Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@21:52:14 GMT

40درصد ارزان‌تر خريد کنيد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۴۰۳۷

خبرگزاری آریا-تعداد میادین میوه و تره‌بار شهر تهران تا پایان سال 1402 به 500عدد افزایش می‌یابد که بسیاری از بازارها در مناطق کم‌برخوردار و فاقد میدان میوه و تره‌بار هستند. علیرضا زاکانی از زمانی که بر مسند ریاست شهرداری تهران نشست، یکی از دغدغه‌های خود را افزایش میادین میوه و تره‌بار و دسترسی آسان به بازارها برای شهروندان تهرانی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به مناطق کم‌برخوردار البته رویکرد اصلی مدیریت شهری در دوره ششم است و در این مسیر، توجه ویژه به میادین میوه و تره‌بار در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، ایجاد بازارچه‌هایی در مترو با نیت تنظیم بازار، عرضه کالاهای اساسی در میادین میوه و تره‌بار، دسترسی آسان به این میادین در زمان کوتاه و... فعالیت‌هایی است که سازمان مدیریت میوه و تره‌بار شهرداری تهران انجام داده است. این سازمان از سال گذشته برنامه‌ای را برای زنجیره تامین محصولات اساسی آغاز کرده که اکنون این برنامه در چند محصول پرمصرف مانند سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، برنج، سیب، پرتقال و کیوی اجرا می‌شود. عرضه ارزان محصولات میادین میوه و تره‌بار نسبت به بازار در شرایطی که محصولات گران در دیگر بازارها به‌دست مردم می‌رسد نیز همچنان مورد توجه سازمان مدیریت میادین است. به هر روی، سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار تا پایان دوره ششم مدیریت شهری 3برنامه‌ را در دستور کار قرار داده است؛ برنامه کوتاه‌مدت یک ساله، میان‌مدت2ساله و برنامه بلندمدت 4ساله که موضوع ایجاد زنجیره تأمین محصول سالم با قیمت مناسب یکی از محورهای این برنامه است؛ طوری‌که سازمان میادین قصد دارد از طریق قرارداد با کشاورزان و کانون‌های تولید، احداث واحدهای سردخانه، انبار و بسته‌بندی این برنامه را جلو ببرد. موضوع دیگر نیز مرتبط با توسعه شبکه توزیع است که از طریق توسعه میادین و بازارها انجام می‌شود. شهردار تهران با تأکید بر اینکه قیمت اقلام میادین میوه و تره‌بار حدود 40درصد نسبت به سطح شهر ارزان‌تر است، گفت: «پیش از شروع سال جدید، توزیع اقلام پرمصرف کاهش قیمت داشت تا معیشت مردم تأمین شود.»
افزایش کیفیت و کاهش قیمت میوه و تره‌بار
به گزارش همشهری، معاون بهره‌برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران  هم از افزایش کیفیت و کاهش قیمت محصولات در میادین میوه و تره‌بار خبر داده است. محمد سراب‌نشین در این رابطه گفت: «با تکمیل زنجیره تامین و کاهش فاصله تولید تا مصرف محصولات باغی و کشاورزی، شاهد افزایش کیفیت و کاهش قیمت این محصولات در میادین میوه و تره‌بار شهرداری خواهیم بود.» او با تأکید بر لزوم حمایت جدی‌تر از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، اضافه کرد: «بستر لازم برای عرضه مستقیم محصولات در میادین میوه و تره‌بار فراهم شده است و از حضور تولیدکنندگان برای عرضه بی‌واسطه تولیداتشان استقبال می‌کنیم.»
  294 میدان و بازار میوه و تره‌بار در مناطق 22گانه تهران فعال است.
  263میدان میوه و تره‌بار از مدیریت شهری گذشته تحویل گرفته شده است.
  100میدان میوه و تره‌بار در سال‌ 1401 احداث می‌شود.
  100میدان میوه و تره‌بار نیز در سال 1402 احداث خواهد شد.
  500میدان میوه و تره‌بار برآورد افزایش میادین تا پایان سال 1402 است.
  32میدان میوه و تره‌بار در 6ماه نخست مدیریت شهری به پایتخت اضافه شده است.
  43سال از احداث نخستین میدان میوه و تره‌بار در تهران می‌گذرد.
  200میدان میوه و تره‌بار با نگاه ویژه به مناطق جنوبی تهران ایجاد خواهد شد.
  5تا 10درصد کالاها در مدیریت شهری جدید ارزان‌تر به‌دست مردم می‌رسد.
  2هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی اقتصادی مردم در طول 200روز از دوره مدیریت شهری است.
  31غرفه تخصصی در 29ایستگاه مترو احداث شده است.
  قیمت برنج پاکستانی در میادین میوه و تره‌بار 18هزار و 500تا 20هزار تومان است؛ درحالی‌که در بازار هر کیلو برنج پاکستانی بین 27تا 30هزار تومان است.
  15درصد افزایش کیفیت در محصولات فرنگی‌ است.
  6برابر افزایش عرضه گوشت گوسفند و گوساله از بهمن‌ماه سال قبل تا امروز است.
  5تا 10درصد عرضه میوه از  فروردین سال گذشته تا فروردین امسال افزایش داشته است.
  15تا 20هزار میلیارد تومان هزینه احداث چند ابرپروژه است.
  10تا 30هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی و بسته‌بندی در میدان مرکزی ایجاد خواهد شد.
  300تن در روز پسماند میادین میوه و تره‌بار است که تبدیل به کمپوست و خوراک می‌شود.
  4میدان میوه و تره‌بار تا خردادماه سال 1401 احداث می‌شود.
  123محله در تهران میدان میوه و تره‌بار ندارند.
  70محله بدون میدان میوه و تره‌بار در اولویت احداث بازار میوه و تره‌بار قرار دارند.
تفاوت عرضه در میادین میوه و تره‌بار با بازار
  39درصد عرضه میوه‌جات افزایش داشته است.
  32درصد عرضه گروه سبزیجات افزایش داشته است.
  16درصد عرضه گوشت گوساله افزایش داشته است.
  22درصد گوشت گوسفند افزایش داشته است.
  9درصد عرضه گوشت مرغ افزایش داشته است.
  اختلاف قیمت میادین میوه و تره‌بار با بازار
  14درصد قیمت تخم‌مرغ
  17درصد قیمت گروه حبوبات
  20درصد قیمت قندوشکر

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ارزان تر میادین میوه و تره بار میدان میوه و تره بار افزایش داشته سازمان مدیریت افزایش کیفیت مدیریت شهری کاهش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه در میادین تره بار
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است