Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@07:03:03 GMT

تولید علوفه هیدروپونیک در صنعت خوراک دام

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۸۲۹۱

تولید علوفه هیدروپونیک در صنعت خوراک دام

در ابتدا تجهیزات مورد نیاز برای کشت علوفه هیدروپونیک را بررسی می کنیم.

تجهیزات دستگاه تولید علوفه

در ادامه به بررسی تجهیزات مورد استفاده در دستگاه علوفه ساز می پردازیم و لازم به ذکر است که در خرید این تجهیزات باید دقت کافی و لازم را داشته باشید تا دستگاه شما به نحوه احسن کار کند.

سینی کشت علوفه هیدروپونیک

یکی از لوازم بسیار مهم در راه اندازی سالن کشت علوفه هیدروپونیک سینی های کشت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سینی ها باید دارای ابعاد استاندارد 30 در 60 بوده و دارای زهکشی مناسبی باشند که آب اضافه به خوبی از آن خارج شود و اگر این خصوصیت را نداشته باشند، می تواند باعث قارچ و کپک در در سیستم کشت شود.

سینی علوفه هیدروپونیک که توسط مجموعه ما تولید می شود از نظر استحکام بسیار مناسب و ایده ال بوده و مانع از قارچ و کپک و گندیدگی محصول می شود.

قفسه های کشت

قفسه های کشت که در دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک استفاده می شود دارای جنس آلومینیوم است. همین مسئله مانع از زنگ زدهی قفسه ها شده و بدین ترتیب می توانیم حتی بهداشت محیط را به راحتی رعایت کنیم و از طرفی استفاده از قفسه های کشت الومینیوم باعث می شود سینی کشت علوفه به راحتی بر روی ریل ها حرکت کند

نور مخصوص کشت

سیستم نور مورد استفاده در دستگاه تولید علوفه باید به گونه ای باشد که به خوبی بر روی بذر ها تابیده شود و در زاویه مناسب نسبت به سینی های کشت قرار گیرد.

تابلو برق

تابلو برق مورد استفاده در دستگاه علوفه ساز یکی دیگر از تجهیزات دستگاه تولید علوفه است که باید اتوماسیون و اپراتوری بسیار مناسبی را در اختیار اپراتور قرار دهد.

همچنین مطالعه کنید: آموزش ساخت دستگاه تولید علوفه

فروش دستگاه علوفه هیدروپونیک

دستگاه های تولید علوفه امروزه به عنوان یکی از سیستم های پرکاربرد بین دامداران تبدیل شده و شاید افزایش روند استفاده از آن ها می باشیم.

این سیستم ها به دو مدل ساخته می شوند: دستگاه سیار که با نام کانتینری و یا سالنی شناخته می شود. دستگاه ثابت که با نام دستگاه سالنی شناخته می شود که بسته به تعداد دام و نوع دامداری و بسته به نیاز دامداران یکی از این مدل ها را می توانیم استفاده کنیم

دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک دارای تناژهای مختلفی هستند که این میزان تناژ وابسته به تعداد سینی های کشت علوفه هیدروپونیک مورد استفاده در دستگاه و به نوع بذر مورد استفاده دارد.

علوفه هیدروپونیک به عنوان یکی از مکمل های غذایی در دام ها هستند و انواع ویتامین های اصلی و ضروری در دام ها را می توان در این علوفه مشاهده کرد. با استفاده از روش کشت علوفه در سینی کشت علوفه می توان خوراکی کم هزینه و با دردسر بسیار کم را بدست آورد.

مصرف این علوفه می توان از بسیار از بیماری ها دامی که ناشی از کمبود ویتامین ها است جلوگیری نمود.

مزایا و معایب علوفه هیدروپونیک

علوفه های تولید شده در دستگاه علوفه ساز هیچ گونه قارچ و کپکی ندارد و کاملا ارگانیک و سالم هستند و تولید این علوفه ها بر اساس اخرین استاندارد های روز دنیا است.

در تولید دستگاه علوفه ساز سیار بدنه دستگاه باید عایق بسیار مناسبی داشته باشد چرا که با این کار می توانیم مصرف انرژی را به حداقل ممکن برسانیم و انرژی مصرفی حاصل از سیستم های سرمایش و گرمایش به حداقل مقدار خود می رسد.

سیستم آبیاری مورد استفاده در دستگاه تولید علوفه به صورت کاملا اتوماتیک است و از جمله تجهیزات علوفه هیدروپونیک بسیار مهم به شمار می رود که و باید آب را به صورت میکروآبپاش بر روی سینی علوفه هیدروپونیک پاشش کند.

مورد بعد مبحث کنترل دما و رطوبت و همچنین میزان نوردهی است که با استفاده از کنترل کننده های مناسب باید این فرایند را نیز به صورت کاملا اتوماتیک انجام داد تا بتوانیم کشت علوفه را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.

در پایان در صورتی که تصمیم به خرید دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک با قیمت مناسب که با بهره گیری از سینی کشت علوفه مناسب ساخته شده است را دارید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و مشاوره ما بهره مند شوید.

به منظور اطلاع از نحوه ثبت سفارش و خرید و آموزش کشت می‌توانید با مشاورین مربوطه با این شماره ۰۹۱۹۳۵۳۵۵۸۴تماس حاصل فرمائید.

کد خبر 1627332

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تولید علوفه هیدروپونیک مورد استفاده در دستگاه کشت علوفه هیدروپونیک دستگاه تولید علوفه قفسه ها سینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • محموله ۱۵ تنی خوراک ماهی قاچاق در الیگودرز توقیف شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد