Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس حوادث غیرمترقبه نیجریه روز دوشنبه اعلام کردند بر اثر ریزش یک ساختمان سه طبقه در منطقه‌ای در لاگوس پایتخت اقتصادی این کشور هشت نفر کشته شدند.

نیرو‌های امداد اعلام کردند موفق شده اند ۲۳ نفر را که کم و بیش مجروح شده بودند از زیر آوار بیرون بکشند. این ساختمان سه طبقه به دلایلی که هنوز مشخص نشده است، عصر روز یکشنبه فرو ریخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم فارینلویه از مسئولان آژانس حوادث غیرمترقبه نیجریه اعلام کرد از طبقات همکف و اول این ساختمان به عنوان انبار استفاده می‌شد، اما طبقات دوم و سوم آن مسکونی بودند.

وی افزود نیرو‌های امداد هشت جسد را از زیر آوار بیرون کشیدند و ۲۳ نفر دیگر را که با درجات مختلف جراحات برداشته بودند، نجات دادند. این افراد در چندین مرکز بهداشتی بستری شدند.

این منبع با تاکید بر اینکه تحقیقات برای پی بردن به علل ریزش ساختمان ادامه دارد، افزود جستجو در میان آوار‌ها برای پیدا کردن افراد دیگر ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از لاگوس، فروریختن ساختمان در نیجریه اتفاقی رایج است چرا که استاندارد‌های معماری و تعمیر و نگهداری ساختمان در این کشور اغلب اوقات نادیده گرفته می‌شود.

در ماه نوامبر سقوط یک آسمانخراش در حال ساخت در لاگوس باعث مرگ ۴۵ نفر از کارگرانی شد که در آن مشغول کار بودند. سه نفر هم بر اثر ریزش یک کلیسا در ماه ژانویه در پورت هارکورت واقع در دلتای نیجر کشته شدند. مطالعه‌ای که اخیرا در این باره صورت گرفته حاکی از آن است که ۱۵۲ ساختمان از سال ۲۰۰۵ در لاگوس فرو ریخته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث بین الملل ریزش ساختمان کشور نیجریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان

روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان اعلام کرد: آیین نکوداشت حاج محمدمیرزا قوانلو ملقب به کاشف السطنه (پدر صنعت چای ایران) عصر فردا در موزه چای لاهیجان برگزار می‌شود.

این برنامه با همکاری فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی لاهیجان، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این شهرستان و سازمان چای کشور برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۶ الی ۱۸ فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه) برای شرکت در مراسم در جوار مقبره کاشف السلطنه حضور یابند.

کاشف السلطنه کیست؟

تاریخ می‌گوید: «محمدخان قاجار قوانلو» کارمند وزارت خارجه و کنسول ایران در هند بود، به فکرش رسید که آب و هوای مزارع چای هند شبیه آب و هوای گیلان است. پس تصمیم گرفت، یک امتحانی کند و ببیند می‌تواند چای را در ایران بکارد یا نه. رفت دنبال کار و در یادداشتی هم نوشت: «می روم دنبال چای ... ان شاءالله کسان دیگری هم در فکر رفع احتیاج سایر کالا‌ها باشند».

باقی داستان این است که مقدار زیادی بذر چای و ۳ هزار نهال چای را با هر زحمتی بود در سال ۱۲۷۹ هجری شمسی به ایران آورد و در لاهیجان کاشت و به یک نفر از معتمدین محلی سپرد که مراقب مزرعه چای باشد و بوته‌ها را زیاد کند و خودش دیگران را تشویق کرد که چای بکارند و نتیجه آن که تا چند سال بعد چای ایرانی رسیده بود به سینی چای ایرانی ها. همین موفقیت او در بومی کردن صنعت کشت چای باعث شد از مظفرالدین قاجار لقب «کاشف السلطنه» بگیرد و از مردم ایران نیز لقب «پدر چای ایران».

موزه کاشف السلطنه کجاست؟

موزه کاشف السلطنه یا همان موزه تاریخ چای ایران به عنوان تنها موزه تخصصی و تاریخی چای در کشور در آرامگاه کاشف السلطنه (بنیانگذار صنعت چای ایران) در شهر لاهیجان در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.

این موزه امروزه با توجه به جذب گرشگران داخلی و خارجی جزء یکی از معروف‌ترین و بی نظیرترین جاذبه‌های شهرستان لاهیجان محسوب می‌شود. 

فضای داخلی موزه چای ایران از ۲ طبقه تشکیل شده است. در طبقه پایین تندیس و دست نوشته‌ها و برخی وسایل شخصی کاشف السلطنه به همراه ادوات کشت و فرآوری گیاه چای قرار دارد. 

در طبقه دوم که به صورت بالکن بر روی طبقه اول ساخته شد، بیشتر پوشش و آداب و سنن مردم گیلان و لاهیجان به نمایش گذاشته است. مقبره کاشف السلطنه نیز در بخش انتهایی طبقه دوم قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • فرار بیش از ۱۰۰ زندانی در نیجریه
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • ۲ ورزشکار و یک مربی قبل از ژوزه مورایس در ایران مسلمان شدند
  • مهار آتش سوزی در ساختمان تجاری
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان