Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@04:15:33 GMT

۲۲۱ واحد متخلف سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۵۸۱۰

۲۲۱ واحد متخلف سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، بهلول تکلوی بعد از ظهر شنبه در بازدید از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی در اردبیل با اشاره به اینکه در حال حاضر نزدیک به سه هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت بهداشتی و حاکمیتی دامپزشکی فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: در این مدت ۱۱ هزار و ۸۷۸ مورد بازدید از این اماکن انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دامپزشکی با حجم و گستردگی فعالیت‌هایی که دارد در اجرای این طرح‌های نظارتی حجم زیادی از فعالیت‌های حوزه کاری خود را در راستای ارتقا سلامت و بهداشت عمومی جامعه و تضمین امنیت غذایی معطوف کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با تاکید بر اینکه ارتقا سلامت و بهداشت عمومی منوط به ارتقا فرهنگ عمومی کامل در جامعه است، خواستار حمایت رسانه‌ها و تشریح اهمیت فعالیت‌های دامپزشکی در جامعه شد.

تکلوی گفت: همه باید تلاش کنیم شناخت و حساسیتی کامل در این راستا ایجاد شده و تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی که خط قرمز دامپزشکی است، کاملاً جدی گرفته شود به گونه‌ای که دامپزشکی به تنهایی و بدون تعامل و همکاری بین بخشی نمی‌تواند در این راستا کاملاً موفق باشد.

وی از معرفی ۲۲۱ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضائی و پلمب ۱۵ واحد عرضه با حکم دستگاه قضائی و همکاری نیروی انتظامی در این مدت خبر داد و افزود: دامپزشکی علی‌رغم کمبود امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت کامل دارد.

تکلوی از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار ۴ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۳۶۷ قطعه طیور و ۴۶ هزار و ۱۷۲ رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام و طیور و ورود آن به چرخه مصرف انسانی در این مدت خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی مراحل کشتاری در این کشتارگاه‌ها با حضور ناظران و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با حساسیت کامل رصد و پایش می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر چهار باب کشتارگاه صنعتی دام، پنج باب کشتارگاه سنتی دام و چهار باب کشتارگاه صنعتی طیور در استان مشغول فعالیت و خدمات‌رسانی هستند.

تکلوی کشتار غیر مجاز دام و عرضه گوشت خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی را عمده‌ترین چالش پیش روی دامپزشکی عنوان کرد و ادامه داد: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در راستای برچیده شدن کشتار غیرمجاز در استان انجام شده ولی مردم همچنان می‌توانند نقش اصلی در این راستا ایفا کنند و با عدم خرید گوشت و فرآورده‌های خام دامی خارج از چرخه نظارت بهداشتی، یاریگر اصلی خدمتگزاران خود در دامپزشکی باشند.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل رسیدگی سریع به گزارش‌های مردمی در زمینه موارد مشکوک را مورد تاکید قرار داد و گفت: از تک تک شهروندان و مصرف‌کنندگان به عنوان ناظران بهداشتی و همیاران دامپزشکی انتظار می‌رود به هنگام خرید گوشت، مرغ و سایر فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضا محصول و ممهور بودن گوشت به مهر بهداشتی دامپزشکی توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را با شماره ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی اطلاع دهند.

کد خبر 5483793

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی اردبیل متخلف امنیت غذایی مراجع قضایی عرضه فرآورده های خام دامی نظارت و بازرسی بهداشت عمومی دستگاه قضایی نیروی انتظامی نیروی انسانی کشتارگاه دام کشتارگاه صنعتی دام و طیور دستگاه های اجرایی عید فطر 1401 بوشهر نماز عید سعید فطر کرمانشاه عید سعید فطر خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا گرد و غبار آمار کرونا عملیات بازی دراز صعود به بازی دراز گروههای جهادی آلودگی هوا سرپل ذهاب عرضه فرآورده های خام دامی بهداشتی دامپزشکی نظارت بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست