Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل گرما زمان مناسبی برای سفر است؛ در این میان توجه به اماکن سنتی نیز می‌تواند جالب توجه باشد.

اقامتگاه‌های بومگردی علاوه بر اینکه خود جزو مکان‌های سنتی و فرهنگی به حساب می‌آیند، می‌توانند نقش مهمی در معرفی فرهنگ و هنر مناطق داشته باشند.

در شهرستان سرایان و در مناطق هدف گردشگری کریمو و مصعبی، اقامتگاه‌های بومگردی توانسته گردشگران زیادی را به خود جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با روزگاران قدیم در اقامتگاه های بومگردی

یکی از گردشگران که از مشهد به سرایان آمده بود گفت: از آنجایی که اقامتگاه‌های بومگردی سازه قدیمی دارند، در زنده کردن یاد و خاطرات قدیم موثر هستند.

او گفت: کودکان و نوجوانان که با میراث گذشتگان آشنا نیستند، با حضور در اقامتگاه‌های سنتی می‌توانند با شیوه زندگی مردم در روزگار قدیم بهتر آشنا شوند.

بیشتر بخوانید

صدور ۵۱ موافقت اصولی ایجاد تأسیسات گردشگری در خراسان جنوبی

یکی دیگر از گردشگران گفت: علاوه بر لذت استفاده از مکان‌هایی مثل اقامتگاه‌های بومگردی، باید حواسمان به این مکان‌ها باشد تا تخریب نشوند و یا آسیب نبینند.

او گفت: قبلا در منطقه کریمو و مصعبی محلی برای اسکان گردشگران وجود نداشت، اما حالا با ساخت اقامتگاه‌های بومگردی این مشکل نیز حل شده است.

فعال بودن ۱۲ اقامتگاه بومگردی در سرایان

عرب مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرایان گفت: امسال ۱۲ اقامتگاه بومگردی فعال در شهرستان موجود هستند.

او گفت: از این تعداد ۳ اقامتگاه در مناطق گردشگری مصعبی و کریمو قرار دارند که پذیرای مسافران و گردشگران اند.

عرب گفت: در کویر سه قلعه که به بهشت منجمان ایران شهرت دارد، ۵ اقامتگاه بومگردی برای ارائه خدمت به گردشگران فعال است.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرایان گفت: ساخت اقامتگاه‌های جدید ظرفیت پذیرش مسافر را افزایش داده است و ۴۵۰ مسافر در این مکان ها پذیرایی می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقامتگاه بومگردی میراث فرهنگی صنایع دستی اقامتگاه های بومگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌اصغر شالبافیان با بیان این خبر گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آئین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیأت وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تأسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

وی افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از نیمه دوم سال گذشته برای تأسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تأسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تأسیسات گردشگری برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به مصوبه ارزشمند دولت در ماده ۹ آئین نامه جز ۲ و۳ ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه روز ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۲ هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تأسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناورها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه از آن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است.

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مؤلفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تأسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.

اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان ۱۳۲ تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

کد خبر 6091307 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد