Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت مشهد گفت: مسوول مردمی باید آگاه به جایگاه مردم، مسلط به نفس و دارای احساس مسوولیت نسبت به مسائل جامعه باشد.

حجت الاسلام محمد باقر فرزانه در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) اقامه شد افزود: از دولت نخست جمهوری اسلامی ایران تا دولت سیزدهم، همه بدون استثنا می گفتند دولت ما مردمی است و مسوولان ما مردمی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که مسوول مردمی به جایگاه و نقش مردم توجه دارد گفت: از سال ها قبل از پیروزی انقلاب در جریان تحولات کشور بودم، اگر مردم نبودند نه انقلاب پیروز می شد و نه انقلاب تا الان مانده بود و اگر مردم نبودند حتی اگر ۱۰ امام خمینی هم داشتیم باز هم انقلابی باقی نمی ماند.

امام جمعه مشهد با ذکر شاخصه های مسوول مردمی از زبان امام معصوم (ع) گفت: ما قدرت برتری از ملت برای دفاع از دین نداریم و این مردم همیشه آماده دفاع از دین هستند از این رو نخستین شاخصه مسوول این است که جایگاه و نقش مردم را فراموش نکند.

فرزانه افزود: از طرف دیگر، مسوولی مردمی است که مسلط به نفس خودش باشد، وقتی کسی قدرت ندارد و به قدرت می رسد باید آن قدر خودساخته باشد که نشکند و خدمت کند.

وی تاکید کرد: مسوول مردمی باید خودساخته باشد و نباید اسیر خانواده، فرزند یا دامادش باشد.

امام جمعه موقت مشهد گفت: مسوول مردمی باید احساس مسوولیت داشته باشد و اگر جز این باشد مسوولیت برای او آخور دنیا می شود و بر عکس، داشتن احساس مسوولیت برای مسوول اشتیاق به خدمت و دغدغه مردم ایجاد می کند.

فرزانه به توبیخ یکی از کارگزاران حکومت، توسط امام علی(ع)، برای شرکت آن مسوول در یک میهمانی اشرافی اشاره کرد و افزود: در کشور ما کسانی هستند که از حداقل تغذیه، بهداشت و مسکن برخوردار نیستند که مسوول و مدیر ما در برابر این افراد باید احساس مسوولیت کند و مسوول، بدون داشتن احساس مسوولیت عاقبتی جز جهنم ندارد.

امام‌جمعه موقت مشهد اظهار کرد: قضاوت رفتار مسوولان و نظام اسلامی باید با توجه به جوانب گوناگون باشد و این قضاوت نباید تک بعدی باشد.

فرزانه در خصوص شیوه های حفظ تقوا و دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان گفت: ارتباط با علی(ع) و اولاد او ما را در برابر تمایلات نفسانی و شیطان حفظ کرده و تقوای الهی کسب شده ماه رمضان را حفظ می کند، همچنین این ارتباط ولایی ما را در برابر قدرتهای سلطه گر شیطانی در جهان نیز مصون می دارد.

وی افزود: اگر دست ما از دست ولایت جدا شد، اشرافیگری، نفاق و فرصت طلبی و انحراف فکری در جامعه ایجاد می شود و اکنون این انحراف فکری و عقیدتی با ظهور جریاناتی مانند داعش و وهابیت در امت اسلامی نمود یافته است.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امام جمعه موقت مشهد امام جمعه موقت مشهد مسوول مردمی احساس مسوولیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • دعوت خانواده شهدا از مردم برای شرکت دراجتماع مردمی درگلستان شهدا
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود