Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@11:39:17 GMT

هشدار درباره زير سويه‌هاي BA4, BA5 کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۱۴۲۰

خبرگزاری آریا-رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از شناسایی 500 مورد ابتلا به زیر سویه BA4 و 300 مورد ابتلا به زیرسویه BA5 در جهان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری صداوسیما آقای دکتر ابراهیم قادری، با اعلام اینکه زیر سویه‌ها ba4 , ba5 اُمیکرون چند ماهی است در سطح جهان گسترش یافته و موج‌هایی را ایجاد کرده است افزود: علائم این زیر سویه‌ها با انواع قبلی یکسان است و خیلی علائم متفاوتی ندارند، اما از نظر سرایت پذیری، مسری‌تر از زیر سویه‌های قبلی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تا کنون 500 مورد از زیر سویه ba4 در کشور‌های مختلف مشاهده شده است افزود: بیشترین موارد شناسایی شده آن در آفریقای جنوبی بوده و مواردی هم در آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی مشاهده شده است.
دکتر قادری همچنین افزود: ابتلا به زیر سویه ba5 هم تا کنون حدود 300 مورد شناسایی شده است که بیشترین موارد ابتلا به این زیر سویه در آفریقا بوده و مواردی هم در کشور‌های آلمان و انگلیس دیده شده است.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، با بیان اینکه به نظر می‌رسد موج جدید آفریقای جنوبی ممکن است ناشی از این دو زیر سویه باشد گفت: برخی از کشور‌ها به تازگی هشدار داده اند که ممکن است موج‌های جدید در اثر این زیر سویه‌ها به وجود بیاید.
دکتر قادری با هشدار درباره اینکه زیر سویه‌های ba4 ,ba5 آخرین جهش‌های کرونا نیست افزود: میزان ابتلا و گردش ویروس وقتی بالا می‌رود احتمال جهش‌های جدید نیز افزایش می‌یابد.
وی در خصوص پیشگیری از این زیر سویه‌ها هم گفت: این ویروس همچون نمونه‌های قبلی در مکان‌های پر ازدحام و در جا‌هایی که تماس‌های نزدیکی وجود دارد، خیلی راحت می‌تواند منتقل شود و افراد باید با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی خود را در برابر ابتلا به این ویروس‌ها ایمن کنند.
دکتر قادری با بیان اینکه تزریق واکسن بر ایمنی زایی بیشتر در برابر زیر سویه‌های کرونا مؤثر است افزود: خوشبختانه در ایران با توجه به پوشش خوب واکسیناسیون عمومی کرونا، رعایت شیوه نامه‌ها و موج‌های متعددی که پشت سر گذاشته ایم تا کنون موج بسیار شدیدی نداشته ایم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا دو زیرسویه جدید می‌تواند باعث موج جدیدی در کشور شود افزود: چنین پیش بینی بسیار سخت است، زیرا هنوز در مورد انواع ویروس کرونا خیلی چیز‌ها را نمی‌دانیم. اینکه ما چقدر ایمنی داریم، ایا کسانی که ایمن هستند چقدر در برابر این دو زیر سویه می‌توانند مقاومت کنند، پیش بینی‌ها را سخت می‌کند.
دکتر قادری افزود: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، نمونه خون افرادی که به سویه‌های قبلی اُمیکرون مبتلا شده اند نشان می‌دهد، چه واکسینه شده‌ها چه نشده ها، آنتی بادی موجود در خونشان می‌تواند باعث خنثی شدن ویروس شود.
وی افزود: در این مطالعه خون افرادی که به کرونا مبتلا شده و واکسن هم زده اند 5 برابر بیشتر از افراد دیگر آنتی بادی داشته است.
وی خاطر نشان کرد: این مطالعه نشان می‌دهد که بحث واکسیناسیون بسیار مهم است و حتی کسانی هم که مبتلا شده اند اگر واکسن دریافت کنند ایمنی زایی بدنشان در برابر کرونا افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا زیر سویه زیر سویه ها دکتر قادری کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!

به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

همشهری در خبری نوشت:هخطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئیدها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبرهای محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئیدها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئیدها و آلکالوئیدها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند