Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: توسعه زنجیره ارزش با دانش فنی و کاتالیست‌های ایرانی سبب تکمیل صنایع پایین‌دستی، کاهش خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اشتغال‌زایی مطلوب در صنعت پتروشیمی می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی،مرتضی شاهمیرزایی دیروز (پنجشنبه، ۱۵ اردیبهشت‌ماه) پس از بازدید از طرح ملی و دانش‌بنیان پتروشیمی اسلام‌آباد غرب در نشست با ارکان ساخت این طرح با بیان اینکه در سال دانش‌بنیان، تولید و اشتغال‌زایی باید با همه توان فعالیت کنیم، اظهارکرد: باید با جدیت و اهتمام ویژه جبهه‌های کاری جدیدی را در سایت فعال کنیم تا روند پیشرفت قابل قبولی را  رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این طرح ملی و دانش‌بنیان برای کشور اهمیت بسیاری دارد و با دانش فنی ایرانی و کاتالیست‌های داخلی گاز را به متانول، متانول را پروپیلن و در نهایت پروپیلن را به پلی‌پروپیلن تبدیل خواهد کرد و می‌توان گفت که تکمیل زنجیره ارزش را تحقق خواهد بخشید.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر نظارت مستمر و جدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر روند ساخت این طرح تأکید کرد و افزود: در صورت نیاز  از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت نفت و استان‌های همجوار برای پیشرفت این طرح استفاده خواهیم  کرد.

شاهمیرزایی تصریح کرد: طرح راهبردی GTPP پتروشیمی اسلام‌آباد غرب به‌عنوان الگوی منحصر بفردی برای اجرای طرح‌های مشابه آینده است و باید از تجربه‌های موجود به بهترین شکل بهره برد.

وی با بیان اینکه شرکت پژوهش و فناوری در کنار دیگر مشاوران و پیمانکاران طرح باید تلاش کند تا برنامه زمان‌بندی در موعد مقرر اجرایی شود، گفت: همانطور که پیشتر نیز تأکید شده است ما همواره از همه فعالان صنعت پتروشیمی در بخش‌های مختلف حمایت می‌کنیم.

تحریم، صنعت پتروشیمی را در مسیر توسعه متوازن قرار داد 

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه ۲۷ درصد از ظرفیت تولید پتروشیمی در منطقه غرب آسیا در اختیار ایران است و سهم ما در جهان ۲.۷ درصد است، گفت: در صورت بهره‌برداری از طرح‌های جدید سهم کشورمان در سطح منطقه و جهان رشد چشمگیری خواهد داشت.

شاهمیرزایی بیان کرد: پس از دوران دفاع مقدس و نیز شرایط تحریم، صنعت پتروشمی ایران آموخته است که روی پای خود بایستد و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کند و امروز همین تجربه‌ها این صنعت بزرگ را در مسیر رشد و توسعه متوازن قرارداده است.

براساس این گزارش، عملیات اجرایی احداث طرح پتروشیمی اسلام‌آباد غرب به‌عنوان نخستین طرح تولید پلی‌پروپیلن از گاز طبیعی در کشور با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار تن ‌پروپیلن ۱۸ بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد.

طرح ۵۴۵ میلیون دلاری GTPP اسلام‌آباد غرب همسو با تکمیل زنجیره ارزش در زمینی به مساحت ۵۴ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی زاگرس با دانش فنی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی احداث می‌شود که برای ۳۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در دوران ساخت اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.

اهتمام به تأمین نیازمندی صنعت پتروشیمی از منابع داخلی

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی همچنین در جریان سفر به استان کرمانشاه از شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، شرکت صنایع پلیمر کرمانشاه و مجتمع پتروشیمی بیستون بازدید و با حضور در سایت مجتمع پتروشیمی کرمانشاه، ضمن تبریک عید سعید فطر اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی اکنون به‌عنوان شرکتی مادر تخصصی آماده هرگونه حمایت از فرآیند تولید و  شتاب‌بخشی در ساخت فاز دوم این مجتمع پتروشیمی است.

شاهمیرزایی تصریح کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری مزین به نام سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی شده است و خوشبختانه شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با تولید پایدار و بیش از ظرفیت و نیز استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و سازندگان توانمند ایرانی در حال ساخت فاز دوم است که این امر مصداق بارز پیاده‌سازی ماهیت شعار امسال در صنعت پتروشیمی است.

وی افزود: همه مدیران در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تمام توان از روند توسعه این صنعت ارزش‌آفرین حمایت می‌کنند و آماده هرگونه حمایت و همکاری با مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی هستند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در مسیر تکمیل فاز دوم مجتمع اوره و آمونیاک کرمانشاه باید از توان شرکت‌های داخلی استفاده کرد و با توجه به قابلیت شرکت‌های ایرانی باید بیش از گذشته به تأمین نیازمندی‌های خود از منابع داخلی اهتمام ورزید، تصریح کرد: عملیات اجرایی فاز دوم شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه از پیشرفت ۶۰ درصدی برخوردار است و پیش‌بینی می‌شود این طرح تا پایان سال ۱۴۰۲  به بهره‌برداری کامل برسد.

کاتالیست‌های ایرانی، نبض تپنده پتروشیمی‌ها

شاهمیرزایی در ادامه سفر خود به استان کرمانشاه در جمع مدیران و کارکنان شرکت صنایع پلیمر کرمانشاه اظهار کرد: بومی‌شدن و تولید کاتالیست 100BCC از سوی این مجتمع پتروشیمی نویدبخش فصلی نو از تولید کاتالیست‌های ایرانی است و می‌تواند افزون بر نیازهای داخلی به بازارهای جهانی نیز صادر شود.

وی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید با عزمی ملی تلاش کرد، افزود: براساس هدف‌گذاری انجام‌شده در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی همه کاتالیست‌ها و دانش‌های فنی مورد نیاز صنایع پتروشیمی تا پایان دولت سیزدهم به طور کامل بومی‌سازی می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: توسعه زنجیره ارزش با کاتالیست‌های ایرانی سبب تکمیل صنایع پایین‌دستی، کاهش خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در صنعت پتروشیمی و اشتغال‌زایی مطلوب می‌شود.

پیگیری افزایش حجم خوراک دریافتی پتروشیمی بیستون

شاهمیرزایی همچنین در جریان بازدید از مجتمع پتروشیمی بیستون ضمن بررسی روند تولید این مجتمع و بعضی چالش‌های موجود در مسیر تأمین خوراک بر پیگیری درخواست این مجتمع بر افزایش حجم خوراک دریافتی تأکید کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی شرکت های دانش بنیان طرح GTPP اسلام آباد غرب شرکت ملی صنایع پتروشیمی پتروشیمی اسلام آباد غرب کاتالیست های ایرانی پتروشیمی کرمانشاه مجتمع پتروشیمی صنعت پتروشیمی زنجیره ارزش کاتالیست ها اشتغال زایی دانش بنیان شرکت صنایع فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به سفر وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان و سریلانکا، معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری و استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

سفر وزیر نفت به پاکستان و سریلانکا: جواد اوجی، وزیر نفت روز دوشنبه این هفته (سوم اردیبهشت) به همراه رئیس‌جمهوری و برخی دیگر از وزیران کابینه عازم اسلام‌آباد پاکستان و پس از پایان این سفر، بامداد روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) عازم کشور سریلانکا شد.

وزیر نفت در جریان سفر به اسلام‌آباد با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان، دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، هر دو طرف بر تحکیم روابط دو کشور، به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز تأکید کردند.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی از مهم‌ترین محورهای مذاکرات وزیران نفت ایران و پاکستان بود. اوجی همچنین در حاشیه اعلام کرد که طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود و با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد آغاز صادرات گاز به پاکستان باشیم.

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان: سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری نیز در جریان سفر به پاکستان، در نشست مطبوعاتی مشترک با شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور بیان کرد: افزایش تبادلات اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است. وی همچنین در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد.

سیدابراهیم رئیسی همچنین روز پنجشنبه (ششم اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر تصریح کرد: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.

استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت: تفاهم‌نامه همکاری وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران این هفته بین محمد قنادی‌مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران، و وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری در آیین امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور برای افزایش کیفیت محصولات نفتی بهره ببریم.

معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری: نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، این هفته با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد که طی آن پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه جهش تولید در صنعت پتروشیمی: مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز یکشنبه این هفته (دوم اردیبهشت) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

وی همچنین در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه تأکید کرد که شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند.

وی در سفر عملیاتی خود به عسلویه با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳ هم گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند.

تداوم تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش قیمت نفت: ادامه ارزیابی خطرهای ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه از سوی سرمایه‌گذاران، سبب شد قیمت‌ نفت این هفته و در روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت) پس از کاهش در معامله‌های روز پیش افزایش یابد؛ قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال در این روز تا ساعت ۶ و ۳۴ دقیقه به‌وقت گرینویچ با ۱۸ سنت افزایش به ۸۷ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه رسید. در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا نیز در این روز با ۱۶ سنت افزایش، ۸۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه معامله شد.

دیگر اخبار: برگزاری نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت، تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز و بهره‌برداری از ۱۴ جایگاه سوخت مایع در منطقه فارس از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد