Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@05:19:17 GMT

قبل از خرید سیم کارت و خرید خط رند حتما اعتبارسنجی کنید!

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۱۸۳۰

قبل از خرید سیم کارت و خرید خط رند حتما اعتبارسنجی کنید!

سیمکارت ها امروزه یکی از اجزاء جدا نشدنی و بعضا واجب برای مردم به شمار می آیند. - اخبار بازار -

در بسیاری از مشاغل راه های ارتباطی با مشتریان به شکل امروزی تبدیل شده و ارائه یک شماره سیم کارت معتبر می تواند به اعتماد مشتریان کمک شایانی کند. در این بین بازار خرید و فروش سیم کارت و خرید خط رند پیچیدگی فراوانی دارد و افراد از خرید سیم کارت اهداف متفاوتی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی به دنبال خط رند 0912  هستند تا به کسب و کارشان اعتبار ببخشند.
همانطور که می دانید خرید  سیم کارت یا فروش سیم کارت 912  یا سایر پیش شماره ها از فروشندگان نامعتبر می تواند عواقب بدی مانند شکایات مربوط به صاحب قبلی آن را به همراه داشته باشد. در این بین پیشنهاد می شود که جهت هرگونه خرید و فروش  سیم کارت  صرفا از دفاتر پیشخوان خدمات دولت که متصدی اصلی این موضوع هستند استفاده کنید.

برخی از این مراکز جهت تسهیل و تکریم ارباب رجوع اقدام به تاسیس وبسایت کرده اند تا مراجعین با کمترین اتلاف وقت و هزینه به مقصود خود دست یابند. امور مشترکین جم به نشانی jamsimkart.com  بیش از 15 سال قدمت دارد و بصورت کاملا غیرحضوری و در محل دلخواه شما تمامی مراحل انتخاب خط تا تنظیم و ثبت سند را انجام می دهد.

حال به بررسی این موضوع می پردازیم که هدف متقاضیان از خرید سیم کارت چیست؟

در نگاه اول، پاسخ ساده است! چون با استفاده از سیم کارت افراد به خدمات ارتباط بی سیم از راه دور دسترسی پیدا می کنند. اما موضوع مورد بحث تفاوت اصلی در کاربرد سیم کارت است و پیش از هر چیز باید بدانیم که هدف ما از خرید سیم کارت چیست، یا چرا خرید سیم کارت دائمی را به خرید سیم کارت اعتباری ترجیح می‌دهیم؟

درنگاه عامه هدف ازخرید سیم کارت برای ارتباطات روزمره اعم از تماس تلفنی، پیامک و اینترنت و به طور کلی جهت ارتباط با اطرافیان می باشد. که هر شخص، بسته به نوع نیاز خود سیم کارت دائمی و یا اعتباری تهیه می کند.

از دیدگاه تخصصی تر می توان به خرید سیم کارت برای ارتباطات درون سازمانی اشاره کرد:

شرکت های بزرگ عموما از سیم کارت و حتی گاهی تلفن‌های همراه مخصوص و متحدالشکل برای ارتباطات درون سازمانی خود استفاده می‌کنند.

استفاده از این نوع سیم کارت ها در واحد پشتیبانی و مواردی از این دست، در بین شرکت‌های فعال بسیار رایج است

استفاده ازسیمکارت تنها برای مودم‌ و استفاده های اینترنت

استفاده از سیمکارت ها به عنوان مودم‌های اینترنت پر سرعت همراه، در حال فراگیر شدن در بین مردم می باشد، و سیم کارت‌هایی که درون این مودم‌ها قرار می‌گیرد، باید الزاماً از نوع نسل چهارم یا همان 4G بوده و بهتر هم هست که از نوع دیتا باشند.

از نگاه تخصصی تر میتوان هدف ازخرید سیم کارت را انجام امور تجاری دانست

خرید سیم کارت برای انجام امور تجاری بسیار مهم‌تر و دقیق‌تر از حالت های قبل می باشد. به عنوان مثال این شماره قرار است بر روی تمامی کارت‌های ویزیت، بروشورها و صفحات مجازی شما درج شود و وسیله ارتباط‌ شما با مشتریانتان باشد. در این زمان شما نیازمند یک شماره بیزنسی هستید و سیم کارت مربوطه را تنها برای کار خود اختصاص خواهید داد. حتی ممکن است برای داشتن اعتبار بالاتر در کسب و کار، اقدام به خرید سیم کارت دائمی0912 کنید. همچنین رند بودن شماره‌ای که برای این کسب و کار در نظر دارید، باعث می‌شود این شماره سریع‌تر در ذهن مخاطبان شما ثبت شود و انتقال آن نیز آسان‌تر باشد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خرید سیم کارت کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟

سامانه اعتبارسنجی که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود، به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها مانند تامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسیده است و انتظار می‌رود جهت به عقب نیفتادن رونمایی از سامانه، هرچه زودتر اطلاعات مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی از طرف این سازمان‌ها تکمیل شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو – مرضیه کوثری: اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

 

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

 

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و... شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

 

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

 

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

 

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

 

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

 

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی