Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@17:01:24 GMT

سازمان ملل: 25 میلیون تن غلات امکان خروج از اوکراین را ندارد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۴۰۴۱

سازمان ملل: 25 میلیون تن غلات امکان خروج از اوکراین را ندارد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، یک مقام آژانس مواد غذایی سازمان ملل از گیر کردن نزدیک به 25 میلیون تن غلات در اوکراین به علت چالش‌های زیرساختی و محاصره بنادر دریای سیاه به ویژه بندر «ماریوپل» که سبب شده تا این محموله ها نتواند از این کشور خارج شود، خبر داد.

سازمان خوار و بار ملل متحده، فائو نیز اعلام کرد، این محاصره به عنوان عامل افزایش قیمت مواد غذایی دیده می‌شود؛ قیمت مواد غذایی در جهان در ماه مارس به علت درگیری‌های روسیه و اوکراین به رکورد بالایی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام شورای جهانی غلات، اوکراین، چهارمین صادرکننده بزرگ ذرت در فصل برداشت سال 21-2020 و ششمین صادرکننده گندم در جهان بوده است.

جوزف اشمیدوبر، معاون بخش بازار و تجارت فائو در نشست خبری در ژنو گفت: «این وضعیت، شرایط تقریبا عجیبی است که در اوکراین شاهد آن هستیم، به طوری که نزدیک به 25 میلیون تن غله می تواند صادر شود اما صرفا به علت نبود زیرساخت و محاصره بنادر، نمی تواند از این کشور خارج شود‌.»

وی افزود، پر بودن سیلوها، ممکن است در برداشت بعدی در جولای و آگوست به کمبود محل ذخیره سازی منجر شود.

اشمیدوبر توضیح داد: «با وجود جنگ، شرایط برداشت چندان وخیم به نظر نمی رسد؛ این می تواند به معنای نبود فضای ذخیره سازی کافی در اوکراین باشد به ویژه اینکه هیچ راهی برای صادرات گندم از اوکراین وجود ندارد‌.»

وی بدون ارائه جزئیات گفت، نگرانی دیگری گزارش شده و آن این است که برخی از مخازن در جریان جنگ ویران شده اند.

از زمان درگیری روسیه و اوکراین، کی‌اف مجبور شده است تا غلات خود را با قطار از مرزهای غربی یا از طریق بنادر رود دانوب به جای دریا صادر کند.

رئیس سازمان تجارت جهانی اوایل این هفته به رویترز گفت که وی در مورد افزایش قیمت مواد غذایی «واقعا نگران » است و با سایر شرکای خود به دنبال راه حلی است.

«اگر ما بتوانیم غلات را از اوکراین خالی کنیم، واقعا به دنیا کمک خواهد کرد... خطر جدی افزایش قیمت مواد غذایی که می تواند به فقر غذایی بیشتر شود، وجود دارد.»

پس از درگیری نظامی روسیه و اوکراین، قیمت مواد غذایی به ویژه غلات در این کشور افزایش یافت زیرا هم روسیه و اوکریان از صادرکنندگان بزرگ این محصولات در جهان هستند.

بر اساس آمارها، تنها در نزدیک به دو ماه درگیری نظامی روسیه و اوکراین قیمت گندم حدود 50 درصد رشد داشته است. در حال حاضر کارشناسان نسبت به تامین امنیت غذایی جهان در آینده هشدار می‌ دهند. بسیاری از کشورها ذخیره‌ سازی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ بیشتر کرده‌ اند به طوری که چین حدود نیمی از صادرات محصول گندم را‌‌‌‌‌‌‌‌ در انبارهای خود ذخیره کرده است.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد چند هفته پیش از وابستگی 36 کشور که برخی از آنها فقیرترین و آسیب پذیرترین کشورهای جهان هستند، خبر داده و گفته بود، این کشورها برای بیش از نیمی گندم وارداتی خود بر روی روسیه و اوکراین حساب می‌کنند.

درحال حاضر بسیاری از کشورها از تورم ناشی از افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی رنج می‌برند. در جدیدترین گزارش، نرخ تورم ترکیه به 70 درصد رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گندم آرد نان اوکراین تورم افزایش قیمت مواد غذایی روسیه و اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: فعالیت‌های مهم این مرکز در زمینه افزایش بهره‌وری کشاورزی و کمک به جهش تولید با مشارکت مردم، تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات است.


 محسن دادار  افزود: هسته‌های اولیه بذر‌ها اولین قدم در تولید محصولات با کیفیت و سالم، افزایش بهره‌وری زمین، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش بازدهی اقتصادی و در نتیجه کمک به جهش تولید است.

 
او گفت: گفت: سال گذشته برای اولین بار استان اصفهان از واردات هسته‌های اولیه بذر‌های غلات گندم و جو بی نیاز شد و به خودکفایی رسید که تداوم آن تاثیر مثبتی بر جهش تولید استان دارد و نیازمند برخی حمایت‌ها است.

 
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم گفت: پایگاه تولید نهاده‌های ژنتیکی گاو هلشتاین، سالانه حدود ۲۰۰هزار اسپرم از برترین گاو‌های نر وارداتی از کشور آلمان تولید می‌کند.


او خاطر نشان کرد: این پایگاه با هدف افزایش مشارکت مردم توسط بخش خصوصی و با حمایت مرکز ایجاد شده است.


 تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات در ۵ مرحله صورت می‌گیرد که شامل بذر پرورش یک، بذر پرورش دو، بذر پرورش سه، بذر مادری و بذر گواهی شده است.


استاندار اصفهان، فرماندار، جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  در بازدید از ایستگاه تحقیقاتی کبوترآباد با فعالیت‌ها و دستاورد‌های این مرکز به ویژه در زمینه تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات از نزدیک آشنا شدند و در جریان نیاز‌های ایستگاه برای جهش تولید قرار گرفتند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟