Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@03:24:44 GMT

بزرگداشت استاد «فروزانفر» تکریم علم و پژوهش سخت‌کوشی است

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۵۰۱۶

بزرگداشت استاد «فروزانفر» تکریم علم و پژوهش سخت‌کوشی است

به گزارش خبرگزاری فارس از بشرویه «محمدرضا سوقندی» مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد امور استان‌ها و مجلس سازمان سینمایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تکریم علم، دانش و پژوهش، سخت کوشی وهمت استاد فروزانفر از اهداف این همایش است.

وی افزود: برای شناخت تاریخ ادبیات، فرهنگ و تمدن خود، انتقال آن به نسل جدید و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان باید هویت ایرانی و اسلامی خود را حفظ و از بحران هویت، گسست نسل‌های جدید با ریشه و پیشینه خود با اقدامات فرهنگی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد امور استان‌ها و مجلس سازمان سینمایی تصریح کرد: برگزاری اینگونه همایش‌ها در راستای شناخت شخصیت‌های تأثیرگذار تاریخ معاصر و معرفی میراث فرهنگی، ادبی و مکاتب فلسفی، حکمت و تاریخ مورد تأکید است.

سوقندی یادآور شد: «محمد حسین بشرویه‌ای» معروف به بدیع‌الزمان فروزانفر از مفاخر ارزشمند و قابل تقدیری حوزه و دانشگاهی است که دانش‌آموخته حوزه علمیه مشهد بوده و در محضر ادیب نیشابوری با علوم مذهبی و قرآنی آشنا شد و تا پایان عمر این ارتباط با علوم دینی در آثار وی آشکار بود.

وی خاطرنشان کرد: «فروزانفر» در علوم جدید و دانشگاهی نیز از استادان دانشگاه تهران بوده و به‌عنوان مولوی پژوه و مولوی‌شناس معرفی می‌شود. 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد امور استان‌ها و مجلس سازمان سینمایی گفت: استاد فروزانفر در معرفی آثار مولوی در همه زمینه‌ها، نظم، نثر، مثنوی، فیه و مافیه نقش به‌سزایی داشته و در کاری نو، نگاهی بدیع و خاص به آثار مولوی دارد و کتاب احادیث مثنوی را به خوبی شرح‌نویسی می‌کند.

سوقندی گفت: بزرگداشت این افراد، بزرگداشت یک شخص یا فرد نیست بلکه مجموعه‌ای از فرهنگ ایرانی و اسلامی و آشنا شدن جوانان با تمدن و فرهنگ اسلامی است گرچه در قید حیات  نیست اما متعلق به فرهنگ ایرانی واسلامی است.

وی با بیان اینکه بزرگداشت وی تکریم علم، دانش و پژوهش، سخت‌کوشی و همت است، افزود: جوانان ما باید با افرادی که در علم و فرهنگ علی‌رغم نبود امکانات تلاش کرده و به مقامات علمی راه یافتند آشنا شوند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد امور استان‌ها و مجلس سازمان سینمایی اظهار داشت: باید یکسری ناشران و مؤسسات آثار استاد فروزانفر را بازبینی و باز نشر و با استفاده از امکانات جدید به شیوه‌های جدید تبدیل به نرم‌افزارهایی به روز کنند.

سوقندی با اشاره به برقراری پیوند بین علوم جدید و قدیم استاد فروزانفر، افزود: وی به فلسفه، حکمت، تاریخ و ادبیات، علوم عقلی هم پرداخت و از جامعیت برخوردار بود و فقط در یک رشته خاص تخصص نداشت بلکه در علوم حوزوی و جدید در حد توان و نیاز صاحب نظر بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تکرار این همایش‌ها می‌تواند ابعاد مختلف شخصیت او را برای نسل جدید و نه فقط در خراسان بلکه در کشور و جهان معرفی کند.

انتهای‌ پیام/۶۹۰۱۴/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استاد فروزانفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • بزرگداشت معلم تکریم سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود
  • تکریم مقام معلم به یک فرهنگ و خیزش عمومی تبدیل شود