Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاهی وقت‌ها ممکن است هنگام چت، از تایپ کردن‌های طولانی خسته شده باشید، یا در حال حرکت باشید و زمان کافی برای تایپ کردن نداشته باشید و یا به دنبال راهی برای تبدیل پیام‌های صوتی به متن باشید. پیام رسان محبوب واتساپ این امکان را به کاربران خود می‌دهد که پیام صوتی را به یک پیام متنی تبدیل کنند.

در این گزارش نحوه تبدیل پیام‌های صوتی به متن در واتساپ را در دستگاه اندرویدی به شما آموزش می‌دهیم:

۱- ابتدا وارد Setting دستگاه خود شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- از بخش General management به Language and input رفته و در قسمت Keyboard پس از ورود به On-screen keyboard روی گزینه Google voice typing کلیک کنید. همچنین می‌توانید در قسمت Setting دستگاه خود با جستجوی Google voice typing، به راحتی به بخش تنظیمات اصلی تایپ صوتی گوگل وارد شوید.

۳- پس از ورود به این بخش، در صورتی که زبان فارسی برای شما فعال نیست، در بخش Language می‌توانید آن را وارد کنید.

۴- سپس واتساپ را در دستگاه خود باز کنید.
۵- روی نماد صدای موجود در پایین صفحه برنامه ضربه بزنید.
۶- اکنون جمله مورد نظر خود را بگویید. خواهید دید که پیام صوتی شما به نوشتار تبدیل می‌شود.

تبدیل پیام صوتی به نوشتار با استفاده از اپلیکیشن transcriber for whatsapp

در صورتی که به روش بالا نتوانستنید این کار را انجام دهید، می‌توانید از اپلیکیشن شخص ثالث transcriber for whatsapp استفاده نمایید. برای تبدیل صوت به متن در واتساپ با استفاده از این اپلیکیشن مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- ابتدا Transcriber for WhatsApp را از پلی استور دانلود و نصب نمایید.
۲- برنامه را باز کرده و زبان پیام صوتی را در برنامه انتخاب کنید.
۳- اکنون وارد واتساپ شده و پیام صوتی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
۴- روی پیام ضربه بزنید و نگه دارید؛ سپس روی گزینه Share در منوی بالا کلیک کنید.
۵- از لیست گزینه‌های موجود، Transcribe را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا Transcribe پیام صوتی مورد نظر شما را به متن تبدیل کند.

منبع: فرارو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واتساپ اخبار فناوری پیام صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه در قانون جدید مدارس و مراکز غیردولتی، حمایت از معلمان این مدارس در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در قانون جدید، ساعت آموزشی و پرورشی این همکاران از حدود ۴۴ ساعت به ۳۰ ساعت تقلیل پیدا کرده و بحث بیمه و دستمزد این همکاران نیز در این قانون مد نظر گرفته است.

احمد محمودزاده در حاشیه سفرش به تبریز در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این مطلب، اظهار کرد: بخشی از این حمایت‌ها در قالب حمایت‌های دولتی بوده و بخش دیگری نیز از طریق شهریه پیش بینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش جهت متوازن‌سازی شهریه‌های کف و بالا در مدارس غیردولتی، بیان کرد: امیدواریم با این رویکرد بتوانیم شهریه مدارسی را که پایین بود و نتواستند شهریه مورد نظرشان را اخذ کنند، به طور منطقی و از طریق متوازن‌سازی افزایش دهیم. متناسب‌سازی شهریه و متوازن‌سازی بین شهریه کف و بالا امسال اتفاق خواهد افتاد و تلاش‌ها بر کنترل شهریه بالا و تاب‌آوری مردم است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، لزوم کنشگری‌های فعال در حوزه پرورشی را مورد تاکید قرار داد و افزود: چرخش موضوعات برنامه مدرسه علاوه بر حوزه مسائل آموزشی در حوزه‌های تربیتی و پرورشی جزو دغدغه‌های جدی ما به شمار می‌آید.

محمودزاده در پاسخ به چگونگی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اظهار کرد: بخشنامه تعیین الگوی شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اوایل اردیبهشت ماه سال جاری ابلاغ شد و سه بازه زمانی برای این مدارس و مراکز در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به تغییرات اساسی الگوی شهریه امسال نسبت به سال گذشته، ادامه داد: سه بازه زمانی در این خصوص در نظر گرفتیم و ۱۰ روز فرصت داده شد تا اقناع‌سازی در راستای شفافیت و مبارزه با برخی از تخلفات برخی مدارس، انجام شود و ۱۰ روز دوم نیز به ورود مدارس به سامانه در نظر گرفته شده اختصاص یافته بود. شهریه مدارس غیردولتی متناسب با ۷ آیتم الگوی شهریه و شرایط منطقه تعیین می‌شود و امسال به روسا و مدیران مناطق در این مورد، تفویض اختیار داده شده است.

وی افزود: به ازای هر مدرسه باید یک صورت جلسه امضا گردیده و پس از طی ۱۰ روز دوم، ۱۰ روز سوم نیز به ابلاغ شهریه از طریق استان‌ها اختصاص یافته و اگر اعتراضی به شهریه ابلاغی وجود داشته باشد، وزارت آموزش و پرورش و شورای نظارت مرکزی، کمیته‌ای تخصصی برای این مورد در نظر خواهد گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نحوه چگونگی برخورد با تخلفات احتمالی مدارس غیردولتی در اخذ شهریه، گفت: در صورت بروز تخلف در جایی هم در قانون قبلی و هم در قانون جدید، ماده‌هایی متناسب با نوع تخلف و ساز و کارهای برخورد جدی در شورای نظارت استان، پیش‌بینی شده است.

وی در پایان متذکر شد: در صورت اخذ شهریه مازاد، ضمن عودت دادن این مبلغ به دانش‌آموز، بخشی از شهریه این مدرسه به عنوان تخلف از طریق دولت از حساب مدرسه کسر شده و در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار گرفته و به منظور حمایت از مناطق محروم به کار گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی