Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مفهوم قدرت پشتیبان به عنوان "طرح پشتیبان" یاد می کنند و یک سیستم باتری یو پی اس صبا نقش بزرگی در آن ایفا می کند

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ وقتی صحبت از بیمارستان ها می شود، این امکانات بهداشتی باید برای مواجهه با بدترین ها، حتی در زمان قطع برق، آماده باشند. قطع برق می تواند به دلایل مختلفی مانند بلایای طبیعی مانند زلزله، طوفان و طوفان های شدید زمستانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها همچنین می توانند نتیجه بلایای انسان ساز مانند سقوط یک وسیله نقلیه یک تیر برق یا صرفاً به دلیل قدیمی بودن شبکه برق باشند. علت هرچه که باشد، یک چیز واضح است - بیمارستان‌ها باید فعال بمانند و برای انجام این کار به مقدار زیادی نیرو نیاز دارند.

باتری یو پی اس صبا آماده به کار (که مترادف آن به عنوان ژنراتور پشتیبان نیز شناخته می شود) یک راه حل برق پشتیبان قابل اعتماد است که می تواند به راه اندازی و راه اندازی بیمارستان ها حتی در زمان قطع برق کمک کند و همچنین یکی از رایج ترین راه حل های برق پشتیبان مورد استفاده در سراسر صنعت است.

بنابراین اگر یک بیمارستان برق قطع شود دقیقاً چه اتفاقی می افتد؟

در حالی که سناریوهای مختلفی وجود دارد، اینها برخی از بزرگترین آنها هستند:

بیمارستان ها و مراکز درمانی به صورت روزانه به بیماران مراجعه می کنند. این ممکن است شامل عملیات های برنامه ریزی شده، تست های آزمایشگاهی، اسکن، اشعه ایکس، معاینات معمول، یا خدمات بستری باشد که درمان مداوم برای بیماران در حال بهبودی را ارائه می دهد. این سرویس ها همگی از تجهیزات پزشکی منحصر به فردی استفاده می کنند که برای کارکردن به برق نیاز دارند. جدای از آزمایش‌ها و خدمات معمول، ممکن است بیمارانی باشند که تحت درمان هستند و باید برای مدتی روی دستگاه‌های دیالیز یا دستگاه‌های حمایت از زندگی مانند ونتیلاتور قرار گیرند. از دست دادن برق می تواند این دستگاه ها را از کار بیاندازد و در نتیجه رفاه بیمار را به خطر بیندازد. بیمارستان‌ها همچنین دارای تجهیزات سردخانه‌ای هستند که سیستم‌های داخل وریدی (IV)، داروهای نجات دهنده، واکسن‌ها و خون را ذخیره می‌کنند که باید در یک محیط کنترل‌شده دما ذخیره شوند.

خدمات اورژانس بستری و اتاق عمل (OR) نیز گنجانده شده است که ممکن است به برخی یا همه تجهیزات فوق الذکر نیاز داشته باشد.

باتری یو پی اس صبا در بیمارستان‌ها صرفاً برای کارکرد تجهیزات پزشکی و دستگاه‌های نجات دهنده مانند پمپ‌های اکسیژن، ونتیلاتورها و تجهیزات جراحی برقی نیستند، بلکه سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، سیستم‌های امنیتی و تشخیص را روشن نگه می‌دارند، چراغ‌ها را روشن نگه می‌دارند. نقاط خروجی مانند چراغ‌های خروج اضطراری را قابل مشاهده نگه دارید، به حفظ سیستم ارتباطی داخلی و خارجی کمک کنید، برق اتاق‌های عمل را تامین کنید، و همچنین تجهیزات پزشکی مانند استخوان، پلاسما و نمونه‌های بافت را در انبار یخچال ثابت نگه دارید.

اگر یک بیمارستان به اندازه کافی به برق پشتیبان مجهز نباشد، ممکن است نیاز باشد که بیماران به مراکز همسایه منتقل شوند تا از ادامه درمان مناسب اطمینان حاصل شود.

چراغ‌ها خاموش می‌شوند، صفحه‌های کامپیوتر تاریک می‌شوند، ماشین‌آلات متوقف می‌شوند و بهره‌وری جیغ می‌زند و شما بلافاصله نگران جان، جراحت، ایمنی و آسیب هستید. شما همچنین نمی خواهید یکی از مشاغل آمریکایی باشید که مجموعاً سالانه 50 میلیارد دلار به دلیل قطع برق از دست می دهند. این حقایق بر نیاز به یک طرح پشتیبان گیری ایمن تأکید می کند.

هر سناریوی خاموشی باعث نگرانی و تعجب در بین کارکنان و همچنین استرس و فشار برای تیم مسئول می شود. به جای اینکه کارآمد کار کنند، همه دور یک پنجره جمع می شوند تا علت را ببینند یا درباره آن بحث کنند، که می تواند یکی از چیزهای زیادی باشد.

شرکت های خدمات شهری به طور معمول دلایل قطع برق را در خبرنامه یا گزارش های منظم خود خلاصه می کنند. علل از همه چیز در لیست بالا گرفته تا حیواناتی که به ترانسفورماتورها و سایر اجزا راه می یابند. چه قطع برق چند ثانیه طول بکشد یا چند روز، عملیات تجاری باید ادامه یابد. و آنها باید این کار را به طور مداوم و پیوسته انجام دهند.

دلایل ممکن است متفاوت باشد، اما قطعی ها باعث نگرانی در مورد نحوه پایان پروژه ها در زمان و بودجه می شود. هر کسب و کار و خانواری برای کارکرد و مطمئناً رونق به چراغ، گرما، تجهیزات و سایر ملزومات نیاز دارد. بدون قدرت، آسیب، ضرر، آسیب و کاهش درآمد به واقعیت های ناخواسته تبدیل می شود.

حال سناریوی متفاوتی را زمانی که در منبع تغذیه قطع می شود تصور کنید. باتری یو پی اس صبا همه چیز را در یک قطعی کوتاه مدت یکپارچه نگه می دارد. در صورت قطعی طولانی مدت، زمان زیادی را برای تبدیل به منبع برق جایگزین می دهد. تصور کنید ساختمان شما همان ساختمانی است که با وجود شرایط به زمزمه ادامه می دهد و افراد درون آن به جای هرج و مرج آرامش را تجربه می کنند.

سیستم های منبع تغذیه بدون وقفه چیست؟

یو پی اس مخفف منبع تغذیه بدون وقفه است. و با یک سیستم کامل، می توانید "قطع برق" را از لیست نگرانی های خود حذف کنید. این فناوری همچنان به پیشرفت خود ادامه می‌دهد زیرا اهمیت حفظ نیرو در سیستم‌ها و عملیات ضروری بیش از پیش حیاتی می‌شود.

بسیاری از مردم نمی دانند که دنیای مبتنی بر داده تا چه اندازه نیازهای کلی انرژی را تغییر داده است، زیرا اینترنت و کل داده ها به طور کلی تقاضا برای برق پاک تر و قابل اطمینان تر را افزایش می دهند. نوسانات، نوسانات یا افت انرژی باعث ایجاد نوسانات و بی نظمی هایی می شود که می تواند بر تجهیزات و داده های شما تأثیر منفی بگذارد، بنابراین سیستم ها جریان برق تمیز، ثابت و بدون وقفه ای را ارائه می دهند که از این اثرات محافظت می کند.

بسیاری از مفهوم قدرت پشتیبان به عنوان "طرح پشتیبان" یاد می کنند و یک سیستم باتری یو پی اس صبا نقش بزرگی در آن ایفا می کند. یک یو پی اس ممکن است یک پیکربندی تک فاز یا سه فاز باشد و می تواند توسط مجموعه ای از باتری ها یا یک قطعه فلایویل تغذیه شود.

به طور کلی، یک سیستم منبع تغذیه اضطراری می تواند هر چیزی باشد، از جعبه سیاه کوچکی که در جایی نزدیک میز شما قرار دارد و از رایانه شخصی شما محافظت می کند تا مدل های مگا تنی و مگاواتی با ظرفیت تامین انرژی برای مشاغل بزرگ.

یک سیستم یو پی اس چندین هدف را انجام می دهد:

محافظت در برابر قطع برق:

در طول وقفه‌های کوتاه‌مدت و زمان «سوار» برای تبدیل به منبع پشتیبان، برق کافی را فراهم کنید.

کیفیت برق را با رسیدن به ساختمان، دفتر و تجهیزات خود بهبود بخشید

یک منبع پشتیبان برای قطعی های طولانی مدت مانند ژنراتورها اضافه کنید

معمولاً سیستم‌های مبتنی بر باتری را در عملیات‌های کوچک‌تر مانند رایانه خانگی یا دفتر کار و پیکربندی چرخ طیار در سیستم‌های بزرگ‌تر که برای تأمین انرژی تأسیسات بزرگ استفاده می‌شوند، پیدا خواهید کرد. یو پی اس فلایویل می تواند باتری ها را تقویت یا جایگزین کند و در هنگام قطع یا در حین سوئیچ به منبع برق جایگزین، برق فوری، مداوم و کافی را ارائه دهد.

سیستم های مختلف باتری صبا به روش های مختلفی کار می کنند. دفتر علم و اطلاعات فنی اطلاعات دقیقی در مورد هارمونیک ها و سیستم های الکتریکی یو پی اس ها و همچنین شرکت های فروشنده و تولید کننده آنها ارائه می دهد. یو پی اس به طور معمول یکی از سه نوع اصلی یا گاهی ترکیبی از آنها خواهد بود.

انواع اصلی سیستم های یو پی اس :

یک سیستم UPS آماده به کار ممکن است یک یو پی اس آفلاین یا ترجیحی خط نیز نامیده شود. به طور معمول دارای یک اینورتر، باتری، سوئیچ استاتیک، فیلتر پایین گذر و سرکوبگر است. سیستم در حالت آماده به کار می ماند مگر اینکه برق اولیه قطع شود.

یک سیستم UPS تعاملی خطی شامل نوعی باتری صبا و اینورتر است که همیشه به خروجی متصل هستند و در صورت قطع برق، یک سوئیچ جریان الکتریکی را تغییر می‌دهد. اتصال پیوسته فیلتر عالی را فراهم می کند.

یک سیستم UPS با تبدیل دوگانه دارای یک باتری پشتیبان است که توسط ورودی AC شارژ می شود و اینورتر خروجی را برای یک سوئیچ بدون درز تغذیه می کند.

سیستم‌های بزرگ‌تر معمولاً شامل یک دنده سوئیچ و ترانسفورماتورهای قدرت می‌شوند تا برق ثابت و قابل اعتمادی را ارائه کنند و از صفر تا تنها چند ثانیه در سال از کار افتادگی را تضمین کنند. تاسیسات عملیات بحرانی به منبع تغذیه تمیز، پایدار و ثابت نیاز دارند. باتری صبا می تواند به عنوان فیلتری برای برقی که از منبع برق وارد می شود عمل کند و در برابر قطعی ها و سایر ناهنجاری ها که از منبع منبع تغذیه می شود محافظت کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: باتری یو پی اس صبا باتری یو پی اس صبا بیمارستان ها برق پشتیبان منبع تغذیه دستگاه ها سیستم ها یک سیستم قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)

عصر ایران- جییو برند خودروئی جوانی است که در کشور چین از ائتلاف جیلی و کمپانی فناورانه بایدو شکل گرفته است. جییو اوتو فعالیت خود را از مارس 2021 آغاز کرد و ابتدا با نام جیدو معرفی شد. در ابتدای کار سهم موتور جستجوی بایدو 55 درصد بود اما پس از تغییر نام به جییو ، جیلی 65 درصد سهام را به دست آورد و تبدیل به سهام دار اصلی شد.

بایدو مسئولیت بخش های فناورانه کار مانند نرم افزار، سنسورهای هوشمند، ارتباطات و فناوری خودران را برعهده دارد.

اولین خودرو جییو با نام 01  معرفی شد که اینجا می توانید در رابطه با آن مطالعه کنید. خودرو دوم نام مشخصی نداشت اما همه از جییو 02 صحبت می کردند که  این سدان کوپه را نیز در گروه  خودرو عصر ایران مورد اشاره قرار دادیم و جزئیاتش اینجا در دسترس قرار دارد.

اکنون و همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی پکن، جییو با همان خودروئی که انتظار می رفت نام 02 داشته باشد، در این رویداد شرکت کرد اما ظاهرا نام رسمی سدان جییو به 07 تغییر یافته است.

با توجه  به تصاویر نمایشگاه، جییو 07 یک سدان فست بک است که بدنه فوق العاده یکپارچه ای دارد. حتی دستگیره درب هم در نمایه جانبی قابل رویت نیست زیرا این درب ها از نوع بازشونده الکتریکی بدون دستگیره هستند.

در پروفایل دماغه نیز از هدلایت هوشمند تعاملی با الگوی Y شکل استفاده شده است. همین الگو در رابطه با نمای عقب نیز به شکلی جذاب تکرار شده و منظره ای یکپارچه را ایجاد کرده است. حضور یک بال فعال در این قسمت نیز از دیگر جاذبه های کار است که البته از نظر عملکردی نیز در شرایط ائروداینامیک خودرو اثرگذار است.

جالب است بدانید، جییو 07 دارای ضریب درگ عالی 0.198Cd است که موفقیت طراحی آن را اثبات می کند.

این خودرو به انواع رادارها، سنسورها و دوربین های پیشرفته مجهزاست که بایدو برای آن تدارک دیده است. حضور این مجموعه امکان دستیابی به سطح پیشرفته ای از رانندگی خودران را فراهم می کند.

داخل کابین نیز به هیچ عنوان یک فضای معمولی یا تکراری نیست. جایگاه قرار گیری نمایشگر 35.6 اینچی با کیفیت 6K نامتعارف و در وسط کنسول اصلی نشسته است. همین نمایشگر در جییو 01 نیز استفاده شده است.

نورپردازی هوشمند به همراه فرمان نیم دایره از دیگر مواردی هستند که در این کابین جلب نظر می کنند.

در نمایشگاه پکن از همکاری جییو با کمپانی مطرح انویدیا صحبت شده تا نسل جدیدی از خودروهای هوشمند تولید و روانه بازار شود. انویدیا به نوعی مطرح ترین کمپانی جهان در زمینه تولید چیپ های هوشمند است.

جییو مجموعا 350 هزار مرکز شارژ باتری در 330 شهر چین فعال کرده و در این زمینه با برندهای نیو و زیکر همکاری دارد. این پشتیبانی گسترده نشان از آینده موفق و تداوم فعالیت های برند دارد.

اطلاعات رسمی درباره پیشرانه جییو 07 منتشر نشده اما منابع خبری چینی می گویند: در بخش پیشرانه این خودرو مجهز به تریم تک و دو موتوره خواهد بود. نسخه ارزان تر از بسته باتری 71.4 کیلووات ساعت ال اف پی با تک موتور الکتریکی 268 اسب بخاری استفاده می کند. نسخه دو موتور نیز از بسته باتری 100 کیلووات ساعت نیکل منگنز کبالت با 536 اسب بخار خروجی استفاده می کند.

جییو 07 کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جییو 02 ؛ جیلی جدید شبیه ماشین چینی نیست! (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!