطریه به این مرکز درمانی خیریه را صادر کرده اند.

اگر می خواهید در کارهای فوق و درمان بیماران فقیری که مبتلا به سرطان شده اند، می توانید فطریه امسال خود و هرگونه کمک های مالی دیگر را به طور آنلاین از طریق لینک زیر پرداخت کنید:

لینک پرداخت آنلاین فطریه ؛ کمک به درمان بیماران سرطانی
عصر ایران با بررسی عملکرد و نیز بازدید میدانی از آن،تأیید می کند که انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان (بیمارستان امید) واقعاً در راستای اهداف انسانی و حمایت از مستمندان مبتلا به سرطان فعالیت می کند.
کارنامه و  برخی خبرهای مرتبط با خیریه امید  را در این لینک ها ملاحظه بفرمایید:

مهربانی در ضلع شمال غربی: اینجا هیچ بیماری ناامید برنمی گردد در معالجه بیماران نیازمند سرطانی سهیم باشید: تجهیز بیمارستان خیریه امید فطریه 162 میلیون تومانی برای کمک به بیماران مستمند سرطانی یک جای مطمئن برای پرداخت فطریه / به درمان بیماران سرطانی مستمند کمک خواهید کرد (+لینک فطریه آنلاین)
 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مبتلا به سرطان درمان بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است