Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پی حملات و انفجارهای تروریستی متعدد در افغانستان، بیانیه‌ای صادر کرد که متن این بیانیه بدین شرح است:

باسمه تعالی

"قال رسول الله( صلی الله علیه و آله و سلم ): منْ أصْبح لا یهْتمّ بأمور الْمسْلمین فلیْس بمسْلمٍ"

با  نهایت تأسف و تأثر طی روزهای اخیر شاهد تشدید حملات تروریست‌های تکفیری علیه مسلمانان افغان، خصوصا شیعیان بی دفاع در مزار شریف و کابل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع انفجار در مسجد «خلیفه صاحب» در جاده «دارالامان» شهر کابل و دو انفجار تروریستی در خودروهای حامل شیعیان روزه‌دار در مزار شریف جملگی مصادیق جنایات بی‌انتهای مهره‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت بی‌دفاع افغانستان محسوب می‌شود.

وقوع سلسله حملات تازه علیه مسلمانان افغان و تقارن زمانی آنها با روز قدس شریف، به وضوح بیانگر وابستگی تروریست‌های تکفیری به صهیونیسم بوده و فرضیه محکم ارتباطات امنیتی-مالی داعش و تل آویو را به اثبات می‌رساند.

قربانی بازی خونین دستگاه‌های امنیتی و سیاسی واشنگتن و تل آویو ملت بیگناهی هستند که تنها جرم آنها پیروی از شریعت نبوی علیه السلام و استناد به سیره اهل بیت علیهم السلام است.

مسلمانانی که پس از بیست سال اشغالگری مستقیم آمریکا و ناتو، امروز با تروریسم نیابتی مورد حمایت دشمنان قسم خورده افغانستان و جهان اسلام دست و پنجه نرم می‌کنند. بدون شک هدف اولیه آمریکا و رژیم صهیونیستی از بازتولید تروریسم تکفیری و حمایت از داعش در نقاط مخالف افغانستان، خلق بحران‌های امنیتی و اجتماعی عمیق در این کشور درد کشیده است.

دشمنان در اتاق‌های فکر خود متفق القول هستند که ایجاد بحران‌های امنیتی مستمر در کشورهای مسلمان، قدرت مانور آنها را در جوامع مسلمین افزایش خواهد داد.

از این رو، ضمن تنفس مصنوعی به گفتمان تروریسم تکفیری، اتحاد پیروان آخرین دین آسمانی را نیز هدف قرار می‌دهند.

نمی‌توان پیوند اهداف ضد فرهنگی و ضد امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحلیل وقوع حملات تروریست‌های تکفیری به مسلمانان افغان نادیده انگاشت یا میان این دو تفکیک قائل شد، لذا شناخت ماهیت، رویکرد و نوع رفتار دشمنانی که امروز ملت مظلوم افغاستان و دیگر مسلمانان بی دفاع از کودک و زن و پیر و جوان را به خاک و خون می‌کشند، مهمترین پیش شرط در مواجهه مؤثر و همه جانبه با مصادر تولید ترور و خشونت در محدوده جغرافیایی و فرهنگی جهان اسلام محسوب می‌شود.

متاسفانه علی رغم مأموریت و وظیفه ذاتی کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد و فراتر از آن، وجود کنوانسیون‌هایی مانند «ممانعت و مجازات تروریسم»، شاهد انفعال مطلق شورای امنیت در قبال قربانی شدن مسلمانان توسط تروریسم تکفیری هستیم.

حضور آمریکا و بازیگران غربی در شورای امنیت سازمان ملل، به ضمانتی غیر اعلامی اما ملموس برای تروریست‌های مورد حمایت آنها در افغانستان و دیگر نقاط دنیا تبدیل شده است. در این میان، دولت‌های جهان باید از ظرفیت‌های قانونی مبارزه با تروریسم، در مسیر ثبات در افغانستان و جلوگیری از تشدید این حملات تروریستی استفاده کنند.

بدیهی است که در این صورت، سازمان‌های بین‌المللی وادار به واکنش و پاسخگویی در قبال این فجایع خواهند شد. بنابراین، مسئولیت پذیری مشترک دولت‌ها و ملت‌های مسلمان در قبال حفظ جان و امنیت مسلمانان در افغانستان، با توجه به شرایط موجود در این کشور فراتر از یک الزام محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات داعش تل آویو اقدام تروریستی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با وزیر دفاع روسیه با قدردانی از حمایت و مواضع فدراسیون روسیه در محکومیت اقدام غیرقانونی و ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدام مشروع ایران در پاسخ به این رژیم، اظهار کرد: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشورهای غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است.

بنا به گزارش ایسنا، وزیر دفاع ایران با اشاره به تحرکات ناتو و برخی کشورهای غربی در توسعه به شرق و حضور در جغرافیای امنیتی شانگهای بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای برای رفع تهدیدات مشترک تاکید کرد.

ارتشبد سرگئی شایگو، وزیر دفاع روسیه نیز در این دیدار با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ ایران را مطابق با حق دفاع مشروع ایران دانست.

دو طرف در عین حال با توجه به تجربه موفق دو کشور در مقابله با تروریسم در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت مقابله با تهدیدات تروریستی، تجزیه طلبی و افراط گرایی که از اهداف اصلی سازمان همکاری شانگهای نیز است، تاکید کردند.

وزرای دفاع ایران و روسیه با تاکید بر اینکه تحولات منطقه قفقاز جنوبی برای منافع مشترک دو کشور حائز اهمیت است، تصریح کردند حضور بازیگران فرامنطقه‌ای و مداخله‌گر در این مناطق خلاف منافع مشترک دو کشور است و فرمت منطقه‌ای ۳+۳ که با حضور کلیه کشورهای منطقه قفقاز در حال اجراست، چارچوبی مناسب برای حل و فصل مشکلات است.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899980

دیگر خبرها

  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه