Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:52:59 GMT

وزرا و مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی مردم بیشتر عمل کنند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۸۸۲۷

وزرا و مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی مردم بیشتر عمل کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زاهدان اظهار داشت: در ارزیابی دستاوردهای انقلاب باید به همه عرصه‌ها توجه کرد و نقاط قدرت و ضعف را کنار هم چید و نمره داد به برکت انقلاب اسلامی و حضور مردم صبور در صحنه در بسیاری از عرصه‌ها رشد داشته‌ایم اما مشکلات در برخی عرصه‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان افزود: در بحث عدالت به آن وضعیت مطلوبی که می‌خواستیم نرسیدیم و باید تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی کشور، درد و رنج مردم و اینکه با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند نیز قابل کتمان نیست.

آیت الله محامی اظهار داشت: هرآنچه که مسؤولان دولتی گفتند گران نشود گران شد در این صورت است که مسؤولان برخی افزایش قیمتها را منکر می‌شوند اما مردم به هنگام خرید به خوبی متوجه افزایش قیمتها می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: در ماه های اخیر به توصیه‌های مقام معظم رهبری در خصوص ساخت لوازم خانگی و غیره جهت کاهش قیمتها نیز عمل نشده است.

امام جمعه زاهدان گفت: اگر قرار است جراحی اقتصادی صورت گیرد و بعد از یک دوره تحمل رنج و سختی برای مردم آسانی بوجود آید باید با مردم درمیان گذاشته شود و مشکلات نیز برای همه مردم تقسیم شود و این‌طور نباشد که یک قشر روز به روز در رفاه بیشتر قرار گیرند و یک قشر سفره های‌شان کوچک‌تر و کوچک‌تر شود اگر محدودیت و کمبودی است باید برای همه باشد تا برای همه مردم قابل تحمل شود.

کد خبر 5483120

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نماز جمعه زاهدان سیستان و بلوچستان مصطفی محامی عید فطر 1401 عید سعید فطر نماز عید سعید فطر بوشهر کرمانشاه گرد و غبار ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه عملیات بازی دراز آمار کرونا ایلام گرد و خاک سرپل ذهاب صعود به بازی دراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟

هانیه شهرابی فراهانی، روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل با ثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب