Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاده جانباز  «اصغر حکیمی مزرعه نو» روز ۳۰ دی ماه ۱۳۶۵ به اسارت درآمد. وی پس از یک هزار ۳۰۵ روز اسارت در سال ۱۳۶۹ به میهن بازگشت. او دربخشی از  خاطراتش درباره عید فطر در دوراناسارت روایت می‌کند:

با فرا رسیدن ۱۶ اردیبهشت سال ۶۸ عید ماه مبارک رمضان هم از راه رسید. صدام طبق نقشه قبلی تمام اعضای خانواده‌اش را دو روز قبل از عید سعید فطر به منطقه شمال عراق (موصل) دعوت و در واقع فرا می‌خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کدام از اعضای خانواده اش اعم از پسران و دامادهایش باهلی کوپتری اختصاصی و پسر دایی‌اش عدنان خیر الله نیز با هلی‌کوپتری جداگانه به آن منطقه  سفر می‌کنند. صبح روز عید فطر تلویزیون عراق به ناگاه برنامه‌های عادیش قطع و خبر سقوط هلی کوپتر عدنان خیرالله وزیر دفاع عراق  و مرگ وی را اعلام می‌کند. چند روزی هم از تلویزیون مدام صوت  قرآن پخش می‌شد.

 علت سقوط هلی کوپتر هم طوفانی شدن هوا به هنگام بازگشت از سفر اضطرای عدنان خیرالله و محافظانش به بغداد  اعلام شد. تا انجا که حضور ذهن دارم  طبق اخبار تلویزیون این اتفاق در عصر روز ۲۸ ماه مبارک رمضان افتاده بود و با توجه به اینکه استان صلاح الدین در مسیر بازگشت قرار دارد و در واقع محدوده سقوط و طوفانی شدن هوا را نیز در بر می‌گیرد  بیاد دارم که هیچ گونه طوفانی در منطقه شکل نگرفته و آسمان کاملا صاف بود و ما از همین طریق حدس زدیم که صدام سر پسردایی‌اش را زیر آب کرده است.

ارتشبد عدنان خیرالله پسر دایی، رفیق و همبازی از دوران کودکی صدام، برادر زن، وزیر دفاع و از نظر نظامی نیز یک  درجه از صدام پایین‌تر بود و  در میان نظامیان طرفدارانی زیادی پیدا کرده بود. عدنان با توجه به اختیاراتی که داشت اقدام به گزینش و چیدن افسران و نظامیان دلخواه خود در پست‌های حساس کرده لذا صدام احساس خطر می‌کند و قبل از کودتای احتمالی وی دست بکار می‌شود و بدین شکل وی را از سر راه خود بر می‌دارد.   همچنان که خودش چند سال قبل علیه دایی دیگرش یعنی حسن البکر کودتا کرد.

مطرح است شخصی توسط حسین کامل، داماد صدام بکار گرفته می‌شود تا چند عدد بمب داخل هلی کوپتر ذکر شده در مسیر بازگشت جاسازی کند و این کار نیز با سفارش و هماهنگی شخص صدام صورت می‌گیرد. عدنان خیر الله در دوران دفاع مقدس وزیر جنگ صدام بوده و از عاملان جنایات صدام علیه دو ملت ایران و عراق از جمله بمباران شیمیایی حلبچه و سرکوب مردم عراق محسوب می‌شود. ما هم سعی می‌کردیم ابراز خوشحالی نکنیم هر چند که خود نگهبان‌ها هم می‌دانستند که قضیه از چه قرار است لذا آن‌ها هم حساسیتی نشان نمی‌دادند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عید فطر اسیران عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • اخراج بازیکن عراقی از باشگاه صنعتی ایران
  • داستان‌های ادامه‌دار ستاره عراقی؛ علی عدنان از ایران رفت!
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • سایه یک زن مرموز بر تیم سپاهان؛ شیدا مقصودلو کیست و چه نسبتی با ژوزه مورایس دارد؟
  • دفاع مکارم شیرازی از بازگشت گشت ارشاد