Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:16:29 GMT

نکات ناسا برای مشاهده آسمان در ماه می

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۱۵۲۸

نکات ناسا برای مشاهده آسمان در ماه می

آژانس فضایی ناسا با انجام تحقیقاتی درباره آسمان، اطلاعاتی را جمع‌آوری کرده است که می‌تواند به انسان‌ها کمک کند. سیارات صبحگاهی، ماه گرفتگی کامل و دومین خوشه ستاره‌ای که در نزدیکی دم شیر قرار دارد، نمونه‌هایی از این برجستگی‌های آسمانی هستند.

به گزارش digitaltrends، ناسا اطلاعاتی را در باره برجستگی‌های آسمانی فاش کرده است که می‌تواند برای انسان مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادامه این مطلب برجستگی‌های آسمانی و نحوه رویت آن‌ها آمده است.

سیاره تیر

 آژانس فضایی ناسا توصیه می‌کند در ۲ می، حدود ۴۵ دقیقه پس از غروب خورشید به سمت غرب نگاه کنید تا عطارد همراه با هلال باریک ماه را مشاهده کنید. اگربه جنوب آن هنگاه کنید باید بتوانید ستاره غول قرمز درخشان Aldebaran را که به اندازه عطارد درخشان است، مشاهده کنید. ناسا خاطرنشان می‌کند که این تنها فرصت برای دیدن یک سیاره با چشم غیرمسلح و در اوایل شب تا ماه اوت خواهد بود.

در اواخر این ماه، شما می‌توانید مشتری و مریخ را ببینید. ناسا در به‌روزرسانی ماهانه خود می‌گوید، دیدار صبحگاهی آن‌ دو در یک ارتباط نزدیک به اوج می‌رسد که در روز‌های ۲۸ تا ۳۰ می‌توانید آن‌ها را تماشا کنید.

ماه گرفتگی

نقشه‌ زیر نقاطی از جهان را نشان می‌دهد که ماه گرفتگی در ماه می‌ در آنجا قابل مشاهده است. در اواسط ماه مه، مردم در قاره آمریکا، اروپا و آفریقا می‌توانندماه گرفتگی را مشاهده کنند. قسمت قابل مشاهده ماه گرفتگی حدود ساعت ۲۲:۳۰ آغاز می‌شود و تا یک ساعت و نیم بعد از آن ادامه خواهد داشت. افرادی که در شرق آمریکا هستند شاهد شروع ماه گرفتگی خواهند بود.

به گفته ناسا، برای مرکز آمریکا، ماه گرفتگی حدود یک ساعت و نیم پس از تاریکی شروع می‌شود و ماه در آسمان نسبتاً پایین قرار گرفته است. در تمام طول ماه گرفتگی، آن یک رنگ مایل به قرمز کم رنگ ارائه می‌دهد. همچنین بر خلاف خورشید گرفتگی، ماه گرفتگی را می‌توان به طور مستقیم مشاهده کرد و می‌توان با چشم غیرمسلح یا با استفاده از دوربین دوچشمی یا تلسکوپ آن را تماشا کرد.

خوشه ستاره‌ای کما در آسمان شب

اگر دوربین‌ دوچشمی یا تلسکوپ دارید، با استفاده از آن‌ها  فرصتی مناسب  رد این ماه برای مشاهده خوشه ستاره‌ای کما فراهم می‌شود. کما که توسط ناسا به عنوان یک "خوشه ستاره‌ای سست و باز" توصیف شده است، حدود ۳۰۰ سال نوری از سیاره زمین فاصله دارد. خوشه ستاره‌ای کما شامل ۴۰ یا ۵۰ ستاره در  بخشی از آسمان و به عرض سه انگشت است.

کما پس از خوشه هیادس در برج ثور( گاو)، دومین خوشه ستاره‌ای نزدیک به زمین است که درخشان‌ترین ستاره‌های آن شکل متمایز Y را تشکیل می‌دهند. برای مشاهده این خوشه، به سمت جنوب صورت فلکی شیر نگاه کنید. همچنین اگر در مکان یابی آن مشکل دارید، توصیه می‌شود از  برنامه‌های نجومی موجود استفاده کنید که بسیاری از آن‌ها قابلیت واقعیت افزوده را ارائه می‌دهند و تشخیص ویژگی‌های آسمانی را آسان می‌کند.

بیشتر بخوانید

مریخ نورد Perseverance کاوش دلتای رودخانه باستانی در مریخ را آغاز می‌کند باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آژانس فضایی ناسا سیاره مریخ و مشتری کهکشان راه شیری خوشه ستاره ای ماه گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)



منبع:پیج afshin__fallahzadeh

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم) آتش‌سوزی مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا (فیلم) انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در مجیدیه تهران (فیلم)

دیگر خبرها

  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • توقف روند گلزنی اینتر در شب دبل شدن مقابل ساسولو / نکات آماری
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • آیین سوگواری شهادت ششمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) در خراسان رضوی