Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارقی که در روز روشن تابلوی «کلود مونه» از بنیان‌گذاران امپرسیونیسم را از موزه زانس هلند دزدیده بود به چهار سال حبس محکوم شد.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از آرت نیوز، این مرد ۴۹ ساله اوت گذشته (مرداد- شهریور ۱۴۰۰) با همکاری یک فرد دیگر تلاش کرده بود تابلوی De Voorzaan en de Westerhem (۱۸۷۱) از مونه را از موزه زانس هلند بدزدد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه زانس که در شهر زاندام هلند قرار دارد، در سال ۲۰۱۵ تابلوی مذکور را به قیمت یک میلیون و ۱۶۰ هزار دلار خریده بود.

به گفته دادگاه هلند شمالی که در مورد این پرونده حکم صادر کرده است، متهم در روز روشن وارد موزه زانس شده تابلو را از دیوار برداشته، زیربغل زده و با خود برده بود. تمام این مدت همدستش نیز در بیرون موزه منتظرش ایستاد. هردو سارق مسلح بودند.

در جریان این دزدی دست‌کم یک گلوله شلیک شد اما کسی آسیب ندید. در میان هرج و مرجی که ایجاد شده بود، سارق تابلو در حالی که در تلاش بود سوار بر یک موتورسیکلت از موقعیت فرار کند، تابلوی مونه را زمین انداخت.

این دزدی در روز روشن اتفاق افتاد و از آنجایی که همزمان با تعطیلات تابستانی بود بسیاری از بازدیدکنندگان و کارکنان موزه آن زمان در موزه حضور داشتند.

اگرچه تابلوی De Voorzaan en de Westerhem نه خیلی معروف است و نه خیلی گرانقیمت، دادگاه آن را اثری غیرقابل جایگزینی از یک نقاش مشهور در جهان دانست و متهم را محکوم کرد.

با وجود مرمت تابلو، هنوز به دلایل امنیتی امکان به نمایش گذاشتن آن در موزه وجود ندارد.

کلود مونه از بنیان‌گذاران جنبش هنری امپرسیونیسم یا دریافتگری در فرانسه و یکی از نقاشان بزرگ تاریخ است. این نقاش صاحب سبک فرانسوی دوران جوانی و حتی بخشی از میانسالی خود را در فقر گذراند اما سرانجام توانست با فروش آثارش به ثروت و رفاه دست یابد. از مهمترین آثار مونه می‌توان به ۲۵۰ تابلوی مجموعه نیلوفرهای آبی (Nymphéas) اشاره کرد که در آنها کامل‌ترین بیان امپرسیونیستی را آفرید. 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: هلند ، سرقت ، هنر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هلند سرقت هنر روز روشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد

ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن امروز دوشنبه گفت که حماس درگیری‌های جاری در نوار غزه را تحریک نکرده است، او اسرائیل را متهم کرد که همه شرایط لازم را برای انجام ماموریت تشکیلات خودگردان فلسطین فراهم نمی‌کند.

به گزارش باهانیوز، الصفدی در سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در ریاض خاطرنشان کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، خاورمیانه را به سمت یک جنگ منطقه‌ای سوق می‌دهد و گفت که این جنگ اسرائیل را به یک "کشور منحوس" تبدیل کرده است.

علاوه بر این، وزیر خارجه اردن راه حل دو دولتی را خواستار شد و گفت: این تنها گزینه‌ای است که می‌تواند امنیت و صلح پایدار را تضمین کند.

پیش از این، نخست وزیر اردن نیز گفت: نسبت به انجام هر اقدامی از سوی اسرائیل که زمینه ساز کوچ اجباری یا داوطلبانه فلسطینی‌ها شود، هشدار می‌دهیم، زیرا این اقدام، فلسطین را نابود می‌کند.

وزیر خارجه اردن اخیرا نسبت به وقوع قحطی گسترده در غزه هشدار داد. 

بر این اساس، این مقام اردنی با اشاره به شرایط اسفناک غزه، خاطرنشان کرد: فلسطینیان در غزه تنها در شرایطی می‌توانند با قحطی در کوتاه مدت مقابله کنند که اسراییل اقدام به بازگشایی مرز‌های زمینی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه کند. 

وی کمک‌های ارسالی فعلی به غزه را در برابر نیاز‌های مردم ناچیز برشمرد و خواستار پایبندی طرف‌های منازعه به قوانین بین المللی بشردوستانه شد. 

بر اساس اعلام مقامات سازمان ملل، اکنون بیش از نیم میلیون فلسطینی در قحطی به سر می‌برند و سایر فلسطینیان در این باریکه تنها یک وعده غذا در روز در اختیار دارند. 

تلاش برای ارسال کمک‌های بین المللی از طریق هوایی و دریایی ناکافی بوده و علاوه بر پرهزینه بودن، به اندازه ارسال کمک‌های زمینی به درستی در میان مردم نیازمند توزیع نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • ستاره بایرن مونیخ دلتنگ خانه شده است!
  • انفجار چاه فاضلاب در تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • آرنه اسلوت؛ قمار بزرگ، سیاه یا قرمز؟
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد