Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش از طریق حضور در مدرسه تداوم پیدا خواهد کرد، گفت: آموزش مکمل را برای سال تحصیلی آینده از طریق دو بستر شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی دنبال می‌کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در ویژه برنامه مدرسه تلویزیونی ایران اظهار کرد:  در دوران آموزش حضوری باید از ظرفیت مدرسه تلویزیونی استفاده کنیم و بخشی از برنامه درسی را در این شبکه قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی درباره مدرسه تلویزیونی ایران تصریح کرد: باید این رسانه را به سمت یک شبکه تلویزیونی تعاملی برای تأثیر بیشتر ببریم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در آموزش حضوری، دانش‌آموزان از قرنطینه خارج شدند و رفتارهایی را بروز دادند که ناشی از تعاملات سرکوب شده بود اما باز معلمان تحمل کردند.

نوری تصریح کرد: 970 هزار معلم داریم و خیلی از آنها به روستاها می‌روند همچنین در حال حاضر بیش از 7500 کلاس چند پایه داریم.

همچنین محمد مهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه نیز در این برنامه گفت: 600 معلم در دوره متوسطه در مدرسه تلویزیونی تدریس کردند تا برنامه‌های آموزشی مربوطه روی آنتن تلویزیون برود؛ در آن زمان فرصت یادگیری حضوری از بین رفته بود و باید به منظور تداوم جریان آموزش از این فرصت خوب بهره‌مند می‌شدیم و با توجه به پوشش رسانه‌ای گسترده رسانه ملی آموزش به دورترین مناطق رفت.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه تلویزیونی و بستر آموزش مجازی می‌توانند به عنوان مکمل آموزش همچنان در دوران پساکرونا مورد استفاده قرار بگیرند، گفت: آموزش و پرورش باید به‌صورت توامان در کنار یکدیگر پیش بروند؛ آسیب‌های بسیاری به این دو حوزه در دوران کرونا وارد شد، به ویژه موضوع "تربیت" از طریق آموزش حضوری محقق می‌شود.

کاظمی گفت: آموزش حضوری را آغاز کردیم و آموزش مکمل را برای سال تحصیلی آینده از طریق دو بستر شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی دنبال می‌کنیم اما آموزش اصلی از طریق حضور در مدرسه تداوم پیدا خواهد کرد.

مدارس حق برخورد انضباطی با غیبت دانش‌آموزان ندارندنیمی از مردم ماسک نمی‌زنند/ وضعیت نامطلوب تهویه و فاصله‌گذاری در مدارسچه بلایی بر سر کیفیت مدارس دولتی آورده‌ایم؟!/ دو راهی ثبت‌نام در مدارس دولتی یا پولیرأی دیوان عدالت اداری درباره تقلیل ساعت هفتگی تدریس معلمان مدارس استثنایی

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد دانش آموزان مدرسه تلویزیونی آموزش و پرورش آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس