Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها اخبار ضد و نقیضی از مسئولان باب آخرین وضعیت برجام به گوش می‌رسد. عده‌ای از پیشرفت در مذاکرات می‌گویند در مقابل نیز عده‌ای از پایان بی‌سرانجام آن می‌گویند.

در این خصوص محمود احمدی بیغش معتقد است اختلاف ما با آمریکا و اروپایی‌ها مبنایی است و متقابلا آن‌ها هم همین‌طور. آمریکایی‌ها معتقدند ما باید از اصول مان دست برداریم، در حالی‌که ما به دنبال آن هستیم آن‌ها از رفتار زیادی‌خواهانه و قلدرمابانه‌اش دست بردارد ما که نمی‌توانیم از اصول انقلابی‌مان دست برداریم چون در ذات تعهدات دینی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس : ایران دنبال اخذ تضمین از آمریکاست تا دوباره از برجام خارج نشود و تحریم ها برنگردند فعال سیاسی : دست های پشت پرده ؟! آدرس غلط ندهید، برجام را احیا کنید

محمود احمدی بیغش ، در خصوص آخرین وضعیت برجام گفت: برجام سرانجامی ندارد. برجام به بن‌بست رسیده است و به همین خاطر خبری از آن نیست. دولت تلاش خود را می کند اما برجام در این چند سال به شکلی پرورش پیدا کرده است که بخشی از زندگی مردم شده است. مردم ناخودآگاه برجام را در رفتار و زندگی خود شریک می‌کنند؛ به طور مثال می‌گویند این خانه را بخر، دیگری می‌گوید ببینیم برجام چه می‌شود و این موارد نشان می دهد برجام ناخودآگاه با زندگی مردم عجین شده است. اگر واقعیات برجام را به مردم بگوییم آن‌ها تکلیف خود را می‌دانند؛ بیاییم و بگوییم برجام به سرانجام نخواهد رسید و به بن بست رسیده است و آن وقت می‌فهمند چه باید کنند.



اهداف تیم روحانی با رییسی متفاوت است وی از همراهی تیم مذاکره کننده حسن روحانی در کنار تیم فعلی گفت:‌ تیم آقای روحانی هر کاری که می‌خواست انجام دهد داده بود. اتفاقا فکر می کنم اهدافی که آنان به دنبالش بودند با اهداف تیم ابراهیم رییسی متفاوت است و من این را قبول ندارم.

ما نمی‌توانیم از اصول انقلابی‌مان دست برداریم وی در ادامه افزود:‌ اختلاف ما با آمریکا و اروپایی‌ها مبنایی است و متقابلا آن‌ها هم همینطور. آمریکایی‌ها معتقدند ما از اصول مان دست برداریم در حالی‌که ما به دنبال آن هستیم، آن‌ها از رفتار زیادی خواهانه و قلدرمابانه‌شان دست بردارند، ما که نمی‌توانیم از اصول انقلابی‌مان دست برداریم چون در ذات تعهدات دینی ما است و ما برای آن در طول ۴۳ سال هزینه داده‌ایم. آمریکا و اروپا هم یک کشور استکباری و به دنبال منافع خود هستند منافع آن‌ها هم این است که ما کوتاه بیاییم.

بحث سپاه بهانه است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا مشکل اصلی، تحریم‌های سپاه است گفت: خیر. این بهانه است. هر چیزی را که آمریکایی‌ها بگویند بر فرض محال انجام دهیم آن‌ها بهانه دیگری می‌آورند که به قول حضرت آقا آن‌ها حد توقف ندارند آنها فقط می‌خواهند خوار شدن و وابسته شدن مردم ایران را ببیند. همان‌طور که در ۵۰ سال قبل انقلاب بود، بحث سپاه بهانه است.

محمود احمدی بیغش در پایان از تعامل با کشورهای شرقی گفت: روابط با کشورهای شرقی مشکلات را حل میکند. هر کشوری که با ما تعامل داشته باشد مشکلی ندارد ما باید اول به خودمان متکی باشیم و بعد با تمام دنیا البته به جز آنان که به رسمیت نمی شناسیم.

21217

کد خبر 1628743

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم مذاکرات وین مان دست برداریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، جعفر قادری با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و تاثیرات این سفر بر توسعه اقتصادی و سیاسی ایران و پاکستان گفت: پاکستان یکی از کشورهای پرجمعیت در همسایگی ایران است. همچنین این کشور علاقمندان زیادی به انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور پاکستان موقعیت ژئوپلتیکی مهمی دارد، ادامه داد: جمعیت پاکستان می تواند یک ظرفیت مناسب برای صادرات کالاهای غیر نفتی، محصولات نفتی و گازی ما باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کشور در مسیر ترانزیت کالا از چین به سمت ایران و عراق و اروپاست و از این منظر هم می تواند به عنوان بخشی از کریدور ترانزیتی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ایران و پاکستان فرهنگ و اعتقادات مشترکی دارند، بیان کرد: همه این موارد ایجاب می کند که ما به دنبال توسعه روابط با پاکستان باشیم و نمی توانیم ظرفیت این کشور را نادیده بگیریم.

دیگر خبرها

  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟