Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، جواد ملک‌لو در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن سالروز صدور تشکیل این سازمان از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: این تفکر به تدریج آموزش دیده و سازمان دهی یافته و با تصویب قانون اصلاح اختیارات، این سازمان به عنوان یک مجموعه اجرایی معرفی شد و بر این اساس ادارات و سازمان‌ها پروژه‌های در دست خود را که عام المنفعه و زود بازده و دارای وجهه محرومیت‌زدایی هستند، می‌توانند به بسیج سازندگی محول کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت ۳۹۵۴ گروه جهادی در آذربایجان شرقی

وی از فعالیت ۴۲ هزار گروه جهادی فعال و متخصص در سطح کشور خبر داد و افزود: از این تعداد سه هزار و ۹۵۴ گروه ثبت شده در سامانه اطلس از آذربایجان شرقی هستند که امتحان خود را در حوادث غیرمترقبه ای چون زلزله ارسباران با ساخت منازل و رساندن کمک های مردمی به زلزله زدگان، خدمت رسانی به روستاهای مرزی و در مسیرهای صعب العبور زلزله زده در کرمانشاه و ساخت ۳۲ باب منزل مددجویان بهزیستی در گیلان‌غرب و خدمات رسانی به مناطق سیل زده آغ قلا پس داده و در این زمینه  زبانزد شده اند.

سرپرست سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی  با اشاره به فعالیت های این سازمان در قالب اکیپ های طرح شهید سلیمانی در محلات مختلف تبریز در ایام کرونا تصریح کرد: مصادف با سالروز تشکیل بسیج سازندگی رزمایش جهادگران فاطمی در مکان میدان صبحگاه سپاه عاشورا و با حضور نزدیک به سه هزار نیروی جهادی آغاز و در قالب گروه های تخصصی به مناطق هدف اعزام خواهند شد و گروه های عمومی نیز در سطح شهر اقدام به خدمات رسانی خواهند کرد که این رزمایش به مدت ۱۰ روز تا ۲۶ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

آبرسانی به ۱۲۱ روستای محروم

وی با اشاره تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توزیع عادلانه خدمات محرومیت زدایی با حضور کمیته امداد و بهزیستی و  به ریاست فرمانده سپاه گفت: اعتبارات استانی این قرارگاه در آذربایجان شرقی مربوط به فاز نخست پروژه آبرسانی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت سه مجتمع آبرسانی و انتقال آب به ۱۲۱ روستاست که در بهمن سال گذشته در منطقه خداآفرین کلنگ زنی شد و با وجود تمام مشکلات آبرسانی به اولین روستا با سه کیلومتر لوله گذاری اجرایی شده و با وجود پیش بینی زمانی ۳۰ ماهه برای اجرای کامل آن، اگر مصالح لازم به موقع از تهران تامین شود، در سال نخست فاز اول را به پایان می رسانیم و از سال دوم فاز بعدی  را آغاز کنیم که این پروژه ها جدا از خدمات دولتی اجرا می شود.

ملک لو فاز اول این پروژه را مربوط به کلیبر و خداآفرین به طول  ۱۰۷ کیلومتر با ۲۵ روستا دانسته و افزود: آبرسانی به ۵۱ روستای شهرستان ورزقان با ۱۳۷ کیلومتر لوله گذاری و ایجاد مجتمع های آبرسانی در ۴۵ روستای هشترود فازهای بعدی آن هستند که در مجموع ۲۴۰ کیلومتر لوله گذاری و ایجاد  بیش از ۴۰ مخزن در آن انجام خواهد شد و علاوه بر این کار ساخت ۲۰۰ واحد مدرسه با همکاری کمیته امداد در سطح استان آغاز شده که در قالب فاز نخست طرح ساخت ۴۰ هزار واحد در سطح کشور صورت می گیرد که تفاهم نامه آن بین کمیته امداد و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) امضا شده است.

وی گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقده با دولت، این سازمان قرار است در قالب طرح نهضت ملی مسکن در مدت دو سال ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در مناطق روستایی، حاشیه شهرها و شهرهای جدید بسازد.

ملک‌لو تصریح کرد: عملیات اجرایی فاز نخست این پروژه در آذربایجان شرقی برای ساخت سه هزار واحد در فاز چهار شهر جدید سهند با امضای تفاهم نامه  با دستگاه‌های مربوطه آغاز شده و با توجه به تجربه ضعف زیرساخت‌ها در طرح مسکن مهر، با همکاری همه دستگاه های مربوطه در شهر جدید سهند و حتی تشکیل جلساتی در سطح استانی در این خصوص، احداث زیرساخت های این طرح در منطقه ای بنام شهید شفیع‌زاده توسط گروه های جهادی آغاز شده است.

سرپرست سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی از امضای تفاهم نامه ای با اداره کل مسکن و شهرسازی آذربایجان شرقی برای ساخت ۱۳ هزار مسکن در شهرهای بالای صد هزار نفری استان نیز خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه در شهرهایی مانند مرند، میانه و مراغه بررسی های کارشناسی لازم انجام شده و با تحویل زمین های مورد نیاز، ساخت این واحدها وارد مرحله اجرایی شده است.

وی در مورد عملکرد پنج ساله سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی نیز خاطر نشان کرد: تفاهم نامه با اداره کل نوسازی مدارس، اداره کل جهاد کشاورزی، اداره کل راه و ترابری در زمینه راه های روستایی، جذب ۷۰ درصد از ۹۲.۵ میلیارد تومان اعتبارات مربوط به وام های اشتغال زایی و کسب رتبه نخست کشور در این زمینه و اعطای وام به دو هزار و ۳۹۱ نفر  و ایجاد اشتغال مستقیم برای سه هزار و ۵۸۶ نفر از محل این تبصره، تحویل هشت هزار و ۵۰۰ تن قیر رایگان به سازمان ها و پیمانکاران مربوطه در دو ماه آینده برای آسفالت راه های روستایی و مناطق محروم از  جمله اقدامات صورت گرفته در این مدت بوده است.

ملک لو ساخت یک هزار و ۴۶ خانه محروم از طریق قرارداد با کمیته امداد و بهزیستی، ساخت و بازسازی سه باب مدرسه، آبرسانی به ۳۶ روستا برای مصارف شرب و کشاورزی، ساخت ۴۰ مرکز بهداشت و سلامت، احداث و بازسازی ۴۹ مسجد، ساخت و بازسازی مزار ۱۵۰ شهید، ساخت ۲۵غسالخانه و سروریس بهداشتی با ۱۲۳.۹ میلیارد تومان، آموزش، اشتغال در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی برای ۱۶ هزار و ۹۰۸ نفر، آموزش ۲۳۰ هزار و ۸۱۳ نفر در حوزه بهداشت و درمان و ایجاد ۱۱۲۹ صندوق قرض الحسنه در سطح مناطق محروم و اشتغالزایی بیش از ۱۱ هزار مورد از طریق این صندوق ها را از دیگر اقدامات جهاد سازندگی آذربایجان شرقی از سال ۹۶ برشمرد و گفت: شکل پیشرفته این صندوق ها در قالب ۵۹ تعاونی در رشته های اقتصادی و با ۷۳.۸ میلیارد تومان اعتبار تشکیل شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر جدید سهند کمیته امداد بهزیستی کلیبر خداآفرین قرارگاه امام حسن مجتبی ع مسکن مهر مرند میانه سازندگی آذربایجان شرقی میلیارد تومان بسیج سازندگی کمیته امداد تفاهم نامه اداره کل سه هزار ملک لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است

عضو هیئت رئیسه و دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها نیاز به عزم راسخ داریم و از این رو باید به دنبال احقاق حق و حقوق قانونی شهرداری از اعتبارات ملی باشیم و متأسفانه شهرداری ارومیه همیشه از اعتبارات ملی محروم مانده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، احد یوسفی در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به منظور گرامیداشت روز نهم اردیبهشت روز شوراها برگزار شده بود، اظهار کرد: امروز ما در شهری زندگی می‌کنیم که دارای استعدادهای پنهان با محرومیت‌های آشکار است.

وی خطاب به استاندار آذربایجان غربی افزود: با عوارض محلی نمی‌توان عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد و با درآمدسالانه تعریف شده شهرداری ارومیه از محل عوارض شهری نمی‌توان سرعت پروژه‌ها را حتی به استان‌های هم‌جوار رساند.

عضو هیئت رئیسه و دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر امروز بتوانیم سرعت عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم، باز نمی‌توانیم خودمان را به سرعت عمل سایر کلان‌شهرها برسانیم، آنها سال‌های سال است که از شهر ارومیه پیشی گرفته‌اند.

یوسفی تصریح کرد: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها نیاز به عزم راسخ داریم و از این رو باید به دنبال احقاق حق و حقوق قانونی شهرداری از اعتبارات ملی باشیم و متأسفانه شهرداری ارومیه همیشه از اعتبارات ملی محروم مانده است.

وی ادامه داد: عزم راسخ، اراده و نگاه ویژه استاندار آذربایجان‌غربی در جذب اعتبارات ملی و رفع مشکلات و نیز نگاه ویژه به مدیریت شهری به وضوح دیده می‌شود و امیدواریم در روزهای آینده شاهد اتفاقات خوب و مؤثر در تمام زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی، بحث ترافیک، ناوگان حمل‌ونقل، مترو، فضای سبز، مدیریت پسماند برای شهر ارومیه خواهیم بود.

کد خبر 748753

دیگر خبرها

  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان
  • اطلاعیه قطعی گاز در هوراند و کلیبر