Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،رقابت در این زمینه می تواند راهگشای استفاده از نوآوری ها و خلاقیت هایی باشد که زمینه تحول فناورانه این صنعت را فراهم می کند. رقابت میان تولیدکنندگان این حوزه در دریافت خدمات و محصولاتی که در مرز دانش تولید می شوند و می توانند سطح کیفی، امنیت و تقاضای مردمی برای تولیدات داخلی را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خدمات و محصولات که با تلاش شرکت های دانش بنیان به تولید می رسند با قیمتی مناسب تر و کارآمدتر برای خودروهای داخلی قابل استفاده هستند و می توانند نیازهای داخلی را پاسخ دهند. صنعت خودرو عرصه ای است که در چند حوزه میزان تولید، کیفیت قابل رقابت و استفاده از نوآوری ها و فناوری های نوظهور می توانند توسعه یابند.

اگر خودروسازان بازار را برای ورود تولیدات دانش محور شرکت های دانش بنیان باز کنند؛ این مجموعه ها ظرفیت رفع همه نیازها و ارتقای کیفی محصولات تولیدی را دارند. مثلا با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط یک شرکت دانش‌بنیان دو محصول تولید شده که عیب خودروهای انژکتوری و تست سیم‌کشی و شبیه‌سازی سنسورهای خودرو را بومی‌سازی کرده است.

دستگاه عیب خودروهای انژکتوری در حوزه خدمات پس از فروش و آموزش کاربرد دارد. به‌جز این محصول، تست سیم‌کشی و شبیه‌سازی سنسورهای خودرو، دستگاه دانش‌بنیان دیگری است که آن هم در این حوزه کاربردی‌های مختلف دارد و به‌نوعی مکمل دستگاه عیب خودرو محسوب می‌شود.

این محصول دارای سخت‌افزار قدرتمند صنعتی با کیفیت و کانکتورهای بادوام و پشتیبانی از زبان‌های مختلف، باتری داخلی و شارژر مستقل جهت اتصال به برق شهر و شارژ اتوماتیک از طریق اتصال به خودرو و محیط گرافیکی جذاب و کاربرپسند است.

اسمارت دیاگ دستگاهی بسیار سبک، قابل‌حمل و بدون نیاز به لپ‌تاپ یا کامپیوتر است که قابلیت عیب‌یابی خودروهای داخلی و خارجی را به‌صورت تخصصی دارد.

این محصول قابلیت عیب‌یابی موتور، گیربکس، ضد سرقت، ترمز ضد قفل، کیسه هوا، تهویه مطبوع و عیب‌یابی تخصصی خودروهای دوگانه‌سوز را دارد. همچنین قابلیت شناسایی اتوماتیک، عیب‌یابی، نمایش و پاک کردن کدهای خطا، نمایش پارامترها، نمایش منحنی گرافیکی سنسورها و پارامترها، تست عملگرها، پیکربندی، تعریف کلید و ریموت، کد خوان سوییچ، فلش، دانلود و تبدیل ایسیوها با سرعت بسیار بالا را نیز دارا است.

دستگاه عیب‌یاب خودروهای انژکتوری یا اسمارت دیاگ در خیلی از حوزه‌های صنعتی به‌خصوص خدمات پس از فروش خودروسازان، خط تولید، تعمیرگاه‌های بزرگ خصوصی، آموزش در دانشکده‌ها و سازمان فنی و حرفه‌ای و موارد بسیار دیگر کاربرد دارد.

این دو دستگاه مکمل یکدیگر هستند و کاملاً بومی‌سازی شده‌اند. تعدادی زیادی دستگاه تاکنون تولید شده و تعدادی هم به عراق و سوریه صادر شده است، در حال حاضر در این شرکت 50 نفر مستقیم و در حدود 250 نفر به‌صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بومی سازی صنعت خودرو خبرخوب دانش بنیان عیب یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تمرکز دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان روی خودروهای برقی بود؛ این خودروها می‌تواند با هدف کاهش آلودگی هوا به یکی از مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند.

فرزانه کلاهدوزان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشت، چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر مشارکت‌کنندگان محصولات با کیفیتی را ارائه دادند.

وی با بیان اینکه اطلاع از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا و تبدیل آن‌ها به محصولات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است، افزود: برخلاف بعضی نمایشگاه‌ها که تمام وسایل آن‌ها وارداتی است، در این نمایشگاه مهندسی معکوس رخ داده است و واردات نیز به محصولات دانش‌بنیان تبدیل می‌شود.

کلاهدوزان تاکید کرد: تولیدات باید در کشور انجام شود تا بتواند مفید باشد، به‌ویژه اینکه تمرکز دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان روی خودروهای برقی بود؛ این خودروها می‌تواند با هدف کاهش آلودگی هوا به یکی از مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند.

وی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت‌، توان و ظرفیت‌هایی که در این نمایشگاه دیده می‌شود، مدیریت شهری نیز می‌تواند به اجرای این طرح‌ها اعتماد کند؛ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل، دانش بنیان‌ها نسبت به سال گذشته پر قدرت‌تر ظاهر شدند، همچنین تجربه‌های آن‌ها در زمینه پروتوتایپ به ساخت انبوه رسیده بود که اگر به قرارداد منتهی شود، نتیجه مطلوبی خواهد داشت‌.

کد خبر 750312

دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود