Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به اینکه اکنون در ایران حاکمیت برای فضای مجازی تصمیم‌گیری می‌کند، گفت: اما می‌خواهیم این مساله فقط در دست حاکمیت نباشد و به صورت مشترک مردم در نوع استفاده از فضای مجازی تصمیم‌گیری کنند.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین در خصوص آخرین وضعیت کمیسیون مشترک طرح صیانت اظهار کرد: کمیسیون مشترک طرح صیانت با رأیی که از نمایندگان گرفته شد به صحن علنی مجلس برگشت و برای اینکه طرح به صورت لایحه در بیاید مقرر شد زمانی که وارد صحن شد پس از گرفتن رأی به شورای عالی فضای مجازی کشور ارجاع داده شود تا آن‌ها به صورت لایحه به مجلس ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عملاً برای طرحی که در این خصوص مطرح بوده هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و فعلاً موضوع کمیسیون مشترک صیانت از دستور کار مجلس خارج شده است، افزود: اگر طرح به تصویب هم برسد کسب‌وکارها رونق می‌گیرد و هیچ‌گونه محدودیتی در کسب و کارهای مردم ایجاد نخواهد شد.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این طرح در واقع برای ساماندهی و ایمن‌سازی فضای مجازی است نه اینکه بخواهیم محدودیت ایجاد شود.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به شعار امسال برخی معتقدند تصویب طرح‌های این چنینی باعث افزایش مهاجرت نخبگان از کشور می‌شود، ابراز عقیده کرد: به هیچ عنوان این گونه نخواهد بود، بسیاری از آنچه در خصوص صیانت از فضای مجازی مطرح می‌شود، صحت ندارد. نخبگان قطعاً خواهند دید که این طرح مدافع حقوق مردم است.

نیک‌بین ادامه داد: در حوزه فضای مجازی در جهان سه نوع نظارت داریم. یک نوع از این نظارت حاکمیتی است که بر اساس آن مانند چین و کره هر چه حاکمیت بخواهد همان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه قائل به این هستم که در ایران هم البته نه به شدت این دو کشور، اما حاکمیت تصمیم‌گیری می‌کند، اظهار کرد: هرچند اکنون در ایران هم حاکمیت برای فضای مجازی تصمیم‌گیری می‌کند اما می‌خواهیم از دست حاکمیت خارج کرده و به صورت مشترک مردم در نوع استفاده از فضای مجازی تصمیم‌گیری کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر طرح شفافیت در مجلس به تصویب نرسد شاید برخی نمایندگان به دنبال این باشند که با مصوب شدن طرح حمایت از فضای مجازی در بخش‌هایی برای مردم محدودیت‌هایی ایجاد کنند، هر چند طرح دو فوریتی شفافیت جامع رد شد ولی فکر می‌کنم این هفته طرح شفافیت نمایندگان به تصویب برسد.

وی تصریح کرد: برخی در مجلس حضور دارند که می‌خواهند این طرح‌ها را به سمت خاصی ببرند، اما به نتیجه نخواهند رسید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فضای مجازی تصمیم گیری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده

ایسنا/گلستان رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان از به کارگیری ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس خبر داد.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به حساسیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای حفاظت و حراست از آرای مردم گنبدکاووس ۷۰۰ نفر به عنوان ناظر انتخاباتی، دوره‌های ویژه را آموزش دیدند.

وی  با بیان اینکه مهمترین اصل برای برگزاری انتخابات دور دوم، تشویق و ترغیب مردم به حضور در انتخابات مانند دور اول است افزود: در گلستان فقط انتخابات در گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان افزود: استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه با هفت نماینده در مجلس است و اعتبارنامه ۶ منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تائید شد.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون اساسی، کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس شرکت کنند که در مرحله اول نیز در این شهرستان رای دادند و یا به دلایلی نتوانستند در انتخابات دور اول شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌ حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آق‌ارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است