Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، قطعاً شما هم با نزدیک شدن به روز معلم یاد معلمان دوران تحصیل خود و خاطراتی که داشتید می‌افتید و نام معلمان خود خصوصاً معلم پایه اول که بنیانگذار با سواد شدن‌تان بوده را  همیشه در ذهن دارید.

صدای زنگ مدرسه همیشه یادآور روزهای شیرین و گاهی همراه با استرسی بود که در مدرسه داشتیم اما این روزها اغلب کسانی که در مدرسه نیستند و تحصیل کردنشان در مدرسه به پایان رسیده علاقمند به حضور مجدد در مدارس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت شهید مطهری به منظور گرامیداشت مقام معلم روز معلم نامگذاری شده و در این روز دانش آموزان به قدردانی از زحمات معلمان خود می‌پردازند.
 


مهدی بخشی معلم ۴ دانش آموز در روستای فانفین بخش الموت که ساکن قزوین است و هر روز مسیری ۱۳۰ کیلومتری را در رفت و آمد سپری می‌کند.

معلمی که ۱۱ سال سابقه تدریس دارد و با وجود برخورداری از امکان شرایط انتقال به فضاهای در دسترس تر، با از خودگذشتگی سختی راه را به جان می‌خرد و ترجیح می‌دهد ادامه خدمتش را نیز در همان روستا باشد.

این معلم فداکار هر روز به روستایی می رود که برای رسیدن به کلاس درس مجبور است قسمتی از مسیر را از داخل رودخانه شاهرود عبور کند.

به‌گفته «بخشی» مسیر خاکی روستا به قدری نامناسب است که امکان رفت و آمد وجود ندارد و بنابراین تنها راه رسیدن به کلاس درس رودخانه‌ای است که باید از دل آب های خروشان گذر کرده و به دانش آموزانش برسد.
 


شاید در ابتدای امر این تصور در ذهن ایجاد شود که این کلاس درس دانش آموزان زیادی دارد و همین باعث شده تا معلم فداکار ترجیح به حضور در کلاس داشته باشد، اما اگر شما هم این تصور را داشتید لازم است بگویم که تصور اشتباهی بوده و این کلاس فقط چهار دانش آموز دارد.

برای این حضور چیزی جز عشق نمی‌توان گفت چرا که معلم، عاشق سه پسر و یک دختری است که در این کلاس درس کوچک اما پر از عشق حاضرند.

این معلم دهه شصتی که زادگاه خودش نیز الموت است از عشقش به مردم این خطه می‌گوید و ارادتش نسبت به وطن موجب شده تا هر سختی را به جان بخرد.

البته این معلم قدری از نامهربانی‌ها می‌گوید، از ویدیویی صحبت می‌کند که وقتی در صفحه‌اش منتشر کرده برخی به او گفتند مگر از جانت سیر شده‌ای که اینگونه می‌روی اما حتی این نامهربانی‌ها هم باعث کناره گیری این معلم فداکار نشده و او با عشق همچنان ادامه می‌دهد.

سال گذشته جریان آب برای این معلم مشکلاتی به وجود آورده بود که اگر آشنایی و آگاهی معلم نسبت به مسیر و جریان آب نبود ممکن بود اتفاقات ناگواری برایش رخ دهد.
 


در تمام طول مدت صحبت با مهدی بخشی تنها چیزی که می‌شد از صحبت هایش برداشت کرد عشق و علاقه‌اش به کار و دانش آموزانش بود که موجب شده با همه سختی‌هایی که وجود دارد ماندن و سختی کشیدن را به رفتن و تنها گذاشتن ۴ دانش آموزی که چشم امیدشان به معلم خود است ترجیح دهد.

طاهره احمدی معلم پایه چهارم است. معلمی که چند سالی است وارد شغل معلمی شده اما معلم بودن را فراتر از شغل می‌داند.

عشق و علاقه را می‌توان از صحبت‌هایش دریافت. جایی که می‌گوید عاشق معلمی است و در این مسیر کوچکترین تردیدی ندارد.


او آبان ماه سال گذشته بود که متوجه می‌شود یکی از دانش آموزانش سرکلاس طوری رفتار می‌کند که گویا صحبت‌هایش را متوجه نمی‌شود و از آنجایی هم که از اتباع بود تصور بر این داشته که متوجه زبان فارسی نمی‌شود.

مدتی که گذشت متوجه شده که گویا شنوایی این دانش آموز مشکل دارد و موضوع را با معلم بهداشت مدرسه در میان می‌گذارد و متوجه می‌شود که گوش دانش آموز عفونت دارد.

دانش آموز را به بهداشت منطقه ارجاع داده می‌شود و در آنجا هم عنوان می‌شود که عفونت بسیار شدید است و نیاز به متخصص دارد.

به گفته معلم این دانش آموز از کودکان کار بوده و معمولا صبح‌ها قبل از حضور در مدرسه همراه پدرش دو ساعتی را کار می‌کند.

زمانی که با والدین دانش آموز در میان می‌گذارد متوجه می‌شود که آنها هم در زمینه تامین مالی مشکلاتی دارند، این در حالی بود که پزشک تشخیص به عمل جراحی ضروری داده بوده است.

مطابق دستور پزشک باید به سرعت عمل جراحی انجام می‌شد چرا که علاوه بر اینکه پرده گوش آسیب می‌دید، تاخیر در زمان جراحی سبب آسیب به ناحیه مغز نیز می‌شد.

معلم جوان اندکی درنگ هم نمی‌کند و تصمیم می‌گیرد و به گفته خودش با خدا معامله می‌کند و تصمیم بر تقبل هزینه عمل می‌کند.

معلم می‌گوید که در راه رضای خدا تصمیم گرفته و بنا نداشته تا در جایی مطرح شود اما به اصرار مدیر مدرسه مسئله مطرح شد و ما هم به سراغ این معلم فداکار رفتیم.

گویا مدیر مدرسه معتقد بوده که صرفا نباید به برخی موارد اشتباه از سوی تعداد محدودی از معلم‌ها توجه کرد بلکه باید همه اطلاع داشته باشند که معلمان دلسوزی هستند که دغدغه دارند و به فکر دانش آموزان هستند.

این معلم فداکار دانش آموزانش را فرزندان خود می‌داند و در تمام طول گفت‌وگو از واژه فرزند استفاده می‌کند و همین عشق مادری که به آنها دارد موجب شده تا دغدغه سلامتی‌شان را نیز داشته باشد.

در حال حاضر دانش آموز وضعیت خوبی دارد و این جراحی سبب شد تا فعالیت‌های بدنی دانش آموز و شرایطش بسیار بهتر شود.

به گزارش فارس، شاید اگر توجه و دغدغه مندی این معلم نسبت به دانش آموزش نبود، اتفاقات ناگواری رخ می‌داد و علاوه بر ناشنوایی سبب آسیب به مغز این دانش آموز نیز می‌شد.

روح الله شهبازی فر مدیر دبستانی در منطقه شال است که تصمیم می‌گیرد کلیه هزینه‌هایی را که برای مراسم سالگرد مادر مرحومش در نظر گرفته را صرف کار خیر دیگری کند.

وی ۱۴ میلیون تومان برای هوشمند سازی یک کلاس درس هزینه می‌کند و ترجیح می‌دهد به جای صرف هزینه برای گرفتن مراسم صرف هوشمند سازی کلاس دانش آموزان شود.

به گزارش فارس، اگرچه گاهی در فضای مجازی مواردی از بی‌اخلاقی‌ها و یا برخورد نامناسب معلمان با دانش آموزان مطرح می‌شود اما بسیاری از معلمان هستند که با وجود دغدغه‌های فراوان، نگران دانش آموزان خود بوده و دلسوزانه به تدریس ادامه می‌دهند.

روز معلم بهانه‌ای است برای قدردانی از عزیزانی که یکسال با تمام فراز و نشیب‌ها در کنار دانش آموزان خود بوده و از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند.

گزارش از طهورا قلی پور برزگر

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین هفته معلم معلم فداکار معلم فداکار دانش آموزانش دانش آموزان دانش آموز کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت