Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «عباس سعیدی کیا» اظهار داشت: طرح تفصیلی به عنوان سندفرادستی و تعیین کننده کاربری‌های زمین‌ها، تراکم‌های ساختمانی، نیازمندی‌های عمومی شهر، محدوده شوارع و شبکه‌های ارتباطی و چند آیتم مهم و راهبردی دیگر از اهمیت استراتژیک برخوردار است لذا مرحله به مرحله آن نیازمند وسواس و دقت نظر و جلسات فشرده کارشناسی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح تفصیلی به عنوان یک نقشه راه، ریل حرکت و سندِ فرادستی توسعه‌ای باید عملیاتی، مبتنی بر نیازها و مطالباتِ موجود، آینده‌نگرانه و کارشناسی باشد و حقوق متقابل شهروندان و مدیریت شهری را نیز به موازات یکدیگر لحاظ و تامین نماید و در این ارتباط جلسات مستمری با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، اداره کل راه و شهرسازی، استانداری البرز، مدیران و کارشناسان معاونت شهرسازی و معماری و مشاورین طرح برگزار و موضوعات و دغدغه ها و روند اقدامات به صورت مویرگی تحلیل و تجزیه می‌شود.

این مسئول اظهار کرد: در خصوص طرح تفصیلی آتی کرج در حوزه‌ای به بررسی روند اقدامات صورت گرفته، بارگذاری‌ها، کارشناسی‌ها، نیازسنجی‌ها و برداشت‌های انجام شده می‌پردازیم که مبتنی بر نیازهای توسعه‌ای این کلانشهر باشد و در حوزه‌ای دیگر فعالیت‌ها و کارهای باقیمانده را احصاء و در جلساتِ تخصصی و کارشناسی با حضور نمایندگان حوزه‌های مربوطه چکش‌کاری می‌نماییم تا خروجی نهایی طرح عملیاتی، کارشناسی و برنامه‌ریزی شده باشد.

سعیدی کیا عنوان کرد: در خصوص کلانشهری همچون کرج که شاخصِ مهاجرپذیری در آن بسیار قابل توجه است، روند و چگونگی تهیه طرح تفصیلی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که پیش‌بینی افزایش جمعیت و نیاز به توسعه شهری در بخش‌های مختلف، ارتقای سرانه‌ها و بهبود شبکه‌های ارتباطی درون شهری و دیگر مسائل باید به صورت علمی و مستند صورت پذیرد، در غیر این صورت میراثِ ما برای آیندگان انبوهی از مشکلات و مسائل حل نشده خواهد بود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج در پایان از نخبگان، دانشگاهیان، اندیشمندان، برنامه ریزان و متخصصین این حوزه تقاضا کرد برنامه‌ها، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات و آسیب‌شناسی خود از روند تهیه طرح آتی تفصیلی شهر را در اختیار کارشناسان و مشاورین تهیه کننده طرح قرار دهند تا خروجی تلاش‌ها همسو با نیازهای واقعی شهر و شهروندان باشد.

46

کد خبر 1628708

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی ‌؛ عباس بیات در آیین افتتاح معرفی نمایشگاه مشاغل در خراسان شمالی گفت: هنرستان های خراسان شمالی
زمینه ساز رشد و توسعه این استان را فراهم کرده اند.
وی افزود: ۵ درصد رشد در حوزه فنی و حرفه ای خراسان شمالی نشان از کار جهادی مدیران آموزش و پرورش است.

هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی
وی با تاکید بر اینکه هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهند شد، افزود: فرش به عنوان زیست بوم این منطقه قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد .

 تحصیل ۱۴ هزار هنرجو در ۹۲ هنرستان خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی هم خواستار تقویت هنرستان ها متناسب با زیست بوم استان شد تا علم و مهارت جوانان استان در مسیر توسعه استان قرار گیرد. محمدرضا حسین نژاد وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانشجو را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم‌ در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در بخش های تولید فرش و پرورش اسب پتاسیل های قابل توجهی دارد بر تربیت و پرورش نیروهای غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان ها و هنرجویان تاکید کرد.

حسین نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، اضافه کرد: هنرستان ها و دانشگاه ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.
استاندار با اشاره به سفر رئیس جمهور و تصویب ۸ هنرستان و ارتقای آن به ده هنرستان گفت: در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام های موثری را خواهیم برداشت.

خراسان شمالی در توسعه توازن رشته ای جزو پنج استان برتر
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: کسب مهارت های لازم با نگاه عمیق مدیران هنرستان ها و توسعه متوازن رشته ای از اقدامات مهم در دو سال اخیر است به طوری که در توسعه متوازن جزو پنج استان برتر کشور هستیم که از ۳۶ درصد به ۴۴ درصد رسیده ایم .
وی افزود: توجه به هنرستان ها متناسب با رشته های بومی هر منطقه مورد توجه است.
نمایشگاه متمرکز مشاغل در ۱۴ غرفه همزمان با هفته معرفی مشاغل دست سازه ها و تولیدات هنر آموزان استان از هنرستانهای بجنورد، شیروان، فاروج، غلامان، راز، اسفراین، گرمه، مانه، سملقان و جاجرم عرضه شده است.
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به نام هفته مشاغل نامگذاری شده است. 

دیگر خبرها

  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل به تصویب رسید
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل تصویب شد
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود