Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت گاز استان هرمزگان از اتمام پروژه ۲۰ اینچ ارتباطی پالایشگاه گاز سرخون و نیروگاه گازی خلیج فارس در اردبیهشت ماه سال جاری، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، فواد حمزوی در این خصوص افزود:  پروژه اجرای  دو کیلومتر خط انتقال ۲۰ اینچ نیروگاه گازی خلیج فارس جهت حفظ تولید گاز و سایر محصولات پالایشگاه گاز سرخون با ایجاد امکان جذب گاز کم فشار پالایشگاه  در اردیبهشت ماه سال جاری، تزریق گاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمزوی افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری مد ظله العالی در خصوص نامگذاری و شعار سال این پروژه جهت افزایش انعطاف پذیری عملیات منتج به استمرار تولید پالایشگاه سرخون  انجام شد  به طوری که در صورت عدم امکان مصرف گاز تولیدی پالایشگاه در صنایع غرب بندر عباس به هر دلیل امکان  جذب از طرف نیروگاه خلیج فارس فراهم شده است.

همچنین در راستای امکان برداشت گاز جبرانی مورد نیاز  نیروگاه خلیج فارس در پیک مصرف گاز  یک خط ارتباطی بین قسمت فشار بالا و فشار پایین خط لوله ۲۴ اینچ سرخون - رفسنجان به همراه شیر Globe تعبیه شده است.

حمزوی اظهار کرد: این پروژه مهم و استراتژیک که حاصل اتاق فکر و همکاری تنگاتنگ دو شرکت پالایش گاز سرخون و قشم ، شرکت گاز استان هرمزگان و منطقه ۶ عملیات انتقال گاز  با پشتیبانی ستاد و دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران بود ، به لطف پروردگار بعد از یک عملیات ۷۲ ساعته پیچیده و شبانه روزی و استفاده از اکیپ های متعدد عملیاتی و ماشین آلات سنگین ، در تاریخ نهم اردیبهشت  ماه ۱۴۰۱ با موفقیت وصل به کار و به بهره برداری رسید.

در پایان مدیر عامل شرکت گاز استان هرمزگان عنوان کرد: از مزایای اجرای پروژه فوق الذکر علاوه بر امکان چابکی بیشتر عملیاتی و امکان استفاده گاز مورد نیاز صنایع استان در زمستان با کم ترین محدودیت، با افزایش استمرار تولید روزانه حدود ۴و نیم میلیون متر مکعب گاز طبیعی و افزایش ظرفیت صادرات گاز، روزانه بیش از  ۳۰۰ میلیارد ریال ذخیره ارزی برای کشور به همراه دارد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پالایش خلیج فارس شیر گاز هرمزگان گاز سرخون خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • ملت ایران در برابر تحریف خلیج‌ فارس کوتاه نخواهد آمد
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس