Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مامایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل گفت: طی سال ۱۴۰۰ در مرکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل حدود ۲۸ مادر مبتلا به کرونا شناسایی شد. درحال‌حاضر ۷۰ خانم باردار تحت نظر مرکز قرار دارند که حدود ۶۸ درصد آنها نسبت به تزریق واکسن کووید ۱۹ اقدام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رقیه دهقانی اظهار کرد: حدود ۹ هزار و ۳۲۳ نفر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل هستند و درحال‌حاضر ۷۰ خانم باردار تحت نظر مرکز قرار دارند که حدود ۶۸ درصد آنها نسبت به تزریق واکسن کووید ۱۹ اقدام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال گذشته، حدود ۲۴۵ خانم باردار تحت پوشش مرکز بودند و ۱۵۶ زایمان در سامانه ثبت شد.

وی با بیان اینکه انجام معاینات و غربالگری زنان، نوزادان و کودکان از وظایف مهم واحد خانواده هست، افزود: کارشناسان مامایی برای تولد یک نوزاد سالم، انجام همه خدمات باروری و فرزندآوری را از پیش از بارداری شروع می‌کنند و همپای یک خانم باردار تا پس از زایمان ادامه می‌دهند. همچنین مشاوره شیردهی و مراقبت از نوزاد پس از زایمان نیز در این مرکز انجام می‌شود.

کارشناس مامایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل با بیان اینکه با توجه به موانع موجود و شرایط کلی شیوع بیماری کرونا، مراجعه حضوری خانم‌های باردار به مراکز کاهش یافته و کلاس‌های آمادگی برای زایمان، غیرحضوری شده است، ادامه داد: انجام معاینات و غربالگری مادران باردار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ارسالی وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و همچنین همه آموزش‌های لازم برای خانم‌های باردار در فضای مجازی منتشر می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه در حین مراقبت‌های بارداری متوجه بیماری زمینه‌ای، مشکلات مامایی یا ابتلای مادر به کرونا شویم، ارزیابی‌های لازم انجام می‌شود، تصریح کرد: در صورت مثبت بودن تست یک مادر باردار، با وی تماس تلفنی برقرار می‌شود و آموزش‌های لازم درخصوص تغذیه مناسب در ایام کرونا، رعایت قرنطینه، ضدعفونی کردن وسایل و محیط، علائم خطر، علائم خطر زایمان زودرس و بررسی حرکات جنین به مادر داده می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه مادرانی که نیازمند حمایت‌های مالی هستند به گروه‌های حمایتی معرفی می‌شوند، اضافه کرد: همچنین همزمان با تیم رهگیری تست سریع جهت نمونه‌گیری از همه اعضای خانواده و سایر افرادی که از دو هفته گذشته با خانم باردار در تماس بوده‌اند، هماهنگ می‌شود و در صورت لزوم جهت ویزیت در منزل توسط پزشک و ماما انجام می‌شود.

وی با ابراز امیدواری از تلاش بیشتر برای سلامت و باروری زنان و کودکان، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ در مرکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل حدود ۲۸ مادر مبتلا به کرونا شناسایی شد و خوشبختانه با پیگیری‌های شبانه‌روزی تا بهبودی کامل همراه مادران باردار بودیم تا این دوران سخت را پشت سر بگذراند.

کد خبر 572928

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مادران باردار مادران باردار مبتلا به کرونا واکسیناسیون مادران باردار و شیرده ايام بارداري آموزش هاي دوران بارداري بارداری و واکسیناسیون کرونا خطرات کرونا و بارداری دیابت بارداری کرونا و بارداری بارداری در دوران کرونا روز مامایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خانم باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام