Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم (نان های فانتزی) اظهار کرد: امکان خرید آرد واحدی های زیر مجموعه ما در سامانه خرید آرد از ساعت ۱۴ روز گذشته بدون اطلاع قبلی بسته شد.

وی افزود:  شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز در پاسخ به دلیل این توقف به ما اعلام کرده است که دلیل توقف توزیع آرد برای صنف  اتحادیه  نان‌های حجیم و نیمه حجیم تغییر و اصلاح قیمت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتحادیه  نان‌های حجیم و نیمه حجیم ادامه دامه داد : این اقدام باعث شده که صنوف نان‌های فانتزی آرد مورد نیاز پخت و پز و قیمت آن و نرخ جدید  محصولات خود را نداشته باشند.

وی تصریح کرد: علاوه بر تهران، شهرستان‌ها نیز در این وضعیت به سر می برند و رایزنی با اتحادیه انجام نشده است, ما می‌توانستیم موانع و مشکلات را به دولت اعلام کنیم.

وی گفت: ۶۸۰ واحد و ۴۵۰۰ واحد صنفی تولید کننده نان های حجیم و نیمه حجیم در کشور وجود دارد؛ که این اقدام باعث تفاوت فاحش قیمت نان های سنتی و صنعتی و فانتزی می‌شود و  امکان ادامه کار نخواهند داشت.

کرمی گفت: با توجه با تفاوت قیمتی فاحشی بین آرد واحد های صنفی تولید کننده نان های سنتی و صنعتی و فانتزی مسلم است که میزان قاچاق آرد از واحد های سنتی به دیگر واحدها افزایش می یابد.

وی افزود: قیمت گندم مورد استفاده آرد نان های سنتی ۶۶۵ تومان و اما گندم صنف و صنعت ۱۲۵۰۰ تومان تعیین شده است.

رئیس اتحادیه  نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: برای ۶ قلم نان پر مصرف مانند نان باگت، ساندویچی، همبرگر، بروکن و بربری قیمت مصوب وجود دارد و قیمت آنها در سازمان حمایت تعیین می‌شد که بعد از آزاد سازی قیمت آرد، قیمت آنها حداقل ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.

کد خبر 673745 برچسب‌ها یارانه نان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: یارانه نان حجیم و نیمه حجیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز

مدیرعامل «توتال انرژی» هشدار داد تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، پاتریک پویانه در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم‌ کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است.

مدیرعامل «توتال انرژی» گفت: سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آنها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است. توتال همچنین ۱۹.۴ درصد سهم در نواتک دارد.

پویانه اظهار کرد: توتال، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است زیرا تحریم‌ها علیه مبادلات مالی با روسیه، خارج کردن پول از این کشور را دشوار کرده است. این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین و کاهش شدید واردات گاز از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

ظرفیت جهانی جدید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۷ که قرار است پروژه‌های بیشتری راه اندازی شوند، محدود خواهد بود و به معنای آن است که اروپا با آسیا و خریداران دیگر برای محموله‌های ال‌ان‌جی، در رقابت خواهد بود و این موضوع، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ال‌ان‌جی روسیه شده اند اما برای تصویب چنین اقدامی، موافقت همه اعضای این بلوک، ضروری است.

روسیه در سال میلادی گذشته، ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را تامین کرد و محموله‌های ال‌ان‌جی تخفیف‌دار روسیه، تا حدودی جایگزین واردات گاز اروپا از این کشور از طریق خط لوله شد.

بر اساس گزارش رویترز، پس از افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و کسب و کارهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین امنیت تامین آن، تحت فشار قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ستاره بیلبائو گل زد و بازی را قطع کرد (عکس)
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای