Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از تبدیل اردوگاه شهید باهنر این وزارتخانه به مرکز نواوری فناوری‌های نرم خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، یوسف نوری در آیین شانزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران اعلام کرد: شهید تهرانی مقدم در دوران تحصیل ۵۰ نمونه ثبت اختراع داشت. وی فارغ التحصیل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علاوه بر آن دکتر سعید کاظمی آشتیانی که توسعه فناوری سلول‌های بنیادی به نام وی است، دبیر بودند. از وی در این زمینه جمله معروفی "هر چه دارم از دوران معلمی دارم" ، نقل شده است.

نوری،  نمونه دیگر از جوانان موفق کشور را محسن فلاحی دانست که امسال دکترای هوش مصنوعی خود را به پایان می‌رساند و اظهار کرد: وی در یک مسابقات جهانی "زیمنس" نفر اول جهانی شد.

به گفته وی فلاحی در این رقابت جهانی دستگاهی برای انتقال معلولان به هواپیما را عرضه کرده ست.

وزیر آموزش و پرورش افزود: این طرح قرار است در فرودگاه زوریخ به صورت آزمایشی پیاده‌سازی شود ولی این مخترع ایرانی قصد دارد که این طرح را در ایران اجرایی کند.

وی با بیان اینکه ارتباطات انسانی شامل ۳ دسته  ارتباطات بین انسان و حیوان، ارتباطات بین انسان با انسان و ارتباطات بین انسان و ماشین تقسیم‌بندی می‌شود، یادآور شد: در سال ۱۹۹۷ وقتی که هوش مصنوعی توانست شطرنج باز مشهور جهانی را شکست دهد جهانیان متوجه شدند که می‌توانند از پتانسیل هوش‌مصنوعی به خوبی بهره ببرند.

نوری تاکید کرد: بر اساس برآوردهای جهانی پیش‌بینی می شود که در آینده از هر ۱۵ نفر حتماً یک نفر یک ربات خانگی خواهد داشت و این می‌تواند در کشور ما با جمعیت ۸۰ میلیون نفری و جمعیت میلیاردی جهانی بازار خوبی را فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه حوزه هوش مصنوعی یک حوزه جذاب و جدید برای جوانان است، خاطرنشان کرد: در این عرصه اگر یک الگوی تجاری مناسبی وجود داشته باشد محققان می‌توانند با حضور در مراکز رشد، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز خلاق، پارک‌های علم و فناوری و غیره حضور پیدا کنند و تولیدات خود را در این عرصه به بازار وارد کنند.

نوری با ابراز امیدواری از اینکه اشتغال‌زایی در زمینه هوش مصنوعی بیش از گذشته ایجاد شود، افزود: به منظور تحقق شعار سال در سال جاری اردوگاه شهید باهنر وزارت آموزش و پرورش تبدیل به مرکز نواوری در توسعه فناوری‌های نرم، فرهنگی و آموزشی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش توسعه فعالیت‌های پژوهشسراهای این وزارتخانه را از دیگر اقدامات برای تحقق شعار سال عنوان کرد و افزود: در این راستا پژوهشسراهای ما تبدیل به خانه‌های خلاق می‌شوند. 

 به گفته وی در مرحله اول این اقدام، ۶۴ پژوهشسرای دانش آموزی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیز خواهد شد و با تجهیز آنها، این مراکز  به عنوان مراکز خلاق و یا مراکز رشد محلی برای توسعه ایده های فناورانه دانش آموزان خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مسابقات ربوکاپ 2018

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسابقات ربوکاپ 2018 آموزش و پرورش هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی