Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@07:15:44 GMT

وظیفه فعالان فرهنگی، تبیین حقایق و مراقبت از فتنه دشمن است

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۹۵۲۸

وظیفه فعالان فرهنگی، تبیین حقایق و مراقبت از فتنه دشمن است

به گزارش خبرگزاری فارس از ری، حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در ویژه برنامه بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح و همچنین گرامیداشت ایام شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در سپاه حضرت سیدالشهداء برگزار شد با اشاره به فداکاری ها، مجاهدت ها و تلاش های نیروهای مسلح به ویژه سپاه انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروز امنیت و سربلندی ما در میان ملت های مسلمان دنیا مرهون تلاش ها، زحمات و ایثارهای نیروهای مسلح است که پس از پیروزی انقلاب تاکنون در مقابل توطئه ها و شرارت ها ایستاده و از جان خود مایه گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تهذیب نفس، تقویت اراده و نوع دوستی را از برکات ماه رمضان برشمرده و گفت: در ایام پایانی ماه میهمانی خداوند هستیم و خوشا به حال انسان هایی که از برکات این ماه  بهره برده اند و پس از عید فطر تولدی دوباره را تجربه و سال معنوی جدیدی را آغاز می‌کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، با اشاره به مسأله جهاد تبیین به عنوان یکی از مهمترین فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: این جهاد دارای ریشه های قرآنی و روایی بسیاری است و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نیز همواره به دنبال آن بوده اند که مسئله تفکر را در مردم زنده کنند و در پرتو اندیشیدن، انسان ها را به کمال برسانند.

حجت الاسلام قاضی عسکر افزود: وظیفه فعالان جبهه فرهنگی در راستای تحقق جهاد تبیین در گام اول تبیین حقایق دین مبین و مترقی اسلام برای مردم است و در گام دوم مراقبت از توطئه های شیطانی و فتنه انگیزی های گسترده ای است که علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و در قالب روش های جدید در جریان است که ما نیز باید برای مقابله، همواره مسلح و آماده و هوشیار باشیم.

وی با اشاره به دستاوردهای بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در طول سالیان بعد از پیروزی انقلاب، ادامه داد: یادآوری گذشته آموزه دیگری از کلام الهی برای ما است که در جای جای قرآن کریم بارها به آن تاکید شده و باید در شرایط کنونی رهنمودهای قرآنی در تمامی جبهه های فکری و عقیدتی را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده و طبق جهاد تبیین ارزش های اسلام و انقلاب را برای اقشار مختلف جامعه بیان کنیم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) تصریح کرد: یکی از تلاش های دشمنان انقلاب کوچک و ناچیز جلوه دادن دستاوردهای بزرگ انقلاب از جمله در صنایع مختلف، عرصه های اقتصادی و زمینه های علمی است که این توفیقات نسبت به رژیم گذشته بی سابقه بوده که در این حوزه نیز جهاد تبیین وظیفه همه نیروهای انقلاب در تمامی عرصه ها است.

حجت الاسلام قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت علمی و تبیینی شهید استاد مرتضی مطهری، اظهار داشت: در اوایل انقلاب تفکر مارکسیستی در مراکز علمی در حال توسعه و فعالیت بود که آن شهید به بهترین وجه مسائل مربوط به مارکسیسم را با روش های دقیق و علمی برای اساتید حوزه و دانشگاه بیان و نقد میکردند که در ضمن این جلسات، مبلغان و اساتید نحوه روشمند دفاع از اسلام را آموزش می دیدند که اکنون نیز همه ما موظف هستیم مکتب شهید مطهری را در مسیر جهاد تبیین ادامه دهیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: راه نجات جامعه در مقابل فتنه انگیزی ها و توطئه های ایادی کفر و ظلم در جهان، تبعیت از رهبر معظم انقلاب است که حقیقتا باید شکرگزار وجود نعمت رهبری همچون رهبر معظم انقلاب باشیم و در این رسالت همه ما باید در جبهه مقابله با فتنه اجانب، نقشی فعال را ایفا کنیم.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت الاسلام قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم ع جهاد تبیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای معاونان و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور با بیان اینکه نهاده‌های مورد نیاز کشور تا پایان شهریور ماه تامین است، گفت: در حالی که برای آرامش بازار و تامین نیاز مردم بیش از ۱۰۰ هزار تن از ذخایر گوشت و مرغ کشور در عید سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شده بود، از تیر ماه همان سال در ذخایر استراتژیک کنجاله، گوشت و مرغ به صفر رسیده بودیم اما با تلاش توانستیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امروز با یک تجربه موفقیت‌آمیز می‌توانیم سال ۱۴۰۳ را با شرایط بسیار خوبی پیش ببریم.

وی افزود: امسال اجرای طرح‌های آبخیزداری و طرح‌های کوچک تامین آب، اولویت نخست و اجرای طرح‌های آب و خاک اولویت دوم برنامه‌های وزارتخانه است.

وی خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های سراسر کشور، گفت: مشارکت مردم را جدی بگیرید تا فعالیت‌های آبخیزداری و طرح‌های آب و خاک تقویت شود، آبخیزداری یعنی تولید آب و حفاظت از خاک و با توجه به اینکه دانش و اجرای طرح‌های آبخیزداری در حال حاضر در کشور بومی شده با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردم، می‌توانیم به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.

نیکبخت از اجرای طرح‌های شیلاتی شامل صید و صیادی، آبزی‌پروری، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و ماهیان سردآبی و گرمابی، به عنوان حوزه مناسب دیگری برای جذب سرمایه‌گذاری نام برد و تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع غذایی از راهکارهای اصلی جلوگیری از ضایعات مواد غذایی است که با فرآوری و تبدیل محصولات درجه ۳ و ۴، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، می‌توان چرخه بازرگانی را به حرکت درآورد.

وی، همچنین به نقش و اهمیت توسعه گلخانه‌ها با توجه به محدودیت منابع آبی کشور و نیز عملکرد تولید و بهره‌وری غیرقابل مقایسه گلخانه‌ها با تولید در فضای باز اشاره و بر تسریع در صدور مجوزها و برداشتن موانع احداث گلخانه‌ها از پیش پای سرمایه‌گذاران و مردم تاکید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی، از صنعت دام و طیور به عنوان چهارمین فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری و تولید محصولات صادراتی نام برد و گفت: در سال جهش تولید وظیفه داریم در محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی تولید حداکثری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نقش موسسه‌های علمی و دانش‌بنیان نخبگان و دانشجویان در طراحی و اجرای الگوهای مناسب کشت با توجه به اقلیم ۴ فصل کشور مهم است، افزود: در این راستا کارشناسان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وظیفه خطیری برعهده دارند و تلاش می‌کنند با کمک تولیدکنندگان و کشاورزان، جهش تولید براساس علم و دانش پیش رود.

نیکبخت، حداکثرسازی تولید را راهبرد وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و گفت: ما هیچ محدودیت و توقفی در تولید نداریم، هم باید بتوانیم ذخایر استراتژیک را از محل تولید داخل تامین کنیم و هم باید مراقبت کرد که حلقه‌های فرآیند تولید تا صادرات با حداقل نوسان، حفظ شود.

به گفته وی، در این مسیر جذب سرمایه و ثروت مردم به عنوان سرمایه‌گذاران اصلی می‌تواند راهگشا باشد، بنابراین نباید این اندیشه وجود داشته باشد که صرفاً با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و تسهیلات بانکی می‌توان کشاورزی را توسعه داد که اگر این نگاه را داشته باشیم دچار انفعال و ایستایی خواهیم شد.

مقام‌عالی وزارت تاکید کرد: باید بستر جذب سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی را فراهم کنیم و با رفع محدودیت‌ها و موانع، صدور مجوزها را سرعت بخشیم.

وزیر جهاد کشاورزی شکل‌گیری واحدهای کوچک روستایی با محوریت تولید را مهم خواند و گفت: مراقبت کنید طرح هادی در زمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود.

وی از خرید بیش از ۶۰ هزار تن دانه‌های روغنی تا کنون در کشور خبر داد و گفت: کالایی که در سال ۱۴۰۲ توسط وزارتخانه خرید می‌شد، امروز توسط کارخانه‌های روغن‌کشی و واردکنندگان روغن خام خریداری می‌شود و این یعنی صنعت در خدمت تولیدکننده قرار گرفته است.

کد خبر 6092322

دیگر خبرها

  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • «با شما سربلندیم» شعار محوری دهه کرامت شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی در لرستان
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند