Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام آگاه یمنی اطلاعات جدید و غیرمنتظره ای در مورد عواملی که باعث شد تا محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به کنار گذاشتن عبدربه منصور هادی رئیس جمهور برکنار شده یمن سرعت ببخشد ، منتشر کرد.

مقام مزبور امروز سه شنبه در گفت وگوی ویژه با روزنامه فرامنطقه رای الیوم چاپ لندن ابراز داشت: یکی از علل و عواملی که به برکناری عبدربه از قدرت سرعت بخشید، نشست دو ساعته پشت درهای بسته عبدربه با "جیک سالیوان" مشاور امنیت ملی آمریکا در سفر اخیرش به ریاض بدون حضور هیچ یک از مقامات سعودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    

مقام مزبور که خواست نامش فاش نشود، افزود: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و حاکم بر عربستان در عمل به شدت از این نشست خشمگین شد و با اتخاذ تصمیم در خصوص کنار گذاشن عبدربه و تشکیل شورای ریاست جمهوری یمن به عنوان جایگزین وی خشم خود را نشان داد. این شورا به ریاست رشاد محمد العلیمی و مشارکت رهبران گروه های مسلح یمنی مخالف جنبش انصارالله یمن شکل گرفت.

مقام یاد شده همچنین توضیح داد که ناصر و جلال فرزندان عبدربه به اتهام فساد مالی در نقطه نامعلومی در بازداشت خانگی بسر می برند.

شایان ذکر است آتش بس دو ماهه در یمن با به پایان رسیدن ماه مبارک رمضان وارد دومین ماه خود شد .

بر اساس این گزارش ، منابع نزدیک به جنبش انصارالله یمن در همین رابطه اظهار داشتند: تمدید یافتن آتش بس یاد شده سخت و دشوار به نظر می رسد زیرا طرف سعودی به مهم ترین بندهای آتش بس یعنی بازگشایی فرودگاه صنعا و صدور مجوز تخلیه بار برای تمامی نفت کش های به گروگان گرفته شده در نزدیکی بندر الحدیده پایبند نیست.

چند روز پس از اعلام آتش بس بشردوستانه دو ماهه قابل تمدید در یمن از سوی سازمان ملل، عبدربه منصور هادی در هفتم آوریل ( شنبه ۲۰ فروردین ) تمامی اختیارات خود را به شورای ریاست جمهوری به ریاست العلیمی و هفت عضو دیگر این شورا واگذار کرد.

در همین راستا روزنامه وال استریت ژورنال چندی پیش تاکید کرد که ولیعهد سعودی عبدربه منصور هادی را تحت اقامت اجباری قرار داده و تماس ها و ارتباطات وی را محدود کرده است.

وال استریت ژورنال افزود : محمد بن سلمان عبدربه را وادار به برکناری و واگذاری تمامی اختیاراتش به شورای ریاست جمهوری کرد و به او گفت : "با توجه به موافقت رهبران یمنی زمان برکناری تو از قدرت فرارسیده است. "

روزنامه مزبور همچنین فاش کرد : سعودی ها عبدربه را تهدید کردند که در صورت عدم کناره گیری از قدرت اسناد و مدارکی دال بر فساد وی منتشر خواهند کرد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن به عنوان فقیرترین کشور جهان عرب آغاز کرد.

برخلاف انتظار سعودی ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و حملات دردناک پی در پی یمنی ها در عمق خاک عربستان بویژه حمله های مکرر به تاسیسات شرکت غول پیکر نفتی آرامکو، ریاض مجبور شد به امید خارج شدن از باتلاق جنگ در یمن با برقراری آتش بس در این کشور طی ماه مبارک رمضان موافقت کند. هر چند گزارش های رسیده از نقض مکرر آتش بس توسط سعودی ها حکایت دارد.  ۴۸۷

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان ملل متحد ، یمن ، ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملل متحد یمن ایرنا آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، وزیران خارجه عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردن و دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی نشست مشورتی درباره تحولات غزه برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، در نشست وزیران گروه عربی بر ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه تاکید شده است.

در این نشست، وزرای کشورهای عربی مذکور همچنین بر لزوم رفع تمامی محدودیت‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کردند و درباره عواقب اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی هشدار دادند.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت ۲۰۴ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرومی‌رود.

این رژیم طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۴ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

دیگر خبرها

  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد