Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@21:06:12 GMT

افرادی بودند که ژیمناستیک را سروسامان دهند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۲۸۶۴

افرادی بودند که ژیمناستیک را سروسامان دهند

پیشکسوت ژیمناستیک گفت: یکی از ایرادات بزرگ در ژیمناستیک برگزار نشدن انتخابات است که باید وزارت ورزش این رشته را از این وضعیت در آورد.

حامد اخوان در گفت و گو با ایران اکونومیست، درباره ژیمناستیک و اهمیت آن اظهار کرد: ژیمناستیک یک ورزش مادر است. عقیده من این است که هر جوان یا نوجوانی که می‌خواهد ورزشی را شروع کند باید حداقل ۶ ماه تا یک سال ژیمناستیک کار کند بعد به رشته مورد علاقه خودش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این صورت است که موفقیت بیشتر می‌شود. ما نمی‌گوییم همه قهرمان این رشته شوند اما باید مدتی در این رشته فعالیت کنند تا آمادگی لازم را کسب کند تا بعد که هر رشته ای را انتخاب کند موفقیت بیشتری خواهد داشت. مثال آن را در کشتی، وزنه‌برداری و رشته‌های رزمی زیاد دیده‌ایم. حتی ورزشکاران خیلی قدیمی که موفق‌تر هم بودند از ژیمناستیک شروع کرده‌ بودند.

وی در ادامه گفت: بنابراین نظر ما این است که باید به ژیمناستیک بها داده شود. خودم از ۱۶ سالگی و حدودا ۵۵ سال قبل این رشته را آغاز کردم. یک ایرادی هم که این ورزش دارد این است که هر کسی که مدتی در این رشته فعالیت کند جذب آن می‌شود و جدا شدن از آن آسان نیست. خودم اکنون نمی‌توانم ژیمناستیک را ورزش کنم اما خودم را موظف می‌دانم در کنار این رشته باشم و هر کاری بتوانم برای این رشته کنم.

پیشکسوت ژیمناستیک در ادامه به عملکرد سایر فدراسیون‌ها اشاره کرد و گفت: من از سال‌های ۵۵ یا ۵۶ با هیات‌ها و فدراسیون‌ها کار کرده‌ام. عملکرد فدراسیون‌های مختلف را دیده‌ام. برخی از مسئولان‌ها خیلی عالی کار کردند و این سبب شد این رشته پیشرفت زیادی کند. خانم درگاهی هم در اوایل دهه ۸۰ و بعد از آن در زمان ریاست درویش زاده با فدراسیون‌ همکاری می‌کرد. فدراسیون در زمان محتشمی و درویش‌زاده هم خیلی خوب پیش می‌رفت و آنها خوب کار می‌کردند. من نمی‌دانم چرا درگاهی از چیزی که انتظار داشتیم کنار رفت و حس می‌کنم می‌خواست همه کار را خودش انجام دهد.

اخوان در ادامه گفت: من قبل از ریاست درگاهی با کمیته‌های فنی همکاری داشتم و مسئول مسابقات و لیگ باشگاه‌ها بودم. ما و دوستان عشق و علاقه زیادی به این رشته داشتیم و با جون و دل کار می‌کردیم. من خیلی به درگاهی احترام می‌گذارم و او نیز به من محبت زیادی دارد اما موفقیتی که از او انتظار می‌رفت را نداشت. ما چند ورزشکار در زمان ریاست او داشتیم که به جایگاه‌هایی رسیدند اما آنها از قبل کار را شروع کرده بودند. در ژیمناستیک یک ورزشکار که قهرمان می‌شود از ۱۰ سال قبل کار خود را شروع کرده است.

وی به اهمیت وزارت ورزش در رشد این رشته اشاره کرد و گفت: من یکی از ایرادات بزرگ را در وزارت ورزش می‌بینم آن هم به این دلیل که انتخابات فدراسیون را برگزار نمی‌کنند. مدام برگزاری انتخابات را به تعویق انداختند که این معنی ندارد. چندین نفر بودند که می‌توانستند ژیمناستیک را سروسامان دهند اما دو سه سالی است که این رشته با سرپرست اداره می‌شود. قبل از درگاهی به فدراسیون می‌رفتیم صحبت می‌کردیم و برای بهتر شدن این رشته فکر می‌کردیم، اما بعد از ریاست او هر بار که به فدراسیون رفتم او در اتاقش بود و وقت نداشت. درگاهی خود را زیاد قبول داشت. یکی دیگر از کارهایی که او انجام می‌داد با استان‌ها در تماس بود تا افراد مورد نظر خودش انتخاب شوند که این هم حرکت خوبی نبود.

مسئول اسبق مسابقات ژیمناستیک در ادامه گفت: من ایراد کار ژیمناستیک را بر گردن وزارت ورزش می‌بینم که این رشته را از این وضعیت در نمی‌آورد و همچنان با سرپرست اداره می‌شود. امیدوارم که به این رشته توجه کنند و این مشکلات رفع شود. یکی دیگر از مشکلات و آسیب‌های این رشته دور شدن قهرمانان است. این موضوع مهمی است. من با استان‌ها در تماس هستم اما دیدم که هیچ کدام علاقه زیادی به همکاری نداشتند. البته کرونا هم این رشته را دچار مشکل کرد اما اگر یک فدراسیون قوی داشتیم که می‌توانست با همه هیات‌ها در ارتباط بوده و هماهنگی صحیح داشته باشد، با مربیان ورزشکاران در ارتباط باشد قطعا می‌توانست از آن مشکل عبور کند.

پیشکسوت و کارشناس ژیمناستیک در پایان گفت: لازم است که به این رشته توجه شود و واحدهای توسعه ژیمناستیک در استان‌ها زیاد شود تا افراد زیادی در این رشته به نتیجه برسند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ژیمناستیک ، فدراسیون ژیمناستیک

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ژیمناستیک فدراسیون ژیمناستیک وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو مهم‌ترین برنامه‌های این فدراسیون در سال جاری را تشریح کرد و از هزینه ۱۰۰ میلیون دلاری قطر برای میزبانی مسابقات قهرمانی جهان، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن رضوانی در مورد مهم‌ترین برنامه‌های فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در سال جاری، اظهار کرد: کسب سهمیه در رشته شنا به منظور حضور در المپیک پاریس مهم‌ترین دغدغه فدراسیون شنا تا آغاز المپیک است و امیدوار هستیم بتوانیم حداقل یک سهمیه کسب کنیم که افتخاری بسیار بزرگ برای کشور در این رشته به شمار می‌رود.

وی افزود: سامیار عبدلی در آلمان کار خود را دنبال می‌کنم و مهرشاد افقری و بنیامین قره‌حسنلو برای یک اردوی سه هفته‌ای به ترکیه اعزام شده‌اند و زیر نظر جان اونسوی فعالیت خواهند کرد. حدود دو ماه است که مهرشاد افقری زیر نظر مربیان خود یعنی دیلانچیان و اونسوی کار خود را دنبال می‌کند.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با بیان این که کسب سهمیه المپیک بسیار سخت است و امیدوار هستیم که بتوانیم سهمیه کسب کنیم، تاکید کرد: اگر این اتفاق رخ دهد، حضور نماینده ایران از طریق وایلدکارت منتفی می‌شود.

رضوانی در مورد رشته واترپلو نیز عنوان کرد: در سال جاری مسابقات قهرمانی جهان را در آرژانتین خواهیم داشت و با تیم‌های چین و کانادا هم گروه شده‌ایم. چینی‌ها را در مسابقات قهرمانی آسیا شکست دادیم و آن‌ها به دنبال انتقام هستند و تیم‌ملی واترپلو جوانان کانادا هم تیم خوبی است.

وی ادامه داد: در رده بزرگسالان مسابقات باشگاه‌های آسیا را در آذر خواهیم داشت و در سال ۲۰۲۵ نیز مسابقات انتخابی قهرمانی جهان برگزار می‌شود که امیدوار به حضور موفق تیم ملی واترپلو ایران در این مسابقات هستیم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به این که تیم شیرجه نیز در قالب باشگاهی در مسابقات روسیه حضور خواهد یافت، خاطرنشان کرد: در رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو نیز در سال جاری مسابقات باشگاهی را به صورت لیگ خواهیم داشت.

رضوانی خاطرنشان کرد: همچنین دو هفته دیگر یک مدرس داوری از فدراسیون جهانی به ایران خواهد آمد تا شاهد توسعه در بخش آموزش قوانین داوری باشیم.

وی با تاکید بر این که رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو متفاوت از سایر رشته‌های ورزشی هستند و باید رده‌های سنی را با برنامه‌ریزی دقیق پیش‌برد، گفت: در رشته ورزش‌های آبی باید پله‌پله پیش برویم و به طور مثال تیم‌هایی نظیر سنگاپور و تایلند در رشته واترپلو برنامه‌ریزی بسیار خوبی داشته‌اند و طی چند سال آینده ثمره این برنامه‌ریزی را خواهند داشت.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به این که طبق اعلام رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی قطر این کشور به منظور میزبانی از مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی جهان در دوحه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است، گفت: نزدیک به ۶۰۰۰ ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده بود و حتی قطر در حوزه ورزش‌های آبی سرمایه‌گذاری بسیار مطلوبی داشته است.

رضوانی در مورد کسب کرسی هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان و هم‌چنین ابقای فرید فتاحیان به عنوان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا، اظهار کرد: کسب کرسی هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان اتفاقی بزرگ و کم سابقه برای ورزش کشور بود و می‌تواند با دستاوردهای بزرگی برای ورزش‌های آبی ایران همراه باشد و امیدوار هستیم بتوانیم کارگشا باشیم و به ورزش ایران خدمت کنیم.

وی ادامه داد: مدیریت اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا نیز سمت بسیار مهمی برای ورزش‌های آبی ایران به شمار می‌رود و به زودی کمیته‌های مختلف فدراسیون ورزش‌های آبی جهان تشکیل می‌شود و امیدواریم شاهد حضور ایرانی‌ها در این کمیته‌ها باشیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 751644

دیگر خبرها

  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • مهرداد جمشیدی سرپرست انجمن وودبال شد
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • سلیمانی: تاریخ انتخابات فدراسیون ژیمناستیک تغییر نمی‌کند/فدراسیون جهانی از مواضع خود کوتاه نمی‌آید
  • بازدید مدیرکل ورزش و جوانان تهران از تمرین تیم ملی ژیمناستیک
  • اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است