Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: دوری از محیط مدرسه در دوران کرونا سبب افت تحصیلی بسیاری از دانش‌آموزان شد که باید جبران شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، محمد فائزی  امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی امام خمینی(ره) رشت اظهار داشت: ماموریت امروز آموزش و پرورش تنها ارائه دانش نیست بلکه آماده کردن فرد برای عمل به دانسته‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به پیچیدگی کار و رفتار معلمان تصریح کرد: یک معلم موفق، معلمی نیست که فقط دارای دانش است و دانش خود را در کلاس ارائه می‌کند لذا او باید احساس متناسب با دانش را در فرد ایجاد کند و خواستن و میل به دانش آموختن را در دانش‌آموز ایجاد کند.

فائزی افزود: معلم باید بتواند در کنار آموختن نماز، میل نماز خواندن را در دانش‌آموز و میل به درس خواندن را در او ایجاد کند و این کار راحتی نیست از طرفی دانش‌آموزی که در مقاطع پایین‌تر عشق به درس و تحصیل داشته باشد در مقاطع بالاتر نیز مشکلی در تحصیل نخواهد داشت.

53درصد مردم گیلان هنوز دُز سوم واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند شمار بیماران کرونایی در گیلان به 101 نفر کاهش یافت 47 درصد از مردم گیلان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند

وی به حضور دانش‌آموزان در مدارس پس از دو سال دوره سخت کرونا و محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: در این مدت آسیب‌هایی ایجاد شد و برخی دانش‌آموزان به‌خاطر تحرک کمتر چاق‌تر شدند و به‌دلیل دور بودن از محیط مدرسه و عدم دریافت مهارت‌های ارتباطی، شاهد افت تحصیلی برخی دانش‌آموزان بودیم.

فائزی با بیان اینکه دیدار چهره به چهره معلم و دانش‌آموز در ایجاد علاقه و انگیزه برای تحصیل موثر است که در فضای مجازی میسر نبود ابراز داشت: خوشبختانه با هماهنگی مدیران مدارس و معلمان، ضرورت حضور در مدرسه بیشتر مطرح شد و در تلاش هستیم که عقب‌ماندگی دانش‌آموزان در تحصیل را به طریق مختلف جبران کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به مشارکت خیران در رفع مشکلات فضاهای آموزشی گفت: گره‌های بزرگی به دست توانای خیران بزرگوار باز شده است و هرکسی که به نحوی در این مسیر ورود کرده در حقیقت به جریان تعلیم و تربیت کمک کرده است.

انتهای پیام/612/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان گیلان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم