Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@14:03:04 GMT

اعتبار ۳۰۰ میلیاردی برای پروژه سدپلرود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۱۴۶۹

اعتبار ۳۰۰ میلیاردی برای پروژه سدپلرود

به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد صفری ملک میان در گفت‌وگوی خبری تلویزیونی با اشاره به مدیریت جامع شهری و کمک به درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: با توجه به مشکلات سخت اقتصادی و مالی تامین منابع درآمدی یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری و روستایی است.

وی با بیان اینکه طبق قانون خود شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید بتوانند به دنبال کسب درآمد پایدار باشند، افزود: مجلس یازدهم هم تلاش می‌کند تا از نظر قانون حمایت‌های خود را از مدیریت جامع شهری و روستایی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان گیلان به مساله هجوم ریزگردها و گرد و خاک در کشور پرداخت و تصریح کرد: متاسفانه کشورهای زیادی درگیری این مساله هستند که هشت کانون گرد و خاک در خارج کشور و دو کانون در داخل کشور قرار دارد که از صندوق ملی حدود دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و در بودجه امسال نیز ۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که عزم جدی‌تر دولت برای حل این معضل را می‌طلبد زیرا در ماه‌های پیش‌رو بیشتر با این معضل زیست محیطی مواجه خواهیم شد. 

وی با اشاره به بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه گفت: این طرح مطالبه به حق مردم است هر چند شفافیت فقط به مجلس مربوط نمی‌شود بلکه باید تبدیل به یک قانون کنیم، امروز در جمهوری اسلامی هیچ نهادی مثل مجلس شفاف نیست و تمام جلسات صحن علنی توسط خبرگزاری‌ها به فضای عمومی جامعه منعکس می‌شود ما چیز غیرشفافی در مجلس نداریم و آن چیزی که تاکید می‌شود بحث شفافیت آرا است، طرحی چند وقت پیش مطرح شد که همه نهادها در جمهوری اسلامی به شکل قانونی موظف باشند نسبت به این موضوع توجه داشته باشند. 

صفری با اشاره به افزایش قیمت اقلام استراتژیک و راهبردی در جامعه افزود: افزایش قیمت‌ها مانند بنزین در گذشته و قیمت نان و ماکارونی که امروز مطرح است متاسفانه در جامعه اثرات منفی خود را گذاشته، دولت باید شفاف باشد و توضیح دهد که برای چه دلیلی افزایش قیمت داریم و خود مجلس خبر ندارد، طرحی در صحن مجلس آماده شده و ما منتظر هستیم که با تایید شورای نگهبان ابلاغ شود و آن وقت دولت موظف است که هر تصمیمی می‌گیرد با مردم شفاف باشد. 

حضور کمرنگ منابع طبیعی و آب منطقه‌ای در اجرای سدپلرود
وی با اشاره به بخش کشاورزی حوزه رودسر و املش گفت: رودسر و املش استقلال آبی دارد که مردم از منابع فقیر سنتی خودشان استفاده می‌کنند و در سال‌های اخیر هم متاسفانه هیچ برنامه‌ای در این شهرستان‌ها تاکنون اجرایی نشده است.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با اشاره به اینکه از ۵۴ رودخانه بزرگ استان گیلان تعداد ۱۸ رودخانه در حوزه فعالیتی بنده قرار دارد، افزود: در رودسر و املش حتی یک سر دهنه بتنی نیست و با یک سیلاب سردهنه‌ها نابود می‌شوند که باید همیشه در حال ترمیم باشند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به اینکه اجرایی شدن پروژه ملی سد پلرود می‌تواند به دغدغه کشاورزان در حوزه تامین آب مورد نیازشان کمک کند، تصریح کرد: طبق برآورد صورت گرفته برای تکمیل سد پلرود به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از سفر ریاست جمهوری به گیلان ۳۰۰ میلیارد تومان مصوب شده اما مشکلی که وجود دارد این است که پس از ۱۳ سال فعالیت اجرای ساخت این سد، هنوز یک جاده جایگزین به اشکور دیده نشده و برای این جاده ۴۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که به دلیل حضور کمرنگ منابع طبیعی و آب منطقه‌ای هنوز این طرح به سرانجام نرسیده که توجه و پیگیری مدیریت کلان استان گیلان به این طرح را می‌طلبد.

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به سازمان چای 
صفری با اشاره به اینکه اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای مسئله چای و حمایت از کشاورزان برای سازمان چای در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: تولید ۵۰ درصد برگ سبز چای در دو شهرستان رودسر و املش انجام می‌شود اما مساله بغرنج اینجاست که هنگام قیمت‌گذاری برگ سبز چای هیچ کدام از نمایندگان منطقه چای‌خیز حضور نداشتند تا دفاعی از چایکار شود و متاسفانه قیمت یک کیلو برگ سبز چای با یک پفک نمکی برابری می‌کند. 

وی معتقد است همین قیمت برگ سبز چای هم به چایکار تعلق نمی‌گیرد و ناظران کارخانه‌های چای تلاش می‌کنند که قیمت درجه دو را برای چای‌های تحویلی چایکاران در نظر بگیرند و افزود: با توجه به تورم جامعه قیمت تمام شده برای چایکار مقرون به صرفه نیست بنابراین از سرناچاری مجبور می‌شود که باغ خود را به سرمایه‌داران غیربومی بفروشد. 

بومیان اجازه ساخت و ساز ندارند
عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی در مجلس با اشاره به بحث حفظ یکپارچگی اراضی گفت: متاسفانه در طرح بازنگری طرح هادی، مردم بومی سودی نمی‌برند و فرزند کشاورز نمی‌تواند برای ۳۰۰ متر زمین، تغییر کاربری بگیرد و مجبور می‌شود در شهر مستاجر شود اما سرمایه‌دار به راحتی و هکتاری تغییر کاربری می‌گیرد، باید بتوان نسخه‌ای پیچید که استان گیلان از سایر استان‌ها، به دلیل اقلیم خاص جدا شود.

وی با اشاره به کم توجهی به زیرساخت‌های راه‌های روستایی بیان کرد: در حوزه راه، شهرستان‌های رودسر و املش بسیار عقب است، هر چند در سال گذشته در چندین روستا، کار آسفالت آن انجام شد و تلاش می‌شود که امسال بر تعداد روستاها برای آسفالت افزوده شود. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم رودسر در مجلس افزایش قیمت نان اشکور سدپلرود منابع طبیعی گیلان برگ سبز چای ۳۰۰ میلیارد تومان رودسر و املش برگ سبز چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها