Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان در سال 1401 برگزار شد.    
اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان مازندران روز پنجشنبه 15 اردیبهشت با حضور اعضای شورا متشکل از مدیران دستگاه های اجرایی و قضایی استان در محل استانداری و به ریاست حسینی پور استاندار مازندران برگزار شد.      
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری: در این جلسه یخکشی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع آب استان،  مسائل و چالش ها گفت: کارگروهی متشکل از ادارات آب منطقه ای، جهاد کشاورزی ، منابع طبیعی و هواشناسی و فرمانداران مناطق حساس تشکیل و در آن مباحثی همچون انسداد چاه های غیر مجاز، مدیریت پساب، بازچرخانی آب، نصب کنتورهای هوشمند، استقرار گروه های گشت و بازرسی تصویب گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به کاهش رواناب در این استان بیان کرد: استان از سال گذشته دچار کاهش بارندگی و آوردهای رودخانه ای شد که با توجه به ذخیره آب در مخازن سدها توانستیم از آن عبور کنیم ولی در سال آبی جاری و پیش بینی های سازمان هواشناسی به دلیل کاهش مخازن سدها وضعیت بحرانی است.           
وی افزود: توسعه سدها، احداث کانال های مدرن و بهبود آببندان ها می‌تواند در مواقع خشکسالی کمک کننده باشند که باید برای این حوزه ها اعتبارات ویژه ای در نظر گرفت.     
یخکشی در پایان مدیریت مصرف و صرفه جویی آب و  کشت گیاهان کم آب طلب و عدم کشت دوم برنج و نوبت بندی در تقسیم آب را امری مهم و حیاتی دانست.      
 در ابتدای این جلسه حسینی پور استاندار مازندران با اشاره به وجود رودخانه ها و آببندان ها در استان گفت: وضعیت منابع آب و بارش های گذشته نشان دهنده سال خشک و سختی است که نیاز است با همکاری مردم و دست اندرکاران از این سال سخت عبور کنیم.        
وی با اشاره‌ به سفر روز گذشته وزیر کشور به استان مازندران و اینکه موضوع آب و کشاورزی به عنوان اولویت اول این استان مورد بررسی ویژه قرار گرفته است خاطرنشان کرد : بدون شک گزارشات وزیر کشور در هیأت دولت مورد توجه جدی قرار می گیرد و نگاه دولت به آب استان نگاه ویژه ای خواهد بود و براساس مقررات کشور شاهد اقدامات خوبی در حوزه استان مازندران بودیم هرچند این اقدامات کفایت نمی کند و باید کارهای راهبردی تری پیرامون مسئله آب در استان انجام شود.    
رئیس شورای حفاظت از منابع آب استان توجه به تکنولوژی های روز دنیا برای کاهش مصرف آب و استفاده از روش های نوین آبیاری را مهم دانست و تصریح کرد باید از روش های سنتی فاصله بگیریم تا بر میزان مصرف نظارت داشته باشیم و توسعه آب های قطره ای در باغات استان بصورت سیستمی مورد توجه قرار گیرد.       
حسینی پور همچنین بر ایجاد کارگروه های مناسب متشکل از نخبه های آب استان و بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به منظور کاهش مصرف آب و افزایش محصولات کشاورزی تاکید کرد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان در سال 1401 برگزار حفاظت از منابع آب استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم