Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین، احمد صادقی با بیان اینکه شفافیت در شهرداری متولی مشخصی نداشت، افزود: در این زمینه تنها به ارائه یک سری اطلاعات کلی در سامانه‌ای بسنده شده که ۸۰ درصد آن آفلاین بود  و اطلاعات به صورت دستی وارد می‌شد که در مدت اخیر از مدیریت شهری، تلاش شده تا در اولین گام سامانه شفافیت بروز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دیگر درخواست ما این بوده که سامانه‌ به سامانه‌های اصلی متصل و اطلاعات آن برخط شده و به صورت قابل فهم برای عموم مردم منتشر شود.

او با اشاره به اولویت‌های کمیته شفافیت و شهر هوشمند در سال ۱۴۰۱، توضیح داد: در این خصوص کارگروه‌هایی شکل گرفته و بحث در مورد درخواست‌های جدید و توسعه در زمینه شفافیت و هوشمندسازی انجام شده است که در این دو بخش حوزه‌هایی که تاکنون تعیین تکلیف نشده‌اند، مورد توجه قرار  گرفته و تعیین تکلیف می‌شوند. مثلا یکی از اولویت‌های ما مصوبه الزام شهرداری به ایجاد درگاه واحد است. این اقدام بسیار مهم و تضمین‌کننده بوده و از طرفی محصول‌محورترین کار در این زمینه به شمار می‌رود که باید انجام شود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: باید تمام این سامانه‌ها در یک درگاه واحد به مردم عرضه شود تا بتوان عمده خدمات شهرداری تهران را به صورت غیرحضوری ارائه کرد. این مصوبه هم به شفافیت امور کمک می‌کند و هم موجب هوشمندی و تسریع فرآیندها می‌شود؛ علاوه بر این نقش مهمی در کاهش سفر درون شهری و به دنبال آن کاهش آلودگی هوا دارد. اگر این درگاه واحد را بتوانیم امسال ایجاد کنیم، کار بسیار بزرگی است که می‌تواند محصول سال‌ها هوشمندسازی باشد. 

صادقی با بیان اینکه ۶۱ سامانه فعال در شهرداری تهران داریم، اظهار کرد: در سال گذشته نسخ جدید تعدادی از سامانه‌های شهرداری مورد بهره‌برداری قرار گرفت؛ ما در این زمینه نیز به دنبال تجمیع سامانه و ایجاد درگاه واحد هستیم.

او درباره ضرورت انتشار حقوق و مزایای مدیران شهرداری هم گفت: در این خصوص مصوبه داریم و باید بر اساس آن اقدامات لازم صورت بگیرد.

کد خبر 674635 برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهردارى تهران شورای شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شوراى شهر تهران شهردارى تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟

یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است ولی برای تعطیلی، مالیات را بهانه می‌کنند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سپهر مهرابی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت شفافیت مالی در جریان کالا و خدمات  به بازارنیوز گفت: شفافیت مالی در بخش‌های مختلف اقتصادی برای دولت به منظور نظارت و تنظیم مؤثر جریان کالا‌ها و خدمات ضروری است.

وی افزود: شفافیت در زنجیره ارزش، امکان ارزیابی شفاف درآمد، هزینه‌ها و سود را فراهم می‌کند و دولت را قادر می‌سازد تا از رعایت مالیات اطمینان حاصل کند و از فرار مالیاتی جلوگیری کند. پیاده سازی سیستم‌های صورتحساب الکترونیکی، مانند سامانه مودیان، نقش اساسی در ارتقای شفافیت مالی و پاسخگویی در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند. در همین رابطه نیز از دی ۱۴۰۲ همه مشاغل باید به سامانه مودیان متصل شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به لزوم شفاف شدن طلافروشان با پیوستن به سامانه مودیان گفت: یکی از بخش‌هایی که در برابر شفافیت مقاومت نشان داده، صنف طلافروشان است که هنوز هم به طور کامل به این سامانه متصل نشده‌اند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صنف طلافروشان اغلب در شرایط غیرشفاف فعالیت می‌کنند، فاکتور‌هایی با اجزای نامشخص و بدون شفافیت نیز صادر می‌کنند و به دنبال دور زدن قوانین در فرار از پرداخت مالیات هستند. طلافروشان در صورت اتصال به سامانه مودیان و شفافیت باید اجزا مختلف فاکتور را برای مردم اعلام کنند و صورتحساب‌های الکترونیکی با قالب مشخص و ریز جزئیات به مشتری و سامانه مودیان صادر کنند که درآمد، هزینه و سود آن‌ها را به طور دقیق منعکس کند.

وی افزود: با اتصال به سامانه مودیان، طلافروشان ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر سود و دستمزد فروش خود خواهند بود.


مهرابی در ادامه با اشاره به دلیل مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی اظهار کرد: مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی ناشی از عدم تمایل آن‌ها به افشای درآمد واقعی و ترس از دست دادن فرصت‌های احتمالی فرار مالیاتی است. با اتصال به سامانه مودیان، دیگر امکان دور زدن مردم در اخذ هزینه بیشتر و همچنین فرار از پرداخت مالیات واقعی وجود ندارد.

این کارشناس اقتصادی در بیان مشکل اصلی طلافروشان، گفت: طبق اعلام برخی افراد در درون صنف طلافروشان، مسئله جنجال دوباره آنها و بستن مغازه‌ها، اصلا سامانه مودیان نیست، بلکه اعلام و شفافیت دارایی‌ها برای مقابله با قاچاق در سامانه تجارت دلیل اصلی مخالفت‌های این صنف است، اما برای اینکه این موضوع را توجیه کنند؛ اعلام می‌کنند که سامانه مودیان و اخذ مالیات بیشتر، دلیل مخالفتشان است.

مهرابی در پایان گفت: مشخصا شفافیت دارایی‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است که مالیات را بهانه می‌کنند، ولی در هر صورت پیوستن به هر دو سامانه مودیان و سامانه تجارت الزاما باید صورت پذیرد و امکان دور زدن شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها از این پس وجود نخواهد داشت.


پایان پیام//

برچسب ها: مالیات طلافروشان ، طلا ، طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9u

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • تمامی مدارس نوبت عصر خوزستان فعال هستند