Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشرف افشاری، همسر اصغر شاهوردی صدابردار باسابقه سینمای ایران، درباره آخرین وضعیت این هنرمند به ویژه در شرایط سخت کرونایی دو سال گذشته، چنین گفت: «واقعیت این است که از نظر سختی و فشار، کار از سختی گذشته است اما همچنان با عشق از او نگهداری می‌کنیم. از نظر فرآیند درمانی همچنان فیزیوتراپی ادامه دارد و مسائل مربوط به نگهداری را هم خودم برعهده گرفته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با اشاره به عدم تغییر وضعیت جسمانی این هنرمند، ادامه داد: «متأسفانه هیچ تغییری حاصل نشده و با توجه به اینکه فرمانی از طرف مغز صادر نمی‌شود، گویی دیگر از دکترها هم کاری برنمی‌آید. برای درمان این نارسایی مغزی هنوز راهکاری پیدا نشده و شرایط اصغر هم همچنان همان‌طور است که بود، با این حال خوشبختانه شرایطش بدتر نشده، استمرار فیزیوتراپی در خانه هم صرفاً برای این است که استخوان‌هایش دچار شکستگی ناگهانی نشود.»

افشاری درباره دعوت‌های گاه به گاه از این هنرمند برای حضور افتخاری در برخی پروژه‌های در حال تولید، گفت: «این دعوت‌ها تأثیر بسیار خوبی در روحیه اصغر داشت اما متأسفانه به دلیل شرایط کرونایی طی دو سال گذشته این جنس دیدارها و دعوت‌ها کم‌رنگ‌تر شده است. هر کس که به دیدار او می‌آید، بر روحیه‌اش تأثیر بسیار خوبی دارد و در همین شرایط کرونایی هم اگر دعوتی از سوی پروژه صورت بگیرد، ما از آن استقبال می‌کنیم. صرفاً به خاطر روحیه‌اش خودم او را همراه می‌برم. البته آقای شاهوردی ابتدا کار را با صداوسیما آغاز کرده بود و به نظرم انتظار بیجایی نیست که مدیران این سازمان دیداری با همسرم داشته باشند.»

همسر اصغر شاهوردی با اشاره به انتظار خود از مسئولان سینمایی گفت: «ما همچنان منتظر حضور آقای خزاعی هستیم که وعده داده‌اند ملاقاتی از نزدیک با اصغر داشته باشند. امید ما این است که از دل این دیدارها، اتفاقات خوبی رخ دهد، کما این که قول آن را هم به ما داده‌اند. در دیداری که با آقای عشیری، مدیر روابط‌عمومی سازمان سینمایی هم داشتیم ایشان به ما وعده دادند که وزیر محترم ارشاد به دیدار آقای شاهوردی می‌آیند و امیدوارم این وعده عملی شود، امیدوارم همگی به یاد هم باشیم قبل از اینکه دیر شود.»

افشاری در بخش دیگر از صبحت‌هایش مطرح کرد: «شرایط بسیار سخت است و با توجه به حادثه‌ای که اخیراً برای دخترم هم به‌وقوع پیوسته و دچار سانحه شده، شرایط برایم سخت‌تر هم شده است؛ واقعاً صبر ایوبی که می‌گویند صبر من است. ما کماکان امید به خواست خدا داریم و صبر می‌کنیم. با این حال امیدوارم هیچوقت شرمنده اصغر شاهوردی نشوم و روزی برسد که ببینم او روی پای خود ایستاده است. وقتی آقای شاهوردی دچار آن حادثه شد من در دهه چهارم زندگی‌ام بودم و حالا در دهه ششم. چیزی نزدیک به ۱۵ سال است که خودم از او نگهداری و پرستاری می‌کنم و این کار طاقت فرسایی است.»

او در پایان گفت: «از یزدان عشیری، روابط‌عمومی سازمان سینمایی تشکر می‌کنم همچنین از احمد میرعلایی، محسن علی‌اکبری و منوچهر شاهسواری که برادرانه در کنار ما بودند، سپاسگزارم.»

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1627929

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران سازمان سینمایی معاونت سینمایی وزارت ارشاد اصغر شاهوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه‌ای که رهبر انقلاب برای پژوهشگاه رویان داشته‌اند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • گل علی اصغر حسن زاده به تایلند در جام ملت های فوتسال آسیا (تایلند 1-3 ایران)
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • سرمربی باسابقه لیگ برتر انگلیس: خداراشکر که یورگن کلوپ رفت!
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد