Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، به مناسبت عید سعید فطر و با حضور معاون قضائی دادستان کل کشور، امام جمعه تبریز، نمایندگان مجلس، استاندار آذربایجان‌شرقی و مدیران شهری و استانی، فاز نخست مجتمع مدرن "جهان ساتراپ"، به عنوان بزرگ‌ترین و مجهزترین مجموعه رفاهی، تفریحی و ورزشی تبریز، با سرمایه گذاری ۴۵۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آئین افتتاح این مجموعه، محمود پورجهان، مالک و سرمایه‌گذار مجتمع رفاهی، تفریحی و ورزشی جهان ساتراپ تبریز طی سخنانی با اشاره به روند بازسازی و تکمیل این طرح گفت: مجتمع جهان ساتراپ در زمینی به مساحت ۴۲۵۰ مترمربع و زیربنایی بالغ بر ۲۶۰ هزار متر مربع، شامل یک مجموعه مسکونی ۷۰ واحدی، استخر، تالار، رستوران، کافی شاپ، سالن‌های ورزشی فوتسال، والیبال، بسکتبال، بولینگ، بدنسازی، اتاق های ماشاژ، مجموعه پزشکی و درمانی اختصاصی، آرایشگاه، رختکنی، دوش، سونا، جکوزی، فود کورت و رستوران‌های روباز و سالن های همایش و جلسات، پس از یک رکود ۵ ساله، با تغییر مالکیت و انجام مراحل فنی و بازسازی مجدد مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

وی افزود: برای بازسازی و تکمیل این مجموعه بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و با بهره‌برداری از این مجموعه، برای ۴۰۰ نفر به طور مستقیم و برای ۱۲۰۰ نفر به طور غیر مستقیم اشتغال جدید ایجاد خواهد شد.

 

ضرورت تسهیل و رفع موانع موجود بر سر راه سرمایه گذاران

حجت الاسلام ‌آل هاشم امام جمعه تبریز نیز در آئین بهره‌برداری از این مجموعه نیز در سخنانی با قدردانی از حضور و مشارکت مسوولانه بخش خصوصی در احداث و راه اندازی این مجتمع گفت: مدیران استانی و بانک ها باید با تسهیل و رفع موانع موجود بر سر راه سرمایه گذاران، زمینه را برای شتاب بخشیدن به توسعه زیربنایی استان در همه بخش ها فراهم آورند.

وی همچنین گفت: تبریز با توجه به کمبودها و محدودیت‌های موجود در همه بخش‌ها، نیازمند ورود و مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است و همه مدیران و مسوولان ارشد استان و دستگاه‌های اجرایی، باید برای اعتمادسازی و ترغیب سرمایه‌گذاران، پای کار باشند.

امام جمعه تبریز در خاتمه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را موتور شتاب بخش توسعه کشور استان ارزیابی کرد.

 

خود را موظف و مکلف به حمایت تمام قد از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌دانیم

عابدین خرم، استاندار آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با قدردانی از همت و تلاش سرمایه‌گذاران این پروژه فرهنگی، رفاهی و ورزشی، این طرح را پاسخ مسوولانه بخش خصوصی به نیازها و کمبودهای جوانان و شهروندان تبریزی اعلام کرد.

وی همچنین از حمایت و همراهی صد درصدی مدیریت استان از طرح ها و پروژه‌های سرمایه‌گذاری خبر داد و افزود: با رفع موانع و تسریع روند اداری امور مربوط به سرمایه‌گذاری، خود را موظف و مکلف به حمایت تمام قد از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌دانیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی در عین حال تصریح کرد: تلاش برای ارتقاء شاخص‌های توسعه استان، ماموریت و اولویت نهایی مدیریت استان خواهد بود.

مسیر سرمایه‌گذاری در کشور با هفت خوانی از مشکلات و موانع روبروست

حجت الاسلام میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس نیز طی سخنانی تسریع روند توسعه از راه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و هموارتر کردن روندهای اداری و قانونی را وظیفه و مسوولیت اصلی مجلس در راستای عمل به فرامین و منویات مقام معظم رهبری برشمرد.

وی با تاکید بر این که مسیر سرمایه‌گذاری در کشور با هفت خوانی از مشکلات و موانع روبروست خاطرنشان کرد: از بین بردن این موانع و برچیدن هفت خوان موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری باید به اولویت اول دولت، مجلس و قوه قضائیه تبدیل شود.

تاج‌الدینی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک و با حل مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری، زمینه برای ترغیب هرچه بیشتر سرمایه گذاران فراهم تر شود.

 

 تنها راه شتاب بخشی به روند توسعه و پیشرفت کشور حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

سعید عمرانی، معاون قضائی دادستان کل کشور نیز در این مراسم با قدردانی از سرمایه‌گذاران این مجتمع فرهنگی، ورزشی، حمایت از سرمایه گذاری در کشور را، حوزه ای مغفول و مظلوم اعلام و تصریح کرد: ترس و تردید سرمایه گذاران برای ورود به حوزه اجرای پروژه های بزرگ و زیربنایی باید از طریق تعاملات بین بخشی و تسهیل مقررات و قوانین مربوطه، از بین برود.

وی افزود: مانع‌زدایی، رفع محدودیت‌ها و اعمل حمایت‌ها و پشتیبانی های قانونی، به دور از هر گونه حب و بغض‌های شخصی و سلیقه‌ای در حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، دقیقا همان چیزی است که به کرات در منویات و توصیه های مقام معظم رهبری به آن اشاره و تاکید شده است.

معاون قضائی دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود همچنین تنها راه شتاب بخشی به روند توسعه و پیشرفت کشور را حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دانست و افزود: محدودیت منابع و اعتبارات دولتی از یک سو و اعمال تحریم‌های ظالمانه غرب و آمریکا از سوی دیگر باعث شده است تا امکان شتاب بخشی به روند اجرای طرح ها و پروژه‌های زیربنایی فراهم نباشد و در این میان، حمایت و حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، نیاز و کلید حل مشکلات موجود است.

عمرانی در عین حال با ارزشمند خواندن سرمایه‌گذاری کلان بخش خصوصی در احداث مجتمع فرهنگی، رفاهی و ورزشی جهان ساتراپ، این پروژه را مصداق بارز لبیک بخش خصوصی به منویات و فرامین مقام معظم رهبری ارزیابی و از برادران پورجهان قدردانی کرد.

گفتنی است، مجتمع رفاهی، تفریحی و ورزشی جهان ساتراپ، با سرمایه گذاری 100 درصدی گروه اقتصادی "جهان ساتراپ" تبریز احداث گردیده و فاز دوم این مجموعه نیز تا پایان سال جاری اتمام و به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

انتهای پیام/60017

منبع: فارس

کلیدواژه: ساتراپ تبریز خبرگزاری فارس آل هاشم سعید عمرانی فارس تبریز امام جمعه تبریز استاندار آذربایجان شرقی سیدمحمدعلی ال هاشم عابدین خرم مجتمع رفاهی سرمایه گذاری بخش خصوصی در تبریز سرمایه گذاران بخش خصوصی سرمایه گذاری بخش خصوصی بهره برداری شتاب بخشی شتاب بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه‌گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.

بتول شهرکی شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در شورای سرمایه گذاری استان، افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود، اشتغالزایی ۶ هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود ۲ بندر مهم کشتیرانی «شهید بهشتی و شهید کلانتری» در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را دارد.

شهرکی افزود: با وجود ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند، به طوری که سرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشورهای افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.

وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.

شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آبهای جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور(صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از ۲ هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود ۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان را از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان ذکر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور محسوب می‌شود به‌طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیلگری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز