Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی پایتخت با اعلام اینکه در تهران ۳۰۰ منزل پلاک قرمز وجود دارد گفت: متأسفانه فقط ۷ منزل پلاک قرمز تخریب شده است.

به گزارش قدس آنلاین، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه بازدید میدانی از مناطق شوش، مولوی و هرندی و اجرای طرح جدید جمع‌آوری معتادان متجاهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۲۰ تا ۲۲ هزار معتاد متجاهر و همچنین ۶ تا ۷ هزار خرده‌فروش مواد مخدر در تهران وجود دارند که تجمع اصلی و خاستگاه آنها در مناطق شوش، مولوی و هرندی است؛ از طرفی محل اصلی تهیه مواد مخدر توسط خرده‌فروشان نیز همین مناطق شوش، مولوی و هرندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه تجمع معتادان متجاهر در مناطق مذکور باعث آزردگی اهالی محل و کسبه شده است، تصریح کرد: دستگاه‌های ذیربط باید به این موضوع ورود کنند؛ هم اکنون حدود ۷ تا ۸ هزار ظرفیت برای نگهداری معتادان متجاهر جمع‌آوری شده کم داریم؛ این افراد مدام توسط پلیس جمع آوری و چند ماه بعد رها شده و این چرخه مجدد تکرار می‌شود.

سردار رحیمی با اعلام این مطلب که پلیس اقدامات خود را انجام می‌دهد، بیان داشت: از اواخر سال ۹۷ تا امروز بالغ بر ۷۰ هزار نفر از معتادان متجاهر را از مناطق شوش، مولوی و هرندی جمع‌آوری کرده‌ایم؛ این آمار نشان‌دهنده این مطلب است که معتادان متجاهر مکرراً توسط پلیس جمع آوری و سپس رها و این چرخه ادامه پیدا کرده است که باید برای این موضوع راه‌حلی اندیشید.

وی در ادامه در خصوص رها بودن تعداد زیادی از معتادان متجاهر منع پذیرش مانند معتادان دارای زخم باز و عفونی و همچنین رها بودن زنان معتاد متجاهر اعلام کرد: باید این مسائل حل شود و من از همه مسئولان درخواست کرده ام که همه برای حل این موضوع وارد میدان شوند.

وی به برگزاری جلساتی با حضور وزیر کشور، رئیس جمهور و سایر مسئولان در این خصوص اشاره و بیان داشت: شخص رئیس جمهور نیز بعد از مدت‌ها شخصاً وارد میدان شدند، البته این جلسات مقدمات است و باید به ایجاد ظرفیت برای نگهداری معتادان متجاهر تبدیل شود.

رحیمی افزود: نگاه دیگری هم باید به خرده‌فروشان مواد مخدر داشته باشیم چراکه بسیاری از خرده‌فروشان مواد مخدر، معتاد یا سارق هستند.

فرمانده انتظامی پایتخت درباره منازل پلاک قرمز و چگونگی برخورد پلیس در این زمینه گفت: حدود ۳۰۰ منزل پلاک قرمز در تهران وجود دارد که هر کدام از آنها تعداد زیادی اتاقک داشته که به محلی برای پاتوق معتادان و خرده‌فروشان مواد مخدر تبدیل شده است؛ از این تعداد منزل در تهران فقط حدود ۱۰۷ منزل در مناطق شوش، مولوی و هرندی وجود دارد که تاکنون ۷ منزل تخریب شده؛ اگرچه تعداد زیادی از این منازل مسدود و پلمب شده اما بسیاری از آنها مجوز گرفته و دیوارها و پلمب ها را برداشتند.

وی افزود: اکنون معتادان متجاهر به مدت ۶ ماه یا بیشتر در مراکز بازپروری نگهداری می شوند در حالیکه این زمان در بهترین شرایط، فقط برای سم زدایی بوده و مدت زمان لازم برای بازپروری آنها نیست چرا که بعد از آزاد شدن به خانواده بازنگشته و مجددا وارد چرخه اعتیاد می‌شوند پس ضروری است که در کنار بازپروری، سم‌زدایی، درمان و ترک اعتیاد حتما باید فرآیندهای دیگری جهت آمدن به بازار کار و حمایت‌های خانوادگی انجام شود وگرنه چرخه مجددا تکرار می شود.

فرمانده انتظامی پایتخت از ایجاد ظرفیت جدید برای پذیرش معتادان زخم باز خبر داد و گفت: تا زمانی که تمام دستگاه‌ها در این خصوص کنار هم قرار نگیرند، نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرمانده انتظامی پایتخت برخورد با پلاک قرمز فرمانده انتظامی پایتخت معتادان متجاهر منزل پلاک قرمز مولوی و هرندی خرده فروشان مناطق شوش مواد مخدر جمع آوری ۷ منزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند

 سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

 به نقل از پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

tags # پلیس راهنمایی و رانندگی ، تصادفات رانندگی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • دیدار رئیس جمهور با شهروندان مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • بازدید رئیس جمهور از مناطق جنوب غرب تهران
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند