Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سی‌بی‌اس در هفته‌های اخیر موارد از این گونه شدید هپاتیت (التهاب کبدی) در حدود ۱۷۰ کودک در ۱۱ کشور شناسایی شده و نگرانی «سازمان جهانی بهداشت» (WHO) را در این بیماری «با منشا نامعلوم» برانگیخته است.

علائم این بیماری در کودکان مبتلا شامل تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکمی است، پیش از آنکه کبدهای این کودکان نشانه‌های التهاب را نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبلا یک مرگ دیگر ناشی از این بیماری بوسیله WHO گزارش شده بود.

وزارت بهداشت اندونزی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه کودک در بیمارستان‌های جاکارتا، پایتخت این کشور در ماه گذشته، پس از دچار شدن به برخی از این نشانه‌ها درگذشته‌اند.

به گفته این وزارت، این کودکان همچنین دچار تب، زردی، تشنج و از دست دادن هوشیاری شده بودند.

وزارت بهداشت اندونزی می‌گوید در حال حاضر در حال تحقیق درباره علت این هپاتیت حاد با انجام مجموعه‌ کاملی از آزمایش‌های ویروسی است.

این وزارت‌ همچنین از والدین خواست تا فورا کودکانی را که هر یک از نشانه‌های مربوط به مشکل کبدی را بروز می‌دهند، به بیمارستان بیاورند.

ظهور یک بیماری جدید احتمالی که فقط کودکان کم‌سن را مبتلا می‌کند- اغلب این کودکان مبتلا زیر ۱۰ ساله بودند و بیماری زمینه‌ای نداشتند- باعث نگرانی در میان جامعه جهانی بهداشتی شده است که از قبل درگیر کووید-۱۹ هستند.

WHO اعلام کرده است که در بریتانیا و نیز ایرلند و هلند «افزایش عمده غیرمنتظره‌ای» در موارد هپاتیت یا التهاب کبدی در کودکان قبلا سالم بروز کرده است.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) نیز روز جمعه بررسی را درباره خوشه‌ای از موارد هپاتیت حاد در ایالت آلاباما در ۹ کودک منتشر کرد که آزمایش مثبت از لحاظ یک ویروس شایع به نام آدنوویروس ۴۱ پیدا کرده‌اند.

این ویروس به خاطر ایجاد گاستروآنتریت یا اسهال در کودکان شناخته شده است، اما به گفته CDC «معمولا علت هپاتیت در کودکان سالم نیست.»

این مرکز در یک هشدار بهداشتی سراسری در ماه پیش در آمریکا از والدین و پزشکان خواست که به دنبال علائم این بیماری باشند و هر مورد احتمالی هپاتیت بدون علت مشخص را به بخش‌های بهداشتی محلی و ایالتی گزارش کنند.

آدنوویروس‌ها به طور شایع بوسیله تماس نزدیک شخصی، قطرک‌های تنفسی و سطوح منتشر می‌شوند. بیش از ۵۰ نوع آدنوویروس وجود دارد که که بیش از همه باعث سرماخوردگی می‌شوند، اما بسیاری از بیماری‌های دیگر را هم ایجاد می‌کنند.

کد خبر 674092 برچسب‌ها بهداشت کودکان بیماری - هپاتیت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بهداشت کودکان بیماری هپاتیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن