Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به شرایط در نظر گرفته شده از سوی وزارت حج و عمره عربستان مبنی برعدم پذیرش افراد بالای ۶۵ سال در حج ۱۴۰۱، توضیحاتی را در خصوص تعداد حجاج، تاریخ آغاز اعزام‌های حج، جزییات واکسیناسیون و…ارائه کرد و گفت: ثبت نام از متقاضیان تشرف به حج تمتع سالجاری در روز ۱۸ اردیبهشت ماه جاری همزمان در سراسر کشور آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت اکبر رضایی از آغاز ثبت نام حجاج حج ۱۴۰۱ به عربستان از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه جاری از طریق سامانه «رزرو» حج و زیارت به آدرس https://reserve.haj.ir خبر داد و گفت: با توجه به شرایط اعلام شده از سوی وزارت حج و عمره عربستان به متقاضیان بالای ۶۵ سال روادید ارائه نخواهد شد و این دسته از افراد در صورت‌عدم دریافت وجوه واریزی، در اولویت تشرف برای حج آینده خواهند بود؛ از این عزیزان تقاضا می‌شود حالت فعلی را حفظ و انصراف ندهند تا در حج آینده از حق اولویت و امتیاز تثبیت نرخ ارز برخوردار شوند.

وی افزود: حدود ۲۲ هزار نفر از ثبت نام شدگان حج سال ۹۹ بالای ۶۵ سال می‌باشند و این افراد با توجه به شرایط اعلامی در سال بعد در اولویت تشرف به حج می‌باشند.

رضایی تاکید کرد: در حج تمتع امسال حدود ۳۷ هزار نفر از حجاج کشورمان از بین کسانی که در کاروان‌های حج ۹۹ ثبت نام کرده و به دلیل لغو حج موفق به تشرف نشدند انتخاب می‌شوند و واجد شرایط اعزام هستند و باید نسبت به تکمیل نام‌نویسی و انتخاب کاروان خود در تاریخ ذکر شده اقدام کنند.

صدور روادید برای متولدین ۱۰ تیرماه ۱۳۳۶ به بعد

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: ظرفیت در نظر گرفته شده برای حجاج ایرانی به میزان ۳۹ هزار و ۶۳۵ نفر است که بخشی از این سهمیه را نیرو‌های اجرایی ستادی و کاروانی، پزشکان و ... تشکیل می‌دهند.

وی تاکید کرد: با توجه به اعلام شرایط از سوی وزارت حج و عمره عربستان، در حج تمتع سالجاری روادید حج صرفا برای متولدین ۱۰ تیرماه ۱۳۳۶ به بعد صادر خواهد شد.

آسترازنکا و سینوفارم واکسن‌های مورد تایید عربستان

رضایی در خصوص دیگر شرایط اعلامی از سوی عربستان توضیح داد: تمامی زائران واجد شرایط اعزام باید واکسن کامل را دریافت کرده باشند که از بین واکسن‌های مورد تایید وزارت بهداشت عربستان واکسن آسترازنکا و سینوفارم در سبد واکسیناسیون در کشور می‌باشد که متقاضیان باید نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود از بین یکی از این دو واکسن اقدام کنند و همچنین از دیگر شرایط این است که ۷۲ ساعت قبل از اعزام به حج تست pcr منفی را در یکی از آزمایشگاه‌های مورد تایید انجام داده و مدارک لازم را در زمان تشرف در اختیار داشته باشند.

اعلام اولویت‌های بعد از خردادماه ۱۳۸۶ در صورت‌عدم تکمیل ظرفیت کاروان‌ها

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت همچنین با اشاره به اینکه تاریخ ثبت نام اولیه افراد ملاک انتخاب آنان برای تشرف می‌باشد و در این مرحله ثبت نامی‌های تا تاریخ ۱۳۸۶/۰۳/۲۲ مجاز به ثبت نام می‌باشند اعلام کرد سامانه رزرو تا تکمیل ظرفیت کاروان‌ها باز است و در صورت‌عدم تکمیل ظرفیت کاروان‌ها اولویت‌های بعد از خردادماه ۱۳۸۶ اعلام خواهد شد.

وی همچنین از رایزنی و مکاتبات با وزارت حج و عمره عربستان مبنی بر افزایش سهمیه برای تشرف حجاج ایرانی خبر داد و گفت: در این خصوص با وزارت حج مکاتبه و به میزان ۵ هزار نفر در خواست شده است که در صورت اعلام ظرفیت جدید مراتب اطلاع‌رسانی برای جذب زایرین صورت خواهد گرفت و بر اساس اولویت فراخوان خواهند شد.

وی با بیان اینکه برای اعزام تیم‌های کارشناسی و اجرایی برای عقد قرارداد و انجام اقدامات لازم پیگیر و منتظر پاسخ وزارت حج عربستان و صدور روادید آنان هستیم، تصریح کرد: تیم‌های اجرایی جهت انعقاد قرارداد‌های لازم در خصوص اسکان، حمل و نقل، خدمات تغذیه و تدارکات و ... با طرف‌های قرارداد عازم خواهند شد.

معاون امور حج و عمره سازمان حج وزیارت همچنین خاطرنشان کرد: رایزنی‌های لازم در خصوص انجام واکسیناسیون زائران و نیز انجام تست پی سی آر در مراکز مورد تأیید، و صدور کارت واکسیناسیون و شرایط و نحوه برگزاری جلسات آموزشی با وزارت بهداشت هماهنگی لازم صورت گرفته است.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با سازمان هواپیمایی کشوری و هواپیمایی جمهوریاسلامی تاریخ آغاز اعزام زائرین را، ۱۵ ذیقعده برابر با ۲۴ خردادماه اعلام کرد و در این تاریخ عملیات حج تمتع ۱۴۰۱ آغاز و ۲۹ ذیحجه مصادف با ۷ مرداد ماه به پایان می‌رسد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری کلیه بخش‌های اجرایی و دستگاه‌های همکار عملیات حج مطابق برنامه تنظیم شده اجرایی شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون امور حج و عمره سازمان حج وزارت حج و عمره عربستان سازمان حج و زیارت مورد تایید حج تمتع ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود