Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت الاسلام حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس امروز در جمع نمازگزاران عید فطر اظهار کرد: طی یک هفته‌ای که در هر ماه در حوزه انتخابیه حضور داریم، کارهای مردم در بخش‌ ها و روستاهای مختلف پیگیری می‌شود و با توجه به وجود بیش از ۵۰۰ روستا در حوزه انتخابیه و تراکم جمعیت حضور در همه روستاها محدودیت دارد اما نسبت به پاسخگویی به مطالبات آنها اقدامات لازم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علی‌رغم کارهای خوبی که در گذشته انجام شده بود، باید در بحث راه‌ها و آب کارهایی انجام می‌دادیم که اولین حوزه آب شرب، صنعت و کشاورزی بود و اولویت نخست ما آب شرب بود. زمانی که نماینده شدم از لحاظ کمیت و کیفیت وضعیت آب خیلی بحرانی و فاجعه بار بود به‌طوری که روستاهای زیادی با تانکر آبرسانی می‌شدند.به همین جهت ابتدا جلسه با استاندار وقت برگزار و مجوز حفر و جابه‌جایی  ۱۸ حلقه چاه را اخذ کردیم که برخی چاه‌ها وارد مدار شدند و مابقی در حال حفاری هستند، ضمن اینکه ۶ حلقه از این چاه‌ها در شهر و مابقی در روستاها هستند.

 جلالی بیان داشت: تصفیه‌خانه، نیاز اساسی شهرستان بود که به کمک مس در حال راه‌اندازی است و در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم اوایل ۱۴۰۲ افتتاح شود و به آب سالم و پایدار برسیم.

وی عنوان کرد: برای تخصیص آب خلیج فارس با وزیر جلساتی گذاشتیم و در کرمان با مجمع نمایندگان هم جلسات متعددی برگزار و برای رفسنجان و انار تخصیص گرفتیم.

جلالی با بیان اینکه یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه آب هزینه شده که مردم باید بدانند دولت چه هزینه‌هایی در زیرساخت‌ها انجام می دهد، افزود: حدود ۶۴۰ کیلومتر لوله‌گذاری در روستاها انجام شده و لوله‌هایی که مربوط به ۴۰ سال پیش بوده و فرسوده شده بودند، تعویض و کار بزرگی در حوزه آب شهرستان انجام شده است که تلاش شرکت آبفا قابل تقدیر است.

وی در دستور کار بودن ساخت ۱۸ مخزن را ذکر کرد که در دو سال اخیر ۵ مخزن ساخته و ۱۳ مخزن در حال ساخت است و اضافه کرد: با احداث این مخازن بخش زیادی از مشکل آب روستائیان حل شده است و امیدواریم برای منطقه نوق هم بتوانیم کاری اساسی انجام دهیم که قطعا تا یکسال آینده که به یک آب پایدار در شهر خواهیم رسید، آب این منطقه هم تأمین خواهد شد.

جلالی خاطرنشان کرد: در حوزه برق با سرقت سیم‌های برق مواجه بودیم که سالانه ۱۰ میلیارد تومان سیم سرقت می‌شد، ۷۶ کیلومتر به کابل خودنگهدار مجهز شده و تا سه سال آینده کل سیم‌ها که کابل آن خریداری شده تعویض خواهد شد همچنین جابه‌جایی تیرها و نصب ترانس‌ها برای رفاه مردم در حال انجام است.

وی اضافه کرد: گازرسانی خط  سرچشمه رو به اتمام است و روستاهای اوراف و دهوئیه به‌زودی گازرسانی می‌شود راویز هم از سمت شهربابک گازرسانی شروع شده و تقریبا نقطه بدون گاز در شهرستان‌های رفسنجان و انار نخواهیم داشت.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به مسئله راهها، حمل و نقل را دارای اهمیت زیادی دانست و افزود: دو دوره مجلس توسط نمایندگان وقت مجوزها اخذ و در محور نوق هشت کیلومتر پیشروی شده بود که به کندی پیش می‌رفت. در دوره بنده با اعتبار ۱۱ میلیاردی که گرفتم و بودجه ۶ میلیاردی که خود جاده داشت، حدود ۳۰ کیلومتر جاده تا کمال‌آباد زیرسازی شده و نیمه اول سال جاری آسفالت و مسیر باز می‌شود.همچنین از صفائیه تا بهرمان هم نقشه‌برداری انجام شده و در فاز بعدی پس از تأمین بودجه اجرایی خواهد شد.

اخذ اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی توسط حجت‌الاسلام جلالی اقدام دیگری بود که در حوزه راهها برای جاده داوران انجام شده است، به گفته جلالی به‌زودی پیمانکار این جاده انتخاب و پس از گذراندن فرآیند اداری، دوبانده سازی آن وارد فاز اجرایی می شود.

حجت الاسلام جلالی به بحث فرودگاه اشاره و آن را یکی از زیرساخت‌های مهم سرمایه‌گذاری برشمرد و اظهار کرد: با جلسات متعددی که برگزار شد، از ۲۵ اردیبهشت پرواز هواپیمایی پارس به مشهد، قشم، کیش و تهران فعال می‌شود.

حجت الاسلام جلالی در ادامه با تأکید بر اینکه مجتمع مس رفسنجان با اکتشافات جدید فرصت خیلی خوبی برای ما باید ایجاد کند و و در بحث اشتغال دیگر بیکاری در شهرستان نداشته باشیم، گفت: مس در حوزه خدمات اجتماعی و نیازهای مردم، در بحث آب، بهداشت و درمان در صحنه حاضر بوده اما انتظارات ما در خصوص زیرساخت ها، اشتغال و تأمین انرژی برآورده نشده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان‌های رفسنجان و انار تک‌محصولی هستند باید در کنار تولید پسته، شهر صنعتی شویم و مس باید کارخانه‌های پایین‌دستی و جنبی را در رفسنجان احداث کند.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس به برگزاری جلسات متعدد برای ماندگاری دستگاه ام‌آرآی بیمارستان علی‌بن ابیطالب(ع) و خرید آن توسط خیر و پیگیری از طریق وزارت بهداشت برای خرید یک دستگاه ام‌آرآی دیگر برای این بیمارستان اشاره کرد و گفت: دستگاه دوم نصب شده و آماده فعالیت و خدمات‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به سفر مسئولان بنیاد مسکن کشور به رفسنجان عنوان کرد: این سفر منجر شد سهمیه قیر خیلی خوبی به شهرستان اختصاص یابد و بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع کوچه‌ها و معابر بخش‌های مختلف شهرستان آسفالت شد.

جلالی با اشاره به ایجاد بزرگترین پارک جنگلی شهرستان رفسنجان در محور سرچشمه متذکر شد: خدماتی که برشمردیم خدمات نظام اسلامی است و برای رفع نواقصی که در شهرستان وجود دارد باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: تصفیه خانه آب حجت الاسلام جلالی نماینده مجلس گازرسانی رفسنجان و انار حجت الاسلام انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • پیشرفت ۹۸ درصدی طرح‌های عمرانی با اعتبارات آلایندگی در بندرماهشهر
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است